Hot and cold at the same time

Tandvärk, säger bara tandvärk. Kan vara bland det värsta i mitt liv. Förutom knölar på hälarna och mygg/knott bett som växer i typ två veckor och kliar så man inte vet vart man ska ta vägen. Där lägger jag in tandvärken. Hoppas grejen från Apoteket hjälper så jag kan stänga munnen utan att det gör ont. Så snart jag orkar sätta mig vid datan så kommer det lite bilder men nu ska jag vila upp mig i soffan i träningen och hålla tummarna för att mitt lår klarar av träningen så det kan bli match i helgen :) kommer en mysig bild på mina killar istället ;)


Det är över nu

Semestern alltså ;) Ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka tycker jag, hoppas jag inte är helt sjuk som tycker så men tillbaka till vardag och rutiner. Sammanfattat så har dom här tre veckorna varit superbra :) längtar nu till mycket saker i augusti, kanske därför det känns bra att börja jobba. Tiden kommer bara rinna iväg :) Ska förresten aldrig mer dricka igen, kanske saft men aldrig med alkohol. Dagen efter va den värsta i mitt liv men ibland är jag roligare än vad jag själv vet om. Har upptäckt att jag är ganska bra på att gömma saker när man kommer hem från krogen. Spännande att leta i hela lägenheten dagen efter.


I fell right through the cracks, now I'm trying to get back

Herregud min rygg! Tog i alldeles för mycket igår och det får man lida för idag. Kan inte ens andas utan att det gör ont så golfen blev väldigt tung idag. Första nio gick käpprätt åt helvete milt sagt men sen bet jag ihop och typ grymtade efter varje slag jag slog för att det gjorde så ont men det lönade sig :) gick bättre sista nio än gårdagen och då streckade jag ändå två hål på sista så allt som allt är jag nöjd :) och värmen är här och jag har ingen pool i närheten, usch! Får sol på golfbanan iaf men nu vill man ligga i en pool på en madrass med fötterna i ;) haha dagdrömmar! Nu in i en kall dusch och sen åker vi och gosar med Zlatan innan det blir grillning ikväll :)


Såå nöjd med mig själv

Åh så härlig känsla att vara helt slutkörd i kroppen. Benen kändes ganska möra redan innan fotbollsträningen så nu efteråt är dom helt förstörda! Men så kul med fotbollen igen och va många vi va! Sjuk kul helt enkelt :) men dock har min rygg tagit skada, fan va ont det gör i nedre delen. Dåligt tränad kanske!? Måste nog ta tag i det. Imorgon blir det golf igen medans Marcus fortfarande är hemma sen ska vi åka och gosa med Zlatan ;) längtar redan!! Ska verkligen njuta av mina sista semesterdagar nu och hoppas på bra väder :) Puss på er då!! :)


Duktiga jag

Den här semestern är lätt den semestern jag har gjort flest saker på. Golfsemester, fjällsemester och nu ska jag planera in så mycket som möjligt sista vecka . Börjar morgondagen med en pw i gånsta med johanna, sedan lite golf på dagen och rundar av dagen med fotbollsträning. Är ju bra att man håller sig sysselsatt :) nu rundar jag av kvällen med mer criminal minds innan jag kryper ner i sängen hos min älskling och hoppas att han har somnat så han kommer upp imorgon pigg och glad när han åker till jobbet medans jag ligger kvar i sängen en stund till :)


The family is growing

Blev inte kattungen vi hade tittat på utan det blev en annan liten krabat som jag föll för direkt. Lite längre päls har den här underbara varelsen. Så pigg och glad och jag vill bara ha hem honom nu. Får dock vänta en hel månad eftersom dom måste vara 12 veckor, suck! Får dock hälsa på många gånger så åker tillbaka på onsdag :) Namnvalet blev ganska lätt. Måste ha ett med s-ljud så där rök Johannes val som var Melvin. Han har insisterat på att det namnet skulle vårat första djur ha men så blev det inte eftersom det blev en katt istället för hund som jag jag har sagt att jag ville ha men blev en katt ändå! Vi valde Zlatan istället, vår egna lilla cooling! ;) längtar supermycket nu. Ska ta lite mer kort på onsdag!


