Happy New Year!

Sammanfattning av det bästa året i mitt liv! Hoppas att alla andra år blir lika bra så blir jag nöjd

Januari: Började året med att Marcus avslöjade för Anders att jag var tillsammans med Johannes men det gjorde inte så mycket eftersom att Anders bara blev glad. Jag tog mitt pick och pack hemmifrån och flyttade till Örtagatan bara sådär ;) Januari gick typ ut på att vara nykär, lära sig saker och försöka handskas med att inte äta mer än typ en normalportion om dagen då inget annat gick ner. Levde på chips och socker för att klara av verkligheten men ju längre tiden gick och med Johannes som stöd så gick det bättre och bättre!

Februari: Forsatte att leva i min nykära bubbla och lära känna Johannes familj och släkt. Fick mitt vikariat på jobbet och kände mig riktigt lycklig. Planderade in en resa till fjällen med Johannes, Isabel, Putte och Jimmy med familj som skulle bli av senare. Svävade på små rosa molm fast med en molande känsla långt inne i magen om hur osäker jag var som människa. Hade jag verkligen träffat någon som ville vara med mig på riktigt, där allt var sanning och inga lögner fanns. Tog inte lång tid innan jag nog försökte putta bort Johannes för att se om det verkligen skulle hålla. Det blev mycket tårar, mycket skratt och blandade känslor men envis som min pojke är fungerade inget av det jag försökte med. Han tänkte stanna och det var inget jag kunde göra åt. En kärlek som växte så fort att jag knappt hängde med själv :)

Mars: Inte så mycket som händer förutom att vintern aldrig tog slut och vi skrek på bilen för att den aldrig ville starta. Har nog inte fryst så mycket som jag gjorde den vintern men oj så vacker den va! Snö upp till höften och kylan som bet i kinden på en så fort man gick ut. Hatade mitt jobb när det var som kallast om man satt på en moppe :/ Men vi tackar för overallerna vi fick. Frös aldrig mer om kroppen den vintern iaf. Livet rullade vidare och saker införskaffades till lägenheten som jag stortrivdes i. Blev över en natt kung på matlagning, yes!
Lade ner allt som hade med idrott att göra för det enda jag orkade med var mitt jobb eftersom jag alltid var sjuk  och låg och sov redan vid 9 varje dag. Hade aldrig orkat med så mycket annat. Mina vänner såg jag inte så mycket av pga att jag bara orkade jag ingenting i princip. Det sög ganska mycket men ibland får man tänka på sig själv och mina vänner finns alltid där för mig och det älskar jag dom för.

April: Fick fast anställning på jobbet och min kurva gick fortarande bara rakt upp! Att bara ta dagen som den kommer kändes riktigt bra. Hade aldrig saker planerade och livet flöt vidare och jag med det. Vi åkte upp till björnriket en vecka på lite fjällsemester och jag bara älskar fjällen. Friheteten att bara kasta sig ut i backarna och låta brädan ta dig dit den vill :) Var rosa pantern uppe på fjälltoppen och den oändligt långa vägen Putte och jag fick gå bara för att vi behövde en engångsgrill. Vägen ner till affären gick bra i fullfart, ramlade hela vägen ner sen hade vi en promenad att vänta på typ en kvart. Det gick bara uppför och vi gick dubbelvikta för att inte ramla baklänges :P

Maj: Sommaren närmade sig med stormsteg och jag älskade det. Började lite smått att försöka med fotbollen igen och det gick sådär. Missade lagfesten som damerna styrde upp. Vad gjorde jag istället. SJUK som vanligt då. suck! missade allt och det.
Annars förflöt maj på ganska bra och lärde känna sommaren. Forfarande kändes detta som att det skulle bli det bästa året någonsin!

Juni: Sommaren kom igång och jag älskar att bo i ett land där man får uppleva en riktig sommar och en riktigt vinter. Man uppskattar alla årstider då. Lärde mig att hata Johannes bil eftersom man inte hade några lår kvar om man satt i shorts. Sönderbränd efter att ha åkt bil va ju bra. Planerade en ny resa till Spanien med älsk, Isabel, Putte och Marcus och vi firade ett halvår. Tiden gick så fort och jag fattade fortfarande inte att det var vi. Att det här var mitt liv. En lycklig Maria, hade inte stött på henne på ett bra tag men jag gillade henne så fort hon kom tillbaka :)

