Our time in Egypt

Bästa resan!
En bra sammanfattning på resan som inte har innehållit nått spännande alls. Bara en riktigt skön semester med sol, bad, drinkar, god mat och massa mystid med min älskling! En resa som vi verkligen unnade oss allt på, en resa som bara var för oss.
Tyvärr lite otur med vädret första dagarna med lite lägre temperatur och blåst men det försvann ganska fort och resten av veckan blev helt underbar. Egypten är ett land som jag ska tillbaka till. Så är det bara men jag har hittat ett land jag verkligen gillar men nästa gång åker vi när det är lite varmare, känslig som man är så krävdes det vissa dagar dubbla långärmade tröjor. Men men jag visste ju att jag är lite kall av mig men ingen som hade kunnat sätta pengar på att jag inte skulle frysa trots att det var 18-19 grader på kvällarna ;) tror att det är nått fel på kroppen, va tror ni?
Som sagt så blev det massa solning vid poolen som var uppvärmd till 26 grader vilket gjorde att vi tyvärr inte badade i havet men där va det bara 19 grader i början och det kändes lite väl kallt för mig och med tanke på Johannes sår och knä så kändes poolen helt okej för oss :)
Stammisar blev vi också på en sportbar där vi i princip spenderade varje kväll (i alla fall under tiden då det var Happy Hour) där Johannes kände igen en som jobbade. Har även upptäckt att min kära sambo är riktigt bra på att pruta så i fortsättningen sköter han shoppingen ;)
Annars roade vi oss ganska mycket åt våra kära granne alkisen från Norge. En spännande dam må jag säga men väldigt trevlig :)
Allt som allt finns det inte mycket att säga men som sagt vi gjorde inte mycket annat än att bara umgås med varandra och vila upp oss och NJUTA! Semster kan vara det bästa som finns när den spenderas med en sån underbar person som Johannes är. Jag är så lycklig att han hittade mig och fick mig att tro på kärleken, att allt man behöver är den där enda personen som man vet alltid finns för en och det var vad våran resa gick ut på.

Kan man få utbrott på personer på flyget?? Enda dåliga på hela resan va folket på flyget. Har aldrig i mitt liv varit med om människor som kan klaga så mycket på så några timmar. Uppkäftiga och otrevliga. På ditresan satt vi precis bakom och höll på att seriöst dampa loss och på hemresan hamnade vi självklart brevid. Jag tror att både Johannes och jag hade samma tankar i huvudet, va fan är det för fel på människor?!?!?!!?!?

Lite bilder från resan

Du är mitt allt

En halvtimme kvar innan vi åker iväg. Dags att pricka av ännu en världsdel. Hoppas jag hinner pricka av dom resterande under resten av mitt liv men har prickat av dom jag verkligen ville till så jag är nöjd. Bara Australien kvar egentligen som jag vill till men det går att ordna :)
Vi har ätit frukost här på Arlanda och självklart intagit första ölen och cidern så två nöjda människor sitter här. Men vill helst av allt bara vara framme nu så man kan njuta på riktigt men en välbehövlig semester blir det i alla fall!! Jag älskar min Johannes mest! Du betyder allt <3


snart snart snart

Dålig uppdatering härifrån nu märker jag men men.
Veckan gick återigen fort och fotbollsträningen var superrolig :) Dock inte så mycket fys som jag önskade men kanske blir nu på onsdag istället, hoppas! Vi är fortfarande runt 18 som tränar och ca 6-7 stycken som skriver varför dom inte kommer så iår har vi lag påriktigt och det känns jättebra :) Längtar tills den 29 april då det är prmiär!!
I helgen så ska vi spela träningsmatch mot ESK men tyvärr missar jag den, blev lite sur över det men när jag tänkte på anledningen så blev jag genast på mycket bättre humör. Att ligga på stranden slog fotbollsmatch ganska ordentligt. Snart så åker vi. Jag börjar nästan få resfeber nu. Måste börja med packningslista eftersom jag är som jag är och det betyder att jag måste ha kolla på mina saker :P Jag har även varit största bölaren i världen. Tårarna rann som ett jäklans vattenfall när vi kollade på Marley och jag. Tur att det bara var jag och Johannes så jag kunde gråta fritt. Låg tillslut i hans armar och kunde inte kontrollera tårarna men det var skönt att gråta ut fast det var för en film.
Igår så va jag, Johannes och Marcus på Sarajevo och käkade, blev mycket gott och jag festade även till det med efterrätt :) Mums!!         Närvi kom hem kikade vi på melodifestivalen och kan lätt säga att det inte gör mig så mycket att jag missar dom andra två deltävlingarna. Den sämsta omgången genom tiderna tror jag att det har varit hitills. Efter den onödiga en och en halvtimmen så kikade vi på Bulletproof med Adam Sandler. Sjuk rolig film va de tills jag somnade. Måste kika klart på den nån dag :)
Nu väntar en tripp ut till Lillkyrka för att kika på handboll innan det blir teater med mamma ikväll.
Nästa vecka kommer bli underbar och kommer förhoppningsvis gå fort sen är det äntligen dags!
Men först ska vi beta av Alla hjärtans dag och fotbollsträning och växling av pengar :) Kommer bli en bra vecka tror jag. Men nu ska jag sitta och vara avundsjuk på Isabel och Putte som är utomlands men jag får ju trots allt vara hemma i detta fantastiska vinterland som är så vackert när solen tittar fram och himmelen är klarblå!

Pusslängar!

Angels on the moon

Helgen har gått väldigt fort men jag känner mig ändå väldigt utvilad och laddad inför veckan. I fredags hade jag mys med Maria men kass kompis som jag är så somnade jag i soffan ocg Johannes och Marcus fick hälsa hejdå från henne när jag hade vaknat. Sov riktigt ordentlig så helgen har varit ganska lång eftersom jaghar vaknat