Finns inget dåligt väder utan bra dåliga kläder!

Dum som man är så åkte jag upp på golfbanan idag i stormen. Måste ju testa mina nya klubbor och oj så bra dom gick trots att jag själv nästan blåste omkull. Nötte iaf i en timme innan jag gav upp så nu ska jag äntligen krypa ner under en filt i soffan och kolla på criminal minds innan vi ska åka och kolla på kattungar och andra katter om Johannes får sin vilja igenom. Tänker göra en god gärning och köpa en från hitta katten, dom behöver verkligen att vi gör en god gärning för dom :) ska bli väldigt mysigt att ha en katt och helst en liten söt kattunge :)


It's all over and done

Imorgon far vi hem. En dag tidigare än planerat men ska det bli runt 8 grader känns det sådär att vara kvar. Känner inte direkt för vandring eller golf så en lugn frukost innan städningen så kanske vi är hemma runt 8 på kvällen och det känns super! Skönt att ha två dagars ledigt med hjärtat innan jag tar en vecka till och han börjar jobba endast för att ha jour på torsdagen v 30 så jag krigare till mig mina veckor i onödan men men ska bli riktigt skönt att ha mina första tre veckor betalda semester i rad och fortfarande ha semester kvar :) äntligen samlar övernattning vuxen poäng! Jag och min underbara sambo krossad Mats och Anna i golftävlingen, gick på banans par sista nio och tog inte ens en enda tvppoängare. 58 poäng på 18 hål, tror vi äger på nya banor vi aldrig ens gått på!!! Ska lätt tävla med älsklingen hemma, tror ju att det kan gå ganska bra då :) har haft två underbara veckor av min semester trots vädret måste jag ändå säga men bort bra hemma bäst! Har packat nästan allt inför morgondagen så hinner med en dusch innan vi drar hem mot enk! Puss på er!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3124429/images/2012/pic_500891669606ee2905000209.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3124429/images/2012/pic_50089185ddf2b37aee000350.jpg" class="image">


Fullt ös medvetslös!

Jag har garanterat haft fel uppfattning om semestrar inser jag nu efter två dagar i fjällen med anna, Mats och Johannes. Fjällvandring igår på över 2 timmar, duktiga oss! Sen 9 hål idag på Idre golfbana, nästan som Fjällvandring igen enligt mig fast man ska orka slå och släpa runt på en vagn också. Tackar nästan för att det kom regn så vi kan spela sista nio en annan dag. Har nog aldrig varit så trött i mina ben som jag är just nu men kul är det :) Vi spelar scramble så jag och Johannes är i lag och vi äger!!! 27 poäng än så länge efter 9 hål så vi är nöjda. Hoppas det håller i sig när vi ska spela klart. Vi kollade även på katter idag och har hittat en sååå söt liten krabat. Hoppas vi kan få honom, isf blir vi med katt i slutet av augusti :) längtar tills hitta katten svarar imorgon så vi kan åka och hälsa på honom :)


Hemfärd

Första veckan klar på semestern och vi rullar hem mot Enköping för en natt för att sedan åka upp mot Idre imorgon :) Veckan i Kristianstad har varit jättebra trots att vädergudarna inte va på min sida men har spelat två golfrundor i sol isf så ska vara nöjd med det! Har testat minigolf och äventyrsgolf i spöregn, behöver inte testas igen enligt mig ;) haha Ska bli så skönt att landa hemma i soffan och dricka vårat inte så järnrika vatten och sova i våran säng, längtar. Sen imorgon drar vi vidare upp i landet. Ganska kul semester då vi får se så jäklans mycket i Sverige så håller nu tummarna för att vi får bättre väder nu. Ska packa med hela regnstället den här gången så kanske vi kan ha lite mer tur :) Börjar bli hungrig nu så tur att vi har planerat in lunch i Jönköping :) Lägger upp lite bilder sen ikväll om jag orkar ;)