Juli: For till Spanien med gänget, en lyckad resa som innehöll solning, bad, sandstormar, bilutflykter, shopping innan det bara av mot Barcelona :) Fick höra att dagen efter vi lämnat detta älskade land stod Barcelonas gator under vatten. Tur att vi inte var där. Jag och min älskling tatuerade oss även i Barcelona och vi gjorde miner som vi tack och lov inte har kort på. Johannes fortsatte på sin på ryggen och jag på mina revben. Hade kunna valt bättre ställe såhär i efterhand men nöjd blev jag :)

Augusti: Sommaren led mot sitt slut men det var en bra sommar. Fester och underbara personer var en stor del av detta :) Fyllde även 21 som jag firade hemma hos mina föräldrar eftersom jag och Johannes skulle flytta en vecka efter min födelsedag så grejer såldes på löpande band och inge vidare kul att bjuda hem folk när man har en uppblåsbar madrass att erbjuda som sittplats och balkongmöblerna som köksbord lite tillfälligt :)
Det 27 Augusti tror jag bestämt att flyttlasset började gå mot Fannagatan 30 :) Mitt nya älsklingshem hade vi hittat. Tog över Johannes mammas lägenhet och vips så hade vi köpt oss ett boende. Känns skönt att få göra som vi vill och planer för vad vi skulle göra med lägenheten kom upp :)

September: Inte nog med lägenhet, vi bestämde oss för att köpa ny bil som vi äger tillsammans så välkomen våran Qashqai om det nu stavas så. Jag fann min drömbil och vill aldrig ha nån ny!! Bestämde mig för att ta tag i träning och livet och det gick ganska bra. Började med golfen i somras som vi inte behöver prata om. Jag klarade mitt gröna kort och en sänkning men mitt humör. Fruktansvärt roligt att jag har ett sådant humör när det gäller mig själv. Får nog inte ha förväntningar än på mig själv men det är svårt när man vill så mycket mer. Nästa år blir det storsatsning på golfen så kan vi kanske prata om hur det gick då :P

Oktober: Johannes fyller år och vi har folk här, jag spelade match och gjorde den bästa och roligaste matchen på länge. Vinst med 33-13 mot upplands tuna. Lever på den matchen länge för det var så det ska känns att spela handboll och för en stund trodde jag att jag skulle kunna spela hela året men visade sig att jag skulle ge upp den idén ganska snabbt men jag gjorde ett försök iaf. Kan inte göra så mycket mer än så, att försöka är man kan göra och jag gjorde en ansats att hoppa långt men slogs ner ganska snabbt och det är väldigt tråkigt. En stund av oro blommade upp igen men Johannes övertygade att det inte var någon fara.

November: Vadslagning på jobbet om när snön skulle komma och alla hade sina datum satta på den dagen Isabel kom hem från sin semester men tji fick vi när snön aldrig kom :( En tråkig månad som var mörk men jag levde på att att december skulle vara mysig och snöfylld. Planerade julklapper och hur vi skulle göra på julafton. Hände då inget roligt här inte.

December: Följde julkalendern och jobbade på mina julklappar. Planering av julafton var klar, paket så gott som klara och ommöblering av vardagsrummet. Många mysiga kvällar här hemma med levande ljus och lussebullar. En mysig julafton som var lång men trevlig. Började 6 för min del och slutade vid 1. 30 December firade jag och min älskling 1 år! Middag på Kungsbacken, åt kanske den godaste maten. Avnjöt lite rosé innan vi begav oss till All In för lite mer dricka innan vi taxi hem och spelade lite spel. Poppade popcorn och slog mig ner i soffan för att titta på Abduction. Bäst film!
Och idag så är det nyårsafton och ölen intas i köket medans jag sitter här. Ska snart hoppa in i duschen och handla med Marcus innan vi far ner till Putte och Isabel för fotbollstittande innan vi åker till Kalle och Johanna :) Kommer bli ett bra slut på det här året. Hoppas att nästa år blir lika bra! <3

Puss och kram!




Gott nytt år!

Trouble is a friend...

