Everything about you makes me high

Imorgon är det nyårsafton då och året tar slut. Har varit ett väldigt bra år tycker jag med tanke på förlovningen :)
Skulle behöva åka till erikslund idag och shoppa lite men eftersom alla verkar upptagna får jag nog bli hemma. Hade behövt köpa kläder till imorgon eftersom mina klänningar är förstora! Känner mig inte speciellt pepp på nyår heller, har fortfarnade ont i magen sen annandagen och Johannes har ju jour så han kan inte heller vara med. Känns litte bittert att inte fira tillsammans!
 
Igår va jag iaf med min underbat fina vän Victoria. KÄkade finmiddag bestående entrecote, klyftpotatis, sallad, och fetoströra :) Mums säger jag bara om den middagen. Vi kikade även på gossip girl, australia och snackade skit. Pratade om att jag och Johannes skulle åka till Australien och hälsa på henne nån gång, en utmärkt idé om ni frågar mig :)
Vi ska ha drinkkväll på fredag och testa massa och på lördag är det handbollstittande som gäller.
 
Ska väl ta mig i kragen och byta om och kanske åka iväg till Erikslund själv eftersom jag faktist behöver kläderna imorgon :O
 
aja puss och hej :)

2 underbara år

Idag firar jag och Johannes två år tillsammans! Känns mycket längre tycker jag.
Jag är så lyckligt lottad som får vara med dig Johannes och vi passar så bra ihop.
Jag älskar dig <3

Dagarna springer förbi

Och så var juldagen över. Har typ verkligen suttit hemma hela dagen. Det har blåst och snöat så har inte velat gått ut ens på hela dagen. Åkte och käkade mat på astas men sen har vi varit hemma. Hade tänkt åka till Natta men dom skulle bort så har istället legat i sängen och haft det skönt. Känns lite tråkigt att inte ens gå ut men imorrn ska vi fira mer jul så imorgon är jag nog tacksam. Blir nog en löptur mer tanke på att extra energi jag lär ha. Nu ska jag leta vidare och tracka min bror sen ska jag somna till min nya criminal minds säsong som jag fick av Anders :)
God fortsättning!


då va julen över

Igår blev inte riktigt som planerat...
Efter det underbara strömmavbrottet så fungerade inte tv:n hemma hos mamma och pappa vilket resulterade i INGEN Kalle Anka och inte visas det på svt play heller så där förstrördes nästan julen för en kort stund. Tv:n kom igång igen 10 över 4 så då va det ju försent.
Bara för att få lite julstämning igen så kollade jag på youtube medans dom andra satt i vardagsrummet och drack öl.
 
 
Började dagen med uppstigning kl 9 vilket va skönt att få vakna utvilad och pigg. Åkte ner till Johannes mormor och morfar på julfrukost. Där va nästan hela släkten samlad så det va riktigt mysigt. Sen åka alla upp till minneslunden och tände ljus för Maja. Så fint det är där när det är så mycket ljus överallt.
Sen hem till oss en sväng för att hämta zlatan och öppna lite julklappa, vill ju inte hålla sig hela dagen precis :P
Blev mycket smycken som vi gav varandra och lite kallingar ;)
Hade sagt att vi inte skulle köpa så mycket eftersom vi har köpt ringar men det kunde ju ingen av oss hålla precis.
Fick den bästa julklappen också av Johannes, en spahelg. Fatta underbart :)
Vid lunchen åkte vi ner till mamma och pappa och åt gröt och umgicks. Sen inträffade kl 3 som vi kan stryka i år tycker jag.
For vidare upp till mormor och morfar för julmiddag och paketutdelning med lite släkt. Lotteripaken va faktiskt ganska bra i år förutom min och pappas tror jag men det är ju lite roligt med den grejen eftersom ingen vet vad man får eftersom dom är köpta från lions på stan.
Va där till halv 8 taget innan vi åkte tillbaka till mamma och pappa för ännu mer paket :) Lycklig som ett barn!
Fick en massa fina saker så både jag och Johannes va nöjda :)
 
Så nu sitter jag här hemma under en gosig filt och väntar på Johannes som är och köper mat. Ingen mer julmat på ett tag :P
Tror också att Zlatan blev nöjd med sitt paket från mamma och pappa eftersom dom bollarna studsade så bra så han sprang omkring som en tok hela kvällen. Vaknade inatt vid halv 2 av att han sprang omkring och lekte med sina nya bollar.
Tog med mig Johannes från soffan där vi hade somnat och gick in till sängen och där tackade vi för oss den här julafton :)

Dan före dan före doppardan :)

