Feels like home






Festen blev som förväntat, kvällen blev super rolig trots några få minnesluckor. Sånt får man ta när man bestämmer sig för att gå all in. Dagen efter blev dock ingen höjdare, märktes att jag varit sjuk och stressad hela veckan och det är smällar man får ta när man festar på en hel förströd kropp!
Men när man lovar sig själv och andra kan man absolut inte banga ur för då är man en MES ;) hah
Nej man ska göra som kroppen vill brukar jag tänka och det ska jag göra nästa gång. (kanske) Risken finns att jag inte gör det :P
Börjar dock känna av hals och trötthet igen och det funkar inte att bli sjuk nu för det vankas julbord med jobbet på fredag så nu har jag två dagar på mig att kurera mig för fulla muggar! Massa te och annat som är bra för en sjuk Maria, typ massa lussebullar. Levde på det en gång med halsfluss och jag kanske kan intala min kropp att den blir bra om jag äter det nu igen i förebyggande syfte ;)
Måste dock bli frisk så jag och Johannes kan börja träna oss i form igen tills vi åker till Egypten!! Längtar så otroligt mycket. Hoppas att det går fort men inte för fort. Vill ha december i lung och ro sen kan januari bara flyga förbi ;)
På tal om Johannes så firar vi 11 månader idag <3 Jag älskar dig Johannes
Att han står ut med mig är helt underbart, många dagar av skratt och tårar men det är du som gör mig lycklig!
Att känna den här känslan är det mest fantastiska en människa kan känna. Få vara en del av ditt liv och veta att du alltid älskar mig för den jag är. Är redo för allt med dig och kan inte vänta på att få uppleva livet med dig min älskling! Älskar dig massor fast det inte har gått så lång tid men när det är den rätta så vill man inte vänta, man vill ha allt! Så känner jag för dig<3

Nu ska jag dock laga lite mat så min kropp kan få energi och bli frisk!


Puss

Rock all night long

Party

Ikväll ska det partajas med dom bästa på en stor fest med rocktema ;) gillart!
Ångest är dock kläderna men men får bli vad man har hemma, röda byxor, vitt sönderklippt linne och nånting annat.
Ska även ätas mat här hemma med tjejorna innan vi drar vidare, enchiladas bjuder kocken maria på ikväll, hoppas på att det går hem hos folket bara :)

Ska klämma in kalas hos kusinen innan jag hämtar upp tjejerna. Fast vet inte om man kallar det kalas när man börjar bli gammal, hela 28 år om jag räknar rätt ;) haha
Missar dock ett annat riktigt kalas, Johannes brorsdotter fyller också men man måste ibland prioritera och idag går min kusin före för hennes kalas brukar jag missa så har lite att ta igen där.



För övrigt hatar jag vädret, blåser rakt igenom mig och känns som jag aldrig blir varm! Tur att det inte är så längt att gå till festen men funderar starkt på att hämta ner vinterjackan fast det är plusgrader ute. Har lovat mig själv att vänta med den så länge som möjligt men idag vet jag inte om jag klarar av att hålla det löftet. Kommer frysa ihjäl annars och det vore synd eftersom jag längtat till den här festen ganska länge nu :)


Puss på er allesammans

myset!

Äntligen

Nu när lussekatterna och pepparkakorna är bakade börjar jag längta till julen på riktigt! Kändes därför väldigt skönt att sätta upp julgardinerna och stjärnorna! Folk får säga vad dom vill men jag längtar till julen och jag kan ärligt säga att det är den mysigaste högtiden, kalla mig barnslig men enligt mig ska man behålla barnet innom sig så länge man bara kan och det är precis vad jag gör :)

Ikväll ser jag fram emot att tjejerna kommer hit och kikar på tv med mig ifall Johannes måste iväg på jobb vilket jag hoppas att han slipper eftersom han jobbade flera timmar igår kväll.
Hoppas även att natta hjälper mig med designen ikväll eller imorgon men då är det festen vi ska fokusera på, rock-tema! Yeey



Tar nu en paus från datan och återgår till julpyntning och hoppas Johannes ser skillnaden ;)

puss på er

Från början

Då ska jag börja som bloggare också, får se hur det ska gå men ger det ett försök.
Skriva av sig osv.
Ska föröka lära mig lite om design och så men så länge nöjer jag mig med detta. Tar så småningom hjälp av mina bästa vänner som är lite mer tekniska än vad jag är vilket inte är så svårt eftersom jag och teknik går defenitivt inte ihop alls!

Välkommen till min nya blogg!