Fattar inte! Måste vara en decemberskjuka. En återkommande sådan i mitt fall. Förra året rasade allt men jag träffade Johannes och allt verkade bli bättre men tog mig aldrig hela vägen upp och nu rasar det igen :( orkar inte igen så tänker lägga täcket över huvudet och bara vara ett tag och hoppas att allt känns bättre imorgon för det måste det göra. Våran 1årsdag tänker jag inte förstöra iaf! Blir middag och mys och lite skumpa/sparkling wine :D
Ett år har gått så fort att jag knappt själv har hunnit med att fatta att jag har hittat mannen i mitt liv. Är så lycklig med Johannes och det är allt som räknas! Bryr mig inte om vad folk känner för han får mig att må bra och det är en känsla som jag saknade innan förra julen hände!!
Maria+Johannes=förevigt<3


Bjuder på en väldigt gammal bild ;)


Förlorad i dina ögon

Halva veckan avklarad och det känns i kroppen! Avskyr för tillfället hmkataloger och ännu mer eftersom jag inte får nån, gaah!! Hoppas att det dyker upp än till mig ändå ;) fast har ju redan beställt lite kläder som jag väntar på :) yes för mig! Ska ha de lagom till Egypten. Innan den resan blir det förändring här hemma i stugan, om tapetsering i vardagsrummet och nytt kakel i köket! Gillart ;) bra med kontakter och snälla människor.
För tillfället så gnäller jag över vad jag ska ha på mig på nyår! Har absolut ingen aning och ändå så shoppade jag och Isabel loss i erikslund igår men jag vet inte riktigt än :/ nåväl allt löser sig!
Har bestämt mig för att vara glad och inte tänka så mycket på det förflutna men däremot ska jag fokusera på framtiden som är med min älskling och bästa vän Johannes <3
Ska börja ta tag i träningen den här gången och hoppas på att det inte slutar i total katastrof, wish me luck :)
Nu gosar jag ner mig med min nalle och sätter på förhäxad och njuter av hur underbart det är här i sängen.

Puss


I am titanium

Pigg som människa, skulle inte tro det va. Att man kan känna av magen så fort allting lägger sig är galet! Vill inte bli sjuk till nyår i år igen. Dock blev julen bra med alla fina saker. En lång dag som slutade med paketöppning hemma med Johannes vid tolvtaget :) fick presentkort på massage av min älskling, tack gode gud för det ;) efter det kom det besök men då bestämde jag mig för att sova istället :p tröttmössa som man är. Juldagen blev också superbra med fest och utgång! Blev tyvärr inte pulse som det var tänkt pga stormen och kön! Kön som va så sjukt lång och aldrig rörde sig framåt så drog till hörnan som var ett bättre alternativ med billigare inträde och minde folk :) trevligt folk resulterade i en trevlig kväll innan min mage gav upp och det blev en stressig resa hem i taxin för att hinna till toaletten. Tack för att min älskling tar hand om mig och får mig att må bättre trots mina magsmärtor :(
Idag blir det bakisdag framför greys innan vi ska till mormor på middag :) har tyvärr ingen dipp vilket gjorde mig lite sur :(
Pusshej så länge <3


My dreams came true

Då var julafton över och det känns väldigt skönt! Dagen har varit väldigt lång men mycket trevlig :)
Började före 6 då jag tyckte att det var dags att vakna vilket inte var okej. Detta resulterade i att jag har varit som en zombie hela kvällen men höll ut till halv 12 innan vi tog taxin hem för att öppna fler paket med mitt hjärta <3 en riktigt bra dag med bra paket och fina människor :) en fullständig genomgång kommer imorgon :) nu ska jag SOVA!!! Godnatt! Pusssss


Maybe i'm amazed

Tomtens verkstad slog upp sina dörrar och alla klappar är inslagna förutom Johannes paket som turligt nog kom idag och låg och väntade på mig i postfacket :) den får slås in imorgon för idag går min kväll ut på att fundera kläder tills imorrn! Har ingenting så allt skiter sig som vanligt! Men men kan vara stolt över att jag tog ut mig ordentligt idag på gymmet :) trodde de skulle vara jobbigare att springa men det kändes helt okej :) mycket nöjd! Nackdelen då, som självklart måste finnas när allt går bra är att allt som hände förra året är tillbaka igen, noll matlust och trötthet i massor. Inte längre så sugen på att gå ut på juldagen med mina tjejer när allt man vill göra är att sova typ klockan 10! Hatar det här så därför bäddar jag ner mig i sängen framför förhäxad och hoppas på att morgondagen blir perfekt och jag kan tänka på mina problem senare i livet!

Puss och godnatt på de! God jul lite i förväg :D


Can we all slow down and enjoy right now? Guaranteed we'll be feelin' All right.