Holiday

Sitter i stugan själv just nu och väntar på Johannes och Marcus som är utan öl eller rättare sagt jag står utanför eftersom det inte finns nån mottagning inne alls. Har åkt och kollat på slott och varit i Åhus och kikat eftersom vi ska dit imorrn och spela golf även om det regnar. När vi åkte ner på semestern va det fint väder hela veckan men i tisdags kom regnet och sen dess har det varit här. Har dock kunnat grilla alla kvällar men missade en golfrundan pga av blixt och dunder. Myser i stugan istället med kortspel och cider ;) funkar ju det också :) hade lovat lite bilder men eftersom min blogg app är cpskadad så kommer jag nästan aldrig in men gör ett försök nu igen. Är så skönt att vara ifrån Enköping och bra göra vad man vill om dagarna. Får hoppas på strålande sol i Idre istället :) solen tänkte kanske komma fram imorgon så håller tummarna! Puss


Rumpvärk!

Äntligen snart framme efter en ganska behaglig resa förutom regnet, shit va de öste ner kan man säga.
Pratas skånska för fullt redan och benen har somnat så de ska bli skönt att kliva ur bilen och käka lite lunch innan vi letar oss ner till stugan.
Sitter inklämd i baksätet med resväskor och annan packning men solen skiner för fullt så jag kommer vara nöjd så fort vi får komma fram :) kommer en uppdatering på stugan sen, hoppas att den inte är allt för gammal men bilderna såg faktist okej ut :)

All set to go!

Äntligen klar, fick dom släpa med Johannes och Marcus till affären men nu är det äntligen klart och dom får lägga sig på soffan så kan jag försöka tänka efter ifa vi saknar nått men troligtvis inte. Funderar på att skippa middan ikväll eftersom alla är så jäklans trötta och mätta sen lunchen på Astas, asgott!
Hoppas alla får en super trevlig vecka för det ska vi ha iaf.

pusssss på er!hoppas solen skiner jämt

Bara känslan...

Tomhet,.
Känner mig deppig fast det är semester! Alla firar men jag kämpar för att bara hålla humöret uppe, förstår inte att man kan känna såhär :( Inte blir det bättre av att mina knölar typ dödar mig, kan inte ens gå i ballerinaskor utan att ha ont så kul sommar! Hoppas att dom tänker ta bort dom!! Annars anlitar jag gärna någon som gör det åt mig ;)


River upp gamla sår

Sitter hemma själv efter en supermysig middag på fernandos med grabbarna. Kände mig dock lite vilsen med dom så bestämde mig för att gå hem medans dom fortsätter ute ett tag till.
Saknar mina vänner! Att umgås med bara killar är kul men min vänner är ändå mina vänner som jag skrattar och har kul med, dessutom är de sådär att alltid vara flickvännen som är med så låter dom ha lite egentid så kan jag ha lite egentid här hemma framför tv:n med en glass kanske :)
Blev som sagt inte vita elefanten med mys och packnig här hemma så det får väl bli imorgon :P

nu ska jag krypa ner i min pyjamas och ta fram en glass och sen sätta mig i soffan under filten och bara njuta av ensamheten :)
puss

I can't believe you where the one <3

Semester ska älsklingen och jag fira med middag ute på vita elefanten, mysigt! Sen ska vi köpa med gott hem och börja packa lite :) känslan att vara ledig är riktigt underbar om jag får säga det själv. Ska hoppa in i duschen och göra mig redo för kvällen och sen kanske väcka Johannes.
Puss


Kunde inte längta mer!

Äntligen är sista dagen här! Iaf för tre veckor men ska bli så skönt att komma ifrån. Detta ska firas med god mat ute och ett glas vin när jag kommer hem :) sen ska jag nog börja packa så jag vet om jag kommer glömma nått viktigt som måste inhandlas innan affärerna stänger imorgon. Om två dagar så drar vi :) längtar!

