Vädret

Usch vilket jäklans skitväder det här är. Vad passar bäst till det om inte myskväll hemma med min älskling. God mat och film låter superbra. Vi firade förresten 1 år och 8 månader igår för er intresserade :P Känns mycket längre men är bara så kort tid tydligen ;) Nu har jag äntligen lagt in bilder på datorn så jag kan lägga ut lite fler bilder. Lite bättre än mobilbilderna :)






Imorgon är det fotbollsmatch så ska ladda inför den ordentligt :)

 

Kan man knyta band som brutits

.


Frame by frame, to the extreme

Härlig start på veckan men jag har fortf beslutsångest. Köpa min ziperall eller vänta och få den i julklapp? Väldigt långt kvar till jul dock så den kommer nog hem snart. Börjar ju bli så kyligt nu så inte helt fel att mysa runt i den här hemma. :) ska flörta lite med killen min och se vad som händer :P
Just nu sitter jag och väntar på att mina sambo ska komma hem så vi kan laga lite god mat och krypa upp i soffan och bara slappa.
Är dock ganska nöjd här i sängen framför criminal minds med gullplutten sovandes i mitt knä :)
Ska nog äta lite mer gott ikväll sen med kesella och massa frukt! Tror att jag är värd det! :) haha!

Vet att det är mycket Zlatan snack men hur söt är inte våran lilla bebis då?! Önskar att han stannar såhär liten hela tiden!


Mina stora kärlekar

Hur lycklig är man inte när man har två killar hemma som man kan älska lika mycket! Kom hem arg som ett bi från fotbollen och möts av små underbara ögon från en lite Zlatan som vägrar släppa mig med blicken så han följer med in till duschen trots att jag bar ut honom till Johannes flera gånger :) mysigaste killen som finns. Smälter så fort jag ser honom så inget prat om matchen för den existerar inte längre utan bara tänka på roliga saker. Haft så mycket trevligt folk här hemma som har gratulerar mig och självklart gosat med killen :) så en liten bildbomb från min mobil så kommer det fler bilder när jag lägger in bilderna från kameran :)


Finally

Soffan kom idag och jag är så nöjd. Kommer aldrig lämna den tror jag och man får plats hur många som helst känns det som. Åh så lycklig och imorgon är det min dag så den blir förhoppningsvis mycket bra hoppas jag :) har gjort smörgåstårtor och jag längtar efter att få äta dom!!! Mums
Allt känns bara så himla bra just nu förutom tånaglarna hänger löst, usch! Men det går alltid att tejpa ;)

Äntligen så är jag supernöjd med allt i lägenheten, känns verkligen oss nu och jag är så glad! Åh så lycklig nu!!!
Lyckorus eller sockerkick vet inte riktigt bra känns det. Kommer dock va hungrig i morgon eftersom att jag bestämde mig för att äta en bit tårta till middag bara. Dumt men så gott :)



Funderar på den här också eller en grå, vad tycker ni?
En bild på soffan kommer sen för det här är fel färg, men vad tycks :)


When you're half way up you're always half way down

Fullt upp hela helgen kan man lugnt säga. Nästan betat av alla som ska komma, har lite folk som kommer på onsdag och torsdag också. Fått så mycket fina saker redan och jag är supernöjd :) glömde självklart att ta kort på min fina tårta och allt jag hade bakat innnan vi började äta av det så det blir inga bilder på hur allt såg ut men fint va det enligt mig själv och gott smakade det!
Idag har jag haft en riktigt skön slappardag med fina Maria. Började med att hon fick följa med och storhandla för jag kunde inte bära in allt själv sen har vi kollat på film och fikat lite. Grymt skönt att bara sitta hemma i lugn och ro för nu blir det lite mycket igen i några dagar. Imorgon blir det en sista visit hos Zlatan innan han kommer hem på torsdag sen ska jag försöka göra smörgåstårtorna så allt är klart till onsdag och sen hinna med träning. Fullt ös medvetslös. Ska verkligen sova ut på lördag!!!! Nu blir det nog sängen för min del så jag orkar med allt.

Puss och godnatt!


Stolt känner jag mig

Så jävla härligt med vinst! 4-0 mot vattholma en torsdagskväll är ju inte helt fel. Allt gick våran väg idag trots att det va lite svårspelat. Äntligen ger träningarna resultat och det ger så mycket positiv energi till alla. Vi som har väntat på det så länge så hoppas bara att det håller i sig nu resten av säsongen.
Gjorde dock inga assist idag så lite bitter över det för det kändes som jag hade hur mycket energi som helst trots lite felkörning på vägen dit som gjorde att vi kom lite sent. Kanske va det som gjorde att vi peppade extra mycket. Ska bli väldigt skönt med ledigt nu från fotbollen några dagar så ryggen kan läka ihop och så hoppas jag att min lilla tånagel vill trilla av för den ser så ful ut nu.
Imorgon är det bakning hela kvällen så allt blir färdigt tills lördag. Min snälla mamma hjälper mig att baka lite så jag slipper göra allt själv. Vad skulle jag göra utan min mamma? :)
Nu ska jag gå till sängen och försöka sova så jag orkar med morgondagen också :)
Puss


Som durcell kanin hög på socker

Går så sjukt trögt på jobbet, mycket att göra och vi ligger efter så känns sådär kan man säga. Hade knappt kommit ut innan lunchen om det inte hade varit för glassen som blev min lunch idag. Hade precis värmt matlådan och börjat äta när det ställs fram glass, maränger banan och chokladsås framför mig och alla börjar äta av det. Är inte så kul att äta sin mat då som man har ätit sen i söndags så bort med den och fram med en djuptallrik och så lassade jag på glass istället ;) behövde lite snabb energi och jädrar va de gick undan ute på rundan. Kom in en timme snabbare än planerat så det va bra. Gick rund som en speedad kanin på jobbet med sjukt mycket energi som försvann helt ikväll. Va tvungen att sova en stund mellan kvart i sex och sju för annars hade jag varit en zombie här hemma.
Så idag lärde jag mig att det inte va så klokt att skippa lunchen och överleva dagen på bara glass men det va ju sååååååå gott!