Julafton om två dagar och allt börjar bli klart här hemma! Nästan alla paket inslagna, granen klädd och pyntet framme. Känns riktigt bra och mysigt är det här hemma :)
Men vad vore en en jul utan olyckor? En tråkig jul kanske man kan säga så för att detta inte ska intfräffa här så testade jag sågen. Först på granen sen i fingret!? Kan säga att den funkade bra, ett stort fint jack i mitt vänstra pekfinger :( Buhu. Tur att det är vänster så jag inte är alltför invalid. Så igår stod jag och tyckte synd om mig själv när blodet forsade ut från fingret, överdriver inte!! Det forsar verkligen när man skär sig i fingret, inget jag rekomenderar för er andra :P
Alltså fick Johannes jobba lite hårdare med att resa granen och sätta dit min spira precis som jag ville ha den, känns skönt att bossa lite här hemma :)



Till nästa år behöver vi verkligen köpa mer julsaker märker jag. Har nästan inga julgransprylar och absolut inga kulor men tack vare snälla mamma så fick jag rota lite i lådan hemma så den duger för iår. Ska bli så mysigt att fira jul med min älskling för första gången fast känns lite jobbigt att faktist inte vara hemma med familjen på julklappsutdelningen men vi får öppna paket sen på kvällen när vi har kommit hem efter en intensiv men förhoppningsvis rolig dag :) Längtar!!!  Sen firar jag och min Johannes 1 år om några dagar sen är det nyår och då kommer jag äntligen kunna säga att mitt år har varit helt underbart!
Äntligen kan jag pusta ut för ikvall har vi även gjort köttbullarna till julafton så det är klart för imorgon blir det inte mycket tid för annat. Upp och jobba och ska även köra upp Johannes så jag slipper traska till jobbet sen väntar en förhoppningsvis lökig dag sen hem, kanske gymmet om tiden räcker och jag orkar. Hem till mamma för första julskinkan, mysigt! Sen hem till Isabe och Putte för ännu mer mys och filmtittande sen hem till sängen. Måste fundera kläder också eftersom min outfit sket sig när linnet jag ville ha inte fanns och med min tur finns väl inte jeansen heller kvar längre. Måste kolla de ikväll!!
Hoppas också att Johannes julklapp hinner komma imorgon, annars blir det problem :/ Allt annat jag hade beställt kom idag men inte hans, konstigt. Trodde att allt skulle komma smtidigt men men de löser sig nog :)

Nu måste jag sluta men skriver mer sen imorgon och hoppas att Johanns julkapp har kommit. Om inte så blir det en arg Maria som sitter här och det vore tråkigt!
Men vem försöker jag lura, jag kan omöjligt vara arg såhär nära julafton :)

Tjingeling

I can't stop lovin you

Dags igen! Idag har jag jobbat, inte ansträngande direkt då jag nästan bara körde min dubbelrunda vilket jag klarade galant. Kom in och såg att i princip allt var klart så slutade runt 1 typ om vi inte hade suttit kvar på jobbet och snackat och proppat i oss julgodis, som sagt en tokskön dag! Hoppas alla dagar blir lika nu inför julen:) Åkte sen hem för att se hur fint min älskling hade gjort hemma, hade ifs hjälp från hans mamma men bra blev det! Vardagasrummet lite annorlunda, gillar de :) Har även hunnit med en snabbis på stan och köpte sista julklappen till Johannes! Stolt tjej som är klar med alla, tack gode gud va skönt!!
Klämde in en fika hos natta som fyller år idag, grattis på födelsedagen bästa du <3
Lagade mat till en miniarmé idag också tror jag men slipper tänka på matlåda och middag för resten av veckan iaf :)
Nu sitter Johannes och Marcus och kollar på ensam hemma medan jag ligger i sängen och ska sova för självklart orkar inte jag vara vaken så länge :/ suck
Skulle ha köpt hem lite nya kläder från hm hade jag tänkt men hittade ingenting alls förutom jeansen, känns ovärt att köpa hem om det bara är ett par byxor! Får se vad jag kan lista ut helt enkelt, men ville ha något nytt till jul eller juldagen.
Imorgon ska jag göra comeback på gymmet efter sjukdomar och allmän trötthet, tackar Isabel för detta och Johannes ska be om övningar för ditt knä så han kan träna upp det innan operationen.
Nu ska jag sova och drömma om kläder som jag vill ha ;)
Pussar!


