Dreamteam

Kan ju bara säga att jag har kommit till ett härligt gäng, bland dom bästa tjejerna. Synd att jag kom in så sent för jag är inte redo för uppehåll men men hoppas på att jag får ledigt så jag kan följa med på cupen!
Vi avslutade med en vinst iaf i lördags och hade jordens brakfest!! Tänker inte säga så mycket om kvällen förutom att den va GRYM!! 
Känns lite vemodigt att vi hade sista träningen idag men bara tagga om för fotboll istället som tar över varadagarna från och med nästa vecka :)
Längtar som en tok till sommaren nu så jag kan inviga min nya golfbag, ska ta ett bra kort och lägga upp men kan ju lova att jag kommer synas i skogen ;) där jag brukar hållla till :P
 
Måste ta tag i kära bloggen men har inte suttit vid datan på länge och orkar inte skriva på telefonen.
 
 
Förövrigt är jag besatt av Burlesque och Twilight!
 

bilderna



 
ser ju tyvärr lite kallt ut så vi har gömt oss bakom alla kläder :P

Us against the world

Har inte orkat suttit vid datorn så några bilder har ju inte kommit upp. Har varit en mycket stressande vecka med allt för mycket på jobbet så har bara sovit och tränat när jag har kommit hem. Idag är det en mycket bra dag för det är gameday och lagfest!! :)
Har varit nere på stan och och hittat ett superfint linne som jag ska ha ikväll så nu måste jag bara bestämma byxor :P alltid samma velande. Ska tagga till matchen med städning hemma och burlesque (igen) och lite yollibox :) åh det kommer bli en bra dag!!!!


Puss


I'm feeling weightless

Och där va semestern över...
Jobbigt känns det men är grymt glad över att ha bebisen hemma igen. Hur ska vi klara tre veckor utan honom i november undrar jag nu.
Haft bäst vecka med underbart väder och härliga skiddagar i backen. Lyckades få några bra kort så lägger upp imorgon :)

Kom hem tidigt idag så vi hämtade hem Zlatan så vi har myst med honom hela kvällen och ätit fruktsallad till middag, kan ju vara det godaste :)


What a wonderful world

Blev seger i matchen i lördags med 6-2. Fick ass poäng så det tar sig! Måste vara nya klubbans förtjänst säger jag bara :) lite grötig match och verkligen inget skönspel men vinst som vinst och andra platser ser bra ut om vi bara kan hålla det såhär. Är så grymt nöjd över att jag började med innebandyn och vill inte att säsongen ska ta slut :( men då har jag mer tid till att träna upp min teknik till nästa säsong :)


Har varit här i Vemdalen nu i typ tre dagar och kan bara säga att vi njuter. Vem kunde tro att man inte ens skulle behöva väckarklockan utan här vaknar man kl 8 utvilad och redo för dagen. Idag va vädret sådär på eftermiddagen så har mest legat inne då men från imorgon ska det vara kanonväder så då ska det åks och fotas. Vi tänkte nog ta oss till björnriket på torsdag och visa Anders min och Johannes favoritbacke :) nu ska jag återgå till min soffplats medans dom andra spelar kort och bara fortsätta att njuta av semestern :)


Puss på er ;)


Gameday, semester och fjällresa!

Solen skiner, match idag och imorgon rullar bilen till Vemdalen :) en bra dag med andra ord!
Ska bli så grymt skönt med en veckas semester även om veckan efter kommer bli sjukt lång på jobbet men det är då.
Har nyss laddat upp med städat hela lägenheten och tagit en dusch. Ganska onödigt eftersom jag ska duscha snart igen men det va ansträngande att dammsuga kan man säga ;)
Njutit av godfrukost och kesella med melon. Ska snart dra till ilian lite tidigare och titta på match och lugna maddes oroliga matchmage :P haha
Ikväll blir det mellokväll hos Anna och Mats och säga hej då till Zlatan. Kommer inte sakna hans väckning men allt det andra. Trodde inte att jag va en sån mes men kommer verkligen sakna honom!
Nu måste jag till så hörs senare :)


Skitsaker

Ahh skrev nyss ett inlägg men tror ni det syns? Nej jag får liksom skriva om allt..
Alltså orkar jag inte skriva allt igen men skulle bara säga hur duktig jag har varit som har dammsugit, skurat golv, tvättat och bytt gardiner. Skulle behöva torka av överallt och fixa badrummet men får se hur det blir med den saken. Just nu väntar jag på min middag som består av två äggmackor och kanske lite jordgubbar till efterrätt :)
Så underbart att sluta halv två men börjar bli rastlös nu :(
Men först ska jag få i mig lite mat innan jag kan komma på va jag ska hitta på resten av kvällen. Blir troligtvis städning men hur kul är det en fredagskväll? Sparar nog det till imorrn. Ska till Västerås och köpa ny klubba då så det kanske kan gå lite bättre på söndag på matchen. Majas klubba ägde så måste skaffa nån liknande. Nu ska jag njuta av mina äggmackor och ensamhet ;)


Smile like you mean it