Har varit och gosat med Zlatan igen och nu är det bara några dagar kvar och dom kommer flyga förbi hoppas jag :)
Ska även försöka färga mitt löshår mörkt efter att jag har klippt till det, är ju bara lite småslitet ;) haha
Fick äntligen reda på när soffan kommer och det blev tyvärr inte bra, nästa torsdag!!! Så får klämma ihop oss i våran ensamma soffa och ta in lite stolar så löser det sig förhoppningsvis till lördag.

Nu tror jag att det börjar bli sovdags för jag är slut som människa oh blir nog inte bättre efter imorgon för då har va bortamatch så hoppas rygg/nacke håller :)
Puss


I love to have you near me

Två assist i senaste matchen! Det går bra för mig just nu inom det området :)
Åkte tyvärr på en tackling när inte va beredd som gjorde att jag typ gjorde en halvvolt och landade rakt på huvudet så min nacke och rygg har tagit stryk. Kan inte böja huvudet bakåt och inte lyfta på det utan att det gör skitont. Hade hoppats att det skulle ha blivit bättre nu efter två dagar men är tyvärr nästan bara sämre så jag kanske ska boka en tid hos en kiropraktor för det känns som det skulle behövas knäcka till lite :/
Blir lite orolig just när det är nacken men det va bara en ordentlig snäll så tar väl ett tag innan det går över :/
Igår skulle jag ha varit nere hos lina på kräftskiva men med tanke på hur jag mådde igår så blev det hemmakväll. Kände mig bakfull hela dagen och kunde inte äta pga av illamående sen sov jag bort hela eftermiddagen med vetekudde på rygg och nacke som min kära älskling värmde och lade på hela tiden så jag fick sova lite. Mådde lite bättre på kvällen men stannade hemma ändå eftersom det fortf gjorde väldigt ont.
Idag ska jag till frisören och ändra lite i utseendet. Funderar på mörkare slingor den här gången eftersom det snart är höst och lite snelugg kanske! Får helt enkelt se vad som händer. Den som klipper mig brukar få lite fria händer :)
Nu ska jag väcka min sambo tror jag så vi får något gjort den här dagen ;)
Pusss


You give me goosebumps

Äntligen efter lite mail så kommer jag in på min blogg igen efter två veckor :P Nu kan det komma lite bilder igen på riktigt :)
 
Värsta dagarna i mitt liv!!!! Utan tvetkan för det har varit ett rent helvete på jobbet och stressigt efter så i helgen kommer jag sova ut länge tror jag. Mina älskade små blånaglar håller nu på att lossna vilket gör skitont men hoppas dom kommer av snart så kan jag slippa den smärtan för en stund. Kände också att det va helt okej att hoppa över träningen idag när regnet öser ner, jag menar putta kan man göra en annan dag så blir hemmamys istället.
Har också hittat bästa bantningskuren för er som är intresserade.
Skaffa PROBLEM med visdomständerna, då har nni fått lösningen. Först kan man inte äta pga smärtan i tänderna sen åker man till tandläkaren och får hämta ut nån stark vätska med bakteriedödande medel och då kan man varken äta eller dricka pga den. Så vill man vara fin får man lida pin finns det visst ett talesätt som går så ;) haha
Nej men seriöst. Har varit och röntgat mina tänder så det här kanske kan gå fotare än knölarna på mina fötter. Men viktigare att kunna äta istället för att ha skor på sig. Men vore skönt att kunna jobba utan att hälen brinner upp :/
 
Har varit och gosat med våran lilla kille idag och oj vad han har vuxit på en vecka. Blir riktigt stor innan vi får hem honom och äntligen vågade han sig fram påriktigt den här gången. Ska försöka hälsa på honom några gånger till innan han kommer hem :) Bara två veckor kvar!!
Hoppas nya soffan kommer innan så jag kan fira min födelsedag här hemma den här gången men vi får väl se helt enkelt,
 
 
Just det, höll nästan på att glömma. Vi vann matchen i lördags mot Heby med 2-1!! Och jag gjorde assist till båda :) Mycket stolt över mig själv måste jag ändå säga så nu hoppas vi att det här håller i sig för på fredag är det match igen hemma mot Sunnersta.
Har antagligen glömt något men det dyker väl upp sen,
Nu blir det handbollstittade sen fotbollstittande ikväll! :) Tror att det blir lite popcorn på det
 

She's got a different point of view

Fredag! Yes Tokskön vecka har det varit på jobbet så det har varit skönt att komma tillbaka. Hela veckan har varit fullbokad med kattmys, träningar osv. Mys! Och nu bokar vi in hela helgen för fullt. Fira Anna ikväll sen match på lördag och ut till Mösa på kvällen för att fira mike och Linda :) underbar start på helgen helt enkelt :) På söndag hoppas vi på att kunna göra klart trallen och hoppas på att dom ringer om nya soffan. Nu ska jag börja fixa mig inför kvällen :) lovade bilder men eftersom bloggen är konstig kan jag inte logga in på datorn utan bara på mobilen så har ingen aning om när bilderna kommer upp. Får helt enkelt bli några från mobilen. :)