Do you remember me

6 dagar kvar till julafton, jag längtar!

Jaha då va de de dags att avslöja resultatet från fredagens tävling, här kommer en liten bildvisning av alla husen.

Delad tredje plats, Maria & Johannas lag!       två Isabels lag          etta, LInda och Lelle :)

Det blev en mysig kväll med mycket skratt och ivriga människor att få reda på vem vinnaren skulle bli!
Ganska klart kom vi och Johannas lag på delad tredje plats, två kom Isabels lag och vinnarna blev Lelle och Linda :) Tur var nog det eftersom Lelle nästan satt och hotade oss under röstningen :P
Dock slutade kvällen tidigt eftersom vi for till huvudstaden på lördagen för lite paketinhandling. Gick ganska bra för mig och älsklingen och ganska mycket sämre för Marcus då han bara hittade en julklapp, betyder att vi måste till stan idag för att handla dom sista. Regnet öste ner i stockholm och det gjorde det ganska tråkigt att gå där så vi struntade i Cosmonova som vi skulle ha gått på och käkade lunch med Marcus bror och hans tjej istället på en superbra restaurant :) Italienskt! Påväg tillbaka till station gick vi in och satte oss på Galaways och avnjöt lite mer alkoholhaltiga drycker. Guiness är inte dock enligt mig, håller mig till vin och cider en bra stund till.
Vi ringde och bad om skjuss hem från stationen också för vi var genomblöta och då har vi världens otur, Johannes mamma hade precis åkt ifrån Stockholm så vi missade den skjussen precis så vi traskade vidare till stationen och nu snöade de ordentligt och så tog vi tåget hem istället men fick skjuss hem från stationen som vi tackar så mycket för. Har inte varit så trött i hela mitt liv tror jag. Jag höll på att svimma inne på den sista affären eftersom allt bara svartnade och tackar gudarna för att bokhyllan stod precis brevid så jag bara ramlande in i den. Pinsamt men var nog ingen som märke det i trängseln.
Väl hemma i stan fortsatte vi bara att sitta hemma och spela spel och dricka lite mer men tråkig tjej som jag är(nått fel är det på mig) så gick jag och lade mig kl 9. KLOCKAN 9 en lördag kväll är inte okej!!
Dock är jag väldigt pigg nu och vaknade väldigt tidigt, runt 7 första gången men låg kvar i sängen med älsklinen tills han vaknade :) Nu ska vi tända fjärde ljuset och fika lite innan det bär av ner mot stan för att köpa dom sista klapparna och så ska vi föröska hitta en julgran :)
Klockan 2 ska vi på julbord och det ska bli väldigt trevligt hos Johannes pappa och efter det är det stormatch här hemma, Arsenal mot City, hejja Arsenal!!

Pusshej så länge

Let it snow let it snow let it snow

Snälla kan det bara bli kallt och komma lite snö, är så fruktansvärd trött på det här pissvädret men men inte mycket att göra åt. På med gummistövlar och fram med parplyet :(

Ikväll glömmer vi allt som har med väder och personer och göra och fokuserar på pepparkakstävlingen som äger rum ikväll. Det här året struntar vi i att bygga och satsar allt på att göra husen fina :) får dock se hur mitt lags hus ser ut då det har en konstig plan smidd av mina kumpaner Johannes och Marcus. Allt ligger i deras händer eftersom att dom har planerat allt. Bilder kommer på alla husen senare på söndag kanske för imorgon väntar ett besök i storstaden med julklappshandling och kanske ett besök på Cosmonova om dom visar nått bra :) Och på söndag ska det bli julbord hos svärfar, mycket mysigt :)

Nu måste jag laga mat för grabbarna har fastnat vid köksbordet märker jag och magen kurrar nu!

Puss

Vinnare ikväll hoppas jag :)

Förändring!