Hoppas på en kort dag igen :)


Misplaced trust and old friends

Tröttaste tjejen i den här staden!
Började med golfträning i en timme som bestod av sandlådelek med böjda ben så det kändes fint med tanke på löpningen igår men bara bita ihop så drog till gånsta direkt efter träning och sprang 5 km. Kändes lite tungt med träningsvärk i benen och ganska utmattad men tog mig runt på en helt okej tid för att inte ha sprungit långt på väldigt väldigt länge. Hoppas kunna kapa med 10 min till :) fick springa själv idag eftersom min kära sambo gjorde sin första fotbollsträning idag, betyder att jag fick sitta hemma orolig för hans knä men det hade gått bra så det kändes skönt att höra!
Har legat i soffan sen dess men man får vara soffpotatis efter en sån här dag tycker faktiskt!
Dock känner jag mig inte så pigg och glad :/ vet inte vad det är men har ingen energi och trots att jobbet är superskönt för tillfället känns det riktigt tråkigt att gå dit och det suger! Depp Depp alltså men tur att det är semester om två dagar, hell yeah!
Måste ta tag i mig själv med mat osv. Förstår själv att man inte orkar när man inte äter ordentligt så det måste vi göra något åt tror jag men är svårt när man blir mätt efter typ 4 tuggor :( usch! Hoppas det blir bättre snart!
Nu ska jag hoppa i säng och hjälpa mitt hjärta att vakna imorgon kvart över 5 för han ska spela golf halv 7! Helt sjuk, då ska jag fortfarande sova kan jag garantera :) och jag ska försöka att inte väcka han halv 12 inatt bara för att jag vaknar mitt i en dröm och tror att klockan är 20 i 7 och att han ska bli försenad så jag helt på riktigt sparkade på Johannes för att han skulle vakna och sen insåg jag mitt misstag och typ krävde att han skulle somna om på en gång vilket inte funkar när man blir väckt av en tjej med panik. Lyckades alltså inte direkt men jag gjorde ett försök iaf att få Johannes att somna men tror jag somnade först. Är inte världens bästa sambo men det va trots allt första gången som jag råkade väcka honom annars hinner jag vakna till liv själv och inse vad klockan är. Det jobbiga är det brukar inträffa flera gånger i månaden. Tor jag har nått mer fel i kroppen alltså ;)

Puss och godnatt!


Are you all right because I feel fine

Ännu en kort dag på jobbet! Lyx :)
Struntade i att äta på jobbet så tog med min kycklingsallad hem istället och njöt på balkongen! Solen bestämde sig för att kika fram tillslut så jag tog på bikini och plockade med penna och papper för att skriva en lite checklista till nästa vecka. Tror jag lyckades skriva upp allt viktigt. Älsklingen o h jag bestämde oss också för att åka vidare upp till Idre direkt när vi kommer hem i några dagar så det blir en långsemester :) ska bara lämna av Marcus eftersom han ska till Spanien med några andra så då frågade Anna och Mats om vi ville komma till Idre och det lät som en bra idé :)
Kommer bli en bra semester det här!

Idag har vi varit duktiga och sprungit eftersom vi har uppehåll i fotbollen så åkte upp till gånsta och tog femman:) jättestolt över min Johannes som nästan tog sig runt hela utan för många pauser, de va ju trots allt första gången han sprang på över ett år så det va skönt att komma igång :) ska nog försöka få med han nån gång till innan vi åker till Kristianstad.

I'm on right track baby!


Jag kommer aldrig lämna dig, du kommer aldrig se mig gå

Kort dag, väldigt skönt! Började kvart i 9 och slutade typ strax efter 1. Alltså en helt okej dag om ni förstår ;)
Får alltså sova en stund idag för usch va kasst jag sov inatt. Har vaknat varje timme under hela natten och inte kunnat somna om på flera minuter så va ganska skönt med en kort dag så jag hinner vila idag.
Ska även ut på middag ikväll med Johannes, Anders, mamma och pappa på kungsbacken, mysigt! :)
Resten av veckan får gärna gå fort så jag får ha min efterlängtade semester!
Nu ska jag SOVA!!!
Puss hej så länge!


My baby and I

Ett och ett halvt år ned min äskling idag!! <3
Blev kanske inte riktigt som planerat men riktigt roligt trots tidig hemgång efter en välbehövlig sväng på donken så Johannes fick lite mat. Tror vi firar våran dag imorrn istället när han kommer ihåg ordentligt ;)
Ska även pussla ihop Johannes cykel imorrn vilket ska bli ganska kul :)
En vecka kvar till semester också, längtar!!!!