Överkörd flera gånger om

Eftersom vi va så några idag på träningen och Johannes tränade oss själva så fick han en snilleblixt. Han bestämde sig för att köra skiten ur oss och man kan verkligen säga att han lyckades. Efter fysen så skulle vi spela lite boll men det va bara att lägga ner eftersom ingen kunde gå. Kändes som jag hade två cementklumpar som ben och va alldeles för trött i huvudet.
Tror dessutom att Lollo blev hög av träningen för jag fattade hur hon fick sitt tokryck men kul att nån hade energi. Tror dock att hon sover gott ikväll ;)

Testade dock mig själv genom att klättra upp för ett rep och nudda taket! Är stolt över mig själv för det trodde jag verkligen inte att jag skulle klara av så lite bitter över att Natta inte tog kort :P
Istället så lyckas hon ta bild när jag inte ser så smidig ut när jag kryper genom ett hål för att fixa musiken, där passar hon på liksom...

Tror mitt när minne är lite taskigt också för jag skyndade hem från jobbet och fixade mig innan vi skulle åka. Plockar fram bananen som får stilla min hunger eftersom jag inte hinner äta förens efter träningen och vad ligger kvar på köksbordet när vi har kommit halvvägs? Min banan såklart så det va jäkligt tur att Ica va öppet så jag fick köpa en banan där istället. Men pga att jag fick i mig den så sent så fick jag ju jordens håll så jag va tvungen att sträcka ut ett tag så jag missade interntävlingen mot Jenny i hopp....

Imorgon funderar jag på innebandy faktiskt! :) måste hitta en sport där jag känner glädjen igen förutom fotbollen såklart :)


But dreams come slow and they go so fast

Måste få ut min frustration och det funkar inte när man inte kan röra på foten utan det gör ont så får hitta på nått annat. Men en dags vila till så är jag tillbaka igen för nu är det redan mycket bättre.
Hela lördagen spenderade jag med min underbara vän Maria! <3

Har dock sånna sjuka minnesluckor, ångest över det?!
Ja big time!!!
Fatta inte hur det gick till men aja, ska aldrig mer dricka alkohol tror jag!

Hemma kvällar är mitt nya liv för där kan man inte göra nån illa...


Älskar att lyssna på gamla låtar och minnas tiden som var

Hela bilturen igår insåg jag hur glad jag är som har mitt jobb. Det va så himla fint ute och med min musik som spelades på hög volym så kunde jag inte vara lyckligare. Dunkade fonky fresh för hela slanten och insåg verkligen att jag har så sjukt många härliga minnen till den musiken!
Hoppas vädret håller i sig tills på lördag då jag ska ut och fota om vädret tillåter. På lördag väntar en heldag med min fina Maria! Hoppas på en favorit i repris :)
Nu är det dags att fixa iordning för jobbet, ciao!


Pw och irrande

Ville så gärna gå ut och ta lite kort i det fina vädret men det gick sådär eftersom jag irrade och fick gå en skogsväg så mycket bilder blev det inte, sen tog ju batteriet slut också! Fail alla gånger om. Ska ut till nått fint ställe nån gång hade jag tänkt och då ska någon duktig följa med också....

Åkte längdskidor för första gången i gånsta på väldigt länge igår också och det gick över förväntan. Gick ut lite för hårt så segnade ordentligt på slutet men va kul med lite variation. Snart är jag superduktig på det här :)
Johannes telefon pajade dock så får se om den vill komma tillbaka till oss eller om får lämna in den. Annars får han prata via högtalare hela tiden så han hör om någon vill nått :P

Ikväll ska jag till Jessiqa med nötterna Maria och Victoria och käka gott och ha det bra :)
Hörs imorgon :)


The snow is back

Min kära Johannes fick i söndags väldigt ont i magen och va tvungen att stanna hemma från jobbet i måndags och tisdags och vi trodde att jag skulle klara mig för jag pallrade mig till jobbet i måndags men så natten till tisdagen förstod jag att sån tur hade jag inte att jag skulle klara mig så nu va det min tur att stanna hemma. Idag mår jag iaf hyffsat bra och den värsta smärtan är borta och toaletten och jag har nu brutit våra vänskapband :P
 
För att göra oss lite gladare kom våran Ipad hem igår!!! yeeeey ;)
Har legat och lekt med den hela dagen plus att jag har tvättat och kollat serier. Upptäckte att när vi tvättar mörk tvätt här hemma så är det 95% av Johannes kläder och när det är vitt så är det tvärtom. Inte så att vi kan få lika varje gång, nej vi måste tvätta två gånger så båda kan få rena kläder :(
Har glott igen min bilddagbok igen och nu ska jag faktiskt lägga upp lite bilder från den.
I helgen ska det tydligen bli askallt men vi har sagt att vi ska ut och åka längdskidor ändå så det blir till att klä på sig ordentligt bara så ska det nog gå vägen ändå :) Är så lycklig att snön ville komma tillbaka :)
 