Förändring på gång

Har idag spenderat dagen på jobbet som var som vanligt men har hela tiden sett fram emot att träffa Jessiqa för det va bra länge sedan nu. Hon fick i uppdrag att starta min förändring som jag ska göra. Mitt hår har nu fått en mörkare nyans, kanske inte så stor skillnad för er andra men för mig är det stort. Detta gör jag av  en enda enkel anledning och det är att jag ska kunna färga mitt hår till blondare igen men för att ha den färgen jag vill ha måste det bli mörkt först och det är det nu. Bild på det kommer senare när jag orkar :) Om inte jag hinner lägga upp så kommer det garanterat upp efter att Natta har haft sitt födelsedags kalas :) Nu säger dessutom Johannes att jag ska ha såhär så det blir som han säger, mörk ett bra tag till! Eller tills jag tröttnar på det ;)

Som sagt förändring på gång. Nu ska jag vara på superbra humör hela tiden för att det är bara 10 dagar kvar till jul och bara 16 dagar kvar till min älskling och jag firar 1 år <3 Min älskade Johannes har fått stått ut med mycket under året som gått, skratt, förändringar, flytt, bilköp, trårar (ibland lite för mycket tårar men det håller på att ändras) men vi håller ändå ihop och det är jag glad för! Min älskling har gjort mitt liv, jag älskar Johannes mest av allt och jag vill föralltid vara hans! Mysigt är det när vi pratar framtid för vi har en tillsammans och det vet jag och det värmer mitt hjärta att veta att han alltid finns där vid min sida genom allt. Han stöttar mig och älskar mig för det jag är!

Men nu ska vi nörda oss med julkalender och mitt filmval, polarexpressen ;)

puss!

Sick and tired


Saknar mina fina vänner nå fruktansvärt mycket. Allt var lättare förr tror jag :(


Du kommer bittermaria tillbaka och klagar igen, December skulle vara den bästa månaden på året men känns precis lika tråkig som alla adnra månader, suck! Förstår inte att det alltid klankas ner på mig. Jag är så himla liten, klen och dum! Men vet ni vad, jag är inte det LÄNGRE!! Jag är 21 år, bor i en bostadsrätt, ny stor bil, fast jobb, sambo som jag gör allt för, vuxna saker men allt ni ser är tjejen ni lärde känna för flera år sedan. Jag växte upp och jag klarar mig fint på egen hand. Visst festades det en hel del men jag var 18 år och allt var nytt, men det är den tiden man ska lära sig av sina misstag och jag levde livet under mitt studentår och året efter men efter det slutade det nästan helt. Jag hade ingen pojkvän under några år och då umgicks jag med mina vänner och gick ut och festade men so what det gjorde alla andra också! Jag kan inte heller rå för att jag är klen, är inte klenaste människan i världen men jag klarar mig fint ändå ska ni se. Att man inte ens kan se att jag växer som människa känns frustrerande, börjar tvivla på mig själv att jag ska klara av saker. Känns som jag alltid måste bevisa saker för folk varenda ***** dag! Börjar bli tröttsamt.
Tack och lov har jag mina fina vänner men ni andra då. Har ni inget bättre för er än att klaga på varje sak eller såga kommentarer om allt jag gör. Sätt er in i min situation och tänk hur det skulle känns att så fort ni har något att berätta som har gjort er glad så kommer alltid en kommentar som slår en tillbaka direkt. Känns ganska ofta så men jag försöker att inte lyssna och le istället men ibland går det inte.

Älskar min Johannes, min familj och mina vänner som är underbarast i världen men ni andra ägnar jag efter denna dag inte en tanke längre. Ni kan säga vad ni vill men av mig får ni aldrig något tillbaka igen. Hoppas ni mår bra av att såra människor och ibland kanske man ska tänka på vad man säger till folk. Ord sårar faktist när man hör det om och om igen.




I won't let you go <3

Det blir en bra dag idag!

Min festkväll som jag skulle gå på slutade istället med hemmakväll i soffan och då inte framför idol som va planen utan twilight som älskling och jag gjorde oss redo för. Men att jag skulle hålla mig vaken va ju inget jag satte pengar på så rätt som jag har om mig själv så sov jag väl efter 30 min! Kul att man orkar göra saker med min älskling. Tur att jag inte inte gick på festen, hade varit en partydödare som ville åka hem vid 10!! Tänker fira nathalie en annan dag när jag är piggare och har hunnit köpa present. Ska fundera ut en så länge så hörs vi igen! Puss