Äntligen är den snart här! Julafton på måndag och långhelg, kan inte bli bättre :) idag måste jag ner på stan och fixa mina jeans, kanske köpa nått fint att ha på sig eftersom jag inte har nått som duger ;)
Vi ska även klä granen idag som har stått i badkaret och droppat av all snö! Mysigt!
Ikväll blir det lilla julafton hos svärfar innan jag åker till min underbara Nathalie och firar henne :) hoppas att det finns smörgåstårta kvar, fast det får nog inte plats i magen efter all julmat.
Igår så blev det inte en sån lyckad kväll för mig eftersom jag somnade vid halv tio och inte va den roligaste att umgås med precis före eftersom jag va helt slut. Tror iaf att grabbarna hade det trevligt i köket :) Johannes kom in i sovrummet och bytte byxor och såg inte ens att jag låg i sängen och så lämnar han taklampan på tills jag vaknar och får skrika på han att komma tillbaka och släcka den tack! :P lite väl trött va jag så lät kanske lite sur.
Men idag är jag pigg och glad redan vid 8 så Zlatan har krupit upp på mig så här ligger vi fortfarande :) tror dock att det snart är dags för en dusch och frukost :)


Julklappar klara

Så himla skönt att ha köpt alla julklapparna nu, iaf alla stora som man inte får tag i här hemma. Ska kika ner på stan i vecka och köpa småsaker bara vilket är väldigt skönt. En sak som dock inte va så roligt va väntetiden inne på en affär. Tror lätt att vi köade i 15-20 min och det va sådär kan jag säga. Tack och lov för att vi skulle åka raka vägen hem sen!
Har också blivit av med nästa alla salamikorvar från bilen så nu borde den inte stinka längre. Ska lämna dom sista imorgon hade jag tänkt så är den saken ut världen.
Nu är det bara en vecka kvar innan jul! Längtar!
Hoppas bara på att vädret vill ändra sig lite så julstämningen kommer tillbaka och det blir lite fina ute. Det här förstörde allt!


Ikväll har vi haft Anna och Mats här på middag med lite spel så det va trevligt. Tre flaskor vin gick åt, oups! ;)
Misslyckades totalt med efterrätten men bara testa igen och nu vet jag nog hur jag ska göra. Man lär av sina misstag!

Annars i livet då?!
Våran katt är lite tokig :P


Another winter night

Måste bara berätta om onsdagens middag.
Först åkte vi ner till Anna och Mats där vi tog ett glas vin och snackade lite, sen gick vi vidare till kungsbacken där vi började med champagne! Mums
Jag beställde självklart lamminnerfile i choklad och chilimarinad med potatisgratäng, to die for! Till det en flaska rött. Så underbart god mat och god dricka, borde gå dit oftare och unna sig tycker jag faktist.
Efter mycket prat och skratt gick vi hem till Anna och Mats igen innan vi tog en taxi hem igen. Den bästa förlovningsmiddagen enligt mig iaf! Kan bara längta in i framtiden med mina framtida man ;) haha


Frustrerad

Jävla pissväder.......



Om det inte blir bra snart så försvinner min julstämmning!


Ett kapitel avslutas och ett nytt skrivs

Nu har vi sagt farväl av underbara Maja, sov gott!
En riktigt fin begravning med fin sång och känslofyllda människor. På ett sätt är det skönt att det nu är över så alla får gå vidare och sörja på sitt vis.

Trots att det har varit en tung dag har det även kommit glädjebesked. Jag och Johannes har förlovat oss idag och som en överraskning till fick vi reda på att Johannes kusin och förlovade sig idag :) små ljusglimtar i mörkret alltså!
Nu blir det middag på kungsbacken med älsklingen, Anna och Mats!

Jag älskar dig mest av allt Johannes! 12-12-12 en dag att minnas med glädje och sorg. Men gör dagen ännu mer värd att minnas.


Vila i frid Maja <3


nästan lite för kallt

Redan andra advent och tiden bara flyger förbi. Igår så var vi duktiga och börjde handla julklappar så nu har vi nog löst mer än hälften. Lite preoblem med några att ens hitta på men har ju trots alltnågra dagar kvar innan paniken och stressen kommer! Hade en lugn hemma kväll som slutade med att jag låg i sängen klockan tio, väldigt skönt måste jag säga. Därför va jag ganska pigg imorse när Zlatan väkte mig 20 över 7. En söndag....
Men eftersom våran lilla kille är sjuk så va det bara att kliva upp och gosa. Låg och tittade på julkalendern i sovrummet eftersom soffan va ockuperad av Marcus. Hade tänkt att gå ut och fota med det va för dimmigt och för kallt så ännu en gång får jag skylla mig själv. Marcus hade dock kul med den i bilen hem.
Har varit förbi pappa och grattat honom ännu en gång och höll tummarna för att han skulle vinna miljoner men sån tur hade han inte. Hela 30 kr blev vinsten :P
Ikväll ska vi till Lundby på adventsfika hos Linda innan det blir handling på vägen hem för det har vi själklart inte hunnit med än :/ varför måste man vara vuxen? Själv vill jag ut och åka pulka och tefat och bob :) Det är ju det bästa med vintern!
I veckan blir det ett avslut och en början så får se hur känslorna kommer bete sig.
 