Är förövrigt kär i Brumo Mars röst och alla hans låtar. ÄLSKAR verkligen Young girls! Lyssna på den :)
Sen har ju Johannes lyckats få en låt på min hjärna eftersom han lyssnar på Let her go med Passenger hela tiden och den är ju ifs grym så det går väl an.
Finns så mycket saker man vill göra i livet och det är lite bittert att sitta hemma och lyssna på gammal musik och kolla på bilder från förr och veta vad man drömde om men som man sket i totalt. Är iaf nöjd med det jag har gjort och jag kan faktist tänka tillbaka på livet och vara glad för vad jag har fått göra :) Men som sagt alla har väl drömmar man aldrig uppfyllde..
Nu blickar vi frammåt och fokuserar på nya drömmar istället. Utomlands i år är ett måste och det spelar ingen roll om det blir Grekland i sommar eller Thailand i höst, bara det blir nått och så länge Johannes är med mig spelar det ingen roll vart vi hamnar. Först ska vi till fjällen med min familj så får längta dit så länge :)
Synd att Hawalii är för dyrt att åka till eftersom pappa så gärna vill dit....

Härlig skidväder

Den här helgen har vi äntligen fått använding av våra nya skidor. Igår och idag har vi tagit oss ut en sväng på golfbanan :) Igår fick vi med oss Putte och Isabel och idag va vi själva så då passade jag på att ta med mig kameran och tog lite kort där uppe :)
 
Har känt världens kall för att städa så idag har det storstädats och så ska det rensas här hemma men först ska vi titta på Arsenal sen äta middag hos mamma. Igår hände inte speciellt mycket förutom att vi såg en ganska bra film innan jag hade tok hets och va jätterastlös som vi senare kom fram till att det var en övertrött Maria som gick omkring här hemma. När jag äntligen hade lagt mig i sängen och lät mig själv slappna av så somnade jag som en liten gris utsträckt över hela sängen :P
 
.,

It's friday

Ikväll blir det tacomys med Johannes och Stefan och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Blanda en drink tror jag för det va så gott förra helgen :)
Sen ska alla julsaker upp på vinden innan dom börjar hålla på där uppe.

Tyvärr gick Cissi på ledighet idag eftersom hon ska ha en bebis om typ två veckor så idag bjöds det på fruktsallad och glass :)


Det kallas tvivel den där känslan i magen

Vissa band går nog aldrig att knyta igen när dom väl brutits........


Jag är lyckligare nu

Har en sån där härlig känsla i magen just nu. Lycklig över livet helt enkelt :)

Drinkkvällen med Victoria va riktigt lyckad då alla drinkarna va drickbara trots freestyle av oss ;) ute va det dock helt värdelöst så där blev vi inte långvariga. Hem och glo gossip girl innan Johannes kom hem. Popcorn maskinen min bästa vän gick sönder :( Buhu! Men vi åt ändå.
Sov alldeles för länge dagen efter. Vaknade sist av alla här i lägenheten och det händer ju inte allt för ofta.
Blev en riktigt slappardag på söndagen och en onödig tur till Västerås.....




Nu efter en helvetsdag ligger jag i soffan med ett knä som gör så sjukt ont och en katt som ligger på mig och är blöt. Men han är söt ändå ;)


bilddagboken - ett minne blott

Eftersom att det pågår fifa ute i vardagsrummet med öldrickande som straffar så får jag, den enda som jobbar imorgon fint stänga in mig på rummet med gamla datorn och roa mig bäst jag vill.
Har spenderat senaste timmen med att kolla igenom bilddagboken eller vad den nu heter. När jag sitter vid den andra datorn med bättre internet ska jag spara lite bilder och lägga upp :)
 
Idag har det som vanligt varit en slitsam dag på jobbet, börjar bli en vana känns det som...
Kom hem och blir bjuden på torsdagslyx, ryggbiff med strips och hemmagjort vitlökssmör och bea. Mums fillibubblan så gott det var.
Kände att jag skulle behöva ta tag i träningen snart med är för lat, tur att fotbollen börjar nästa vecka med min favorit, fys!
 
Nu blir det ett avsnitt sen criminal minds och imorgon är Johannes skyldig mig massage! punk slut
 
 

Nytt år nya möjligheter


Happy New Year

Hade en helt underbar kväll med god mat och fina vänner!
Tur att Johannes fick vara kvar hela kvällen och slapp jobba, roligare för mig också :)
Massa gott åt vi som sagt och massa gott drack vi ;) vaknade dock ganska pigg när klockan ringde klockan 8 :O WTF liksom!
Åkte iväg och hjälpte Johannes hissa flaggor runt om i stan men blev faktiskt riktigt pigg av det så jag har mått väldigt bra den här första dagen på nya året :)
Har legat på soffan sen resten av dagen men har som sagt gjort lite nytta iaf.
Nu har grabbarna dragit iväg för att ta ner flaggorna och kvar sitter jag här i soffan och spanar på resor. Vill till för många ställen!! :(