Why have you gone away



Saknar min vän vintern något fruktansvärt mycket

Plus 2 grader och snön som plaskar om en, men folk är glada för att det är snö. Inte direkt i närheten av en riktig vinter! Hatar det här!
Kommer inte ens hinna köpa julklappar eftersom jag inte tror att det är jul snart. Bitter över detta är jag men jag älskar snö och det står jag för! Hellre 20 minus och 1 meter snö på julafton än slask/regn och plusgrader. Men som vädret ser ut att bli så inträffar nog det sistnämna med tanke på att det nu ser ut som att det ska vara plusgrader fram till den 16 december undantag för söndag-måndag då den normala vinterkyla kommer för att hälsa på för att sedan försvinna lika snabbt som den kom.
Inte blir min bitterhet bättre av att ligga hemma sjuk och inte orka något och ha en pojkvän som går hemma skadad. Vi går på varandras nerver och det är inte direkt vad man vill precis men instängd i en lägenhet med en sjukling som inget orkar och en skadad som inget kan göra. Ingen bra kombo om ni förstår.! Tar dock korta promenader fram och tillbaka till bilen för att få luft. Gick även till nya thai stället och införskaffade mig middag! Det duger absolut när man inte orkar ta sig någon annanstans och mat måste man ha om man ska se till att bli frisk nån dag! Natta har ju faktist sin inflyttnings/födelsedags fest på fredag som jag vill gå på :)
Måste dock ta mig ner till mamma och pappa på lördag för att fira pappsen som fyller år idag, Grattis Pappa :)
Hoppas helgen kan bjuda på ett bättre humör och att Johannes känner sig tillräckligt bra för att kanske åka iväg en snabbis till Västerås och börja leta julklappar, vägrar nämligen att vara ute i sista sekund!

Marcus om du läser det här så är du inte välkommen förns jag har släppt Brynäs matchen, bara så du vet. Men du känner mig nog ganska väl så det har väl antagligen gått över tills imorgon :P

För övrigt är jag bitter vilket märks men ska försöka hålla god min så min älskling inte blir arg på mig! Ska trots allt spendera en till heldag tillsammans innan jag kan ta mig tillbaka till jobbet.

Puss på min Johannes som inte tappat humöret än, jag älskar dig <3

Vad vore jag utan dina andetag <3

M<3J

Skumt, konstigt helt otroligt

Julbordet blev en helt underbart, god mat, fina arbetskollegor och roliga tävlingar. Inte mycket kan gå fel när det är på spåret som gäller :) Mycket bra gjort av Lasse och Marcus som lagt ner otroligt med tid och energi för att förgylla vår kväll. 5 brev av 5 ger jag dem ;)

Alltså helgen började bra men tyvärr så händer det saker man inter vill ska hända, Johannes pajade knät återigen och blir nu borta från all idrott ett år framöver tror vi. Det va dock inte det värsta som händer, nej det är den underbara AKUTEN som vi har här i Enköping. Vi träffar en läkare som sliter och drar i knät som man visserligen måste göra och sen säger han att det blir en titthålsoperation och att han bara ska gå iväg och prata med någon och komma tillbaka om en stund. Den stunden blev väldigt länge och efter två timmar kommer en ny läkare och säger att vi ska till röntgen som är helt fel! Där har vi varit flera gånger och knät är ju inte direkt brutet men snälla som vi är traskar vi bort dit och läkaren måste dubbelkolla för hon tycker att de verkar konstigt men ditskickade blir vi och får vänta ytterligare två timmar på svaren som visar att knät inte är av och då säger vi att vi har träffat en läkare som skulle boka operationstid och det har hon ingen aning om. Bra att man pratar med varandra!! Så vi åker hem efter 6 timmar och då har vi bara fått en remiss upp till ortopeden istället för en riktig tid och ingen sjukskrivning så förbannade som vi är så åker vi bara hem och löser problemet idag istället. Säger bara en sak. Kommer ALDRIG åka in till akuten någon gång i hela mitt liv när man blir behandlade såhär!!! Vår första läkare verkade ha ett ryckte för när dom frågade vem vi hade och vi svarade sa dom bara: Jaha han nej då förstår jag.
Hallå!!! är det svaret man vill ha som patient?!?! Inte helt okej och jag tycker synd om dom som städar upp efter läkarna, dvs syrrorna som försöker vara trevliga och så hjälpsamma som det går. Ber om ursäkt för oss men man blir på riktigt förbannnad!
Som grädden på moset är det självklart att jag ska vakna upp med feber frossa och halsont så nu ligger vi här hemma som två, ja jag vet inte vad och mår allmänt piss! Kul Jul!

Bittert ja de kan man säga, att jag alltid är glad stämmer knappast längre in på mig. Behöver nån som piggar upp mig just nu :/ Nu ska jag slänga mig i soffan och glo på Gossip girl och förhoppningsvis bli på bättre humör