snöstorm

Äntligen är vintern här på riktigt fast det är lite drygt med snöstorm, eller? ;) haha
glad att vi va på sabaton igår och inte skulle behövt åka dit i det här ovädret. Har lyckats med att bli magsjuk tror jag. Spytt imorse och på förmiddagen men nu känns det bättre. Lyckades väl bli smittat av Jimmy eftersom barnen är sjuka och han är säkert imun mot dom men det är inte jag. Tar gärna alla infektioner som går att få ;) haha
Har dessutom nu spenderat typ 1000 kr på medicin varav två som inte har funkat. Skulle lätt kunna ha köpt julklappar för den onödiga femhundringen men men sånt är livet. Ska ge dom här nya tabletterna en chans och lyssna på det här, i 50 dagar ska jag äta dom så nu är det bara 47 dagar kvar. Kul liv? Hoppas dom på hud kan ta emot mig innan eller att dom här tabletterna funkar och det blir bra av sig själv. Lite smått trött och min självkänsla har tagit tre steg neråt. Ska iaf aldrig mer i mitt liv någonsin klaga på en finne eller varför inte dra till med åtta. Efter att ha haft den här infektionen på hakan nu i över en månad skulle jag nästan ge vad som helst för att få veta när den ska försvinna :( suck
 
Hur som helst så va Sabaton riktigt bra igår trots att jag blev ensam tjej eftersom Jimmy och Åsas barn va sjuka och hon va tvungen att stanna hemma. Hade gärna varit typ två decimeter längre så hade jag kunna få se alla på scenen men fick nöja mig med glimtar och musik. Tröttnade dock på tjej bakom som skrek hela tiden och sjöng nått frutansvärt falsk. Hade varit okej om hon kanske hade kunnat texterna men hon skrek på och hitta på en egen text och när hon väl slutade så visslade hon (tur att jag hade öronproppar) så folk runt om gick åt sidan och kollade snett. Kan också sätta en hundring på att hon hälde ut cider över min tröja för hon stod och svängde med armarna precis runt uvudet på en konstant. Själklart får man tycka att det är skitbra och skrika och hålla på men måste man ta upp 1 meter själv och sen slänga runt med sin dricka som hon hade i ett glas? Det går att tänka på andra ibland men om man räkar bort henne så va det grymt. Riktigt glad att jag åkte trots att jag har legat hemma magsjuk idag :(
 
Lider med dom på jobbet idag kan jag bara säga och jag hoppas det har gått bra för dom.
Nu ska jag fortsätta glo på gossip girl säsong 1 ;) Tänkte testa netflix och se men blev lite sur när det var väldigt många serier som jag vill se som inte fanns :( Men en gratismånad kan man alltid ha :)
 
Har hämtat hem min bebis nu, han gilalde inte vädret!!

Frozen dreams and lighted candle

Nu är det riktig vinter ute. Måste it nån gång medans det fortfarande är ljust ute och ta kort men så länge får ni nöja er med dom här från landet idag :)
Sitter förövrigt hos läkaren igen s får se va hon säger idag och vilken ny medicin jag kan få.


Adventsmys och shopping

Nu är allt inhandlat för julen förutom julklapparna men allt som behövs för pyntningen :)
Tänkte köra en liten bildbomb på smått och gott, självklart är Zlatans nya leksak med:)


Adventsmys

 

Believe in what your heart is saying, Hear the melody that's playing. There's no time to waste, There's so much to celebrate.

Underbart julbord hemma hos Isabel ikväll! Haft lite småkul med Frida och Micke på vägen hem ;) hihi säger bara tomtar äger!
Riktigt god mat och kul lekar med massa god dricka! Hamnade i bäst jag, Niklas och Lasse kan verkligen allt så jag och Cissi lutade oss tillbaka och lät dom svara på frågorna, tror vi bidrog med 5 av ca 30 :P
Nu blir det sova. Imorgon väntar pyssel hemma med lampor annat julpyssel :) nu blir det härlig sömn för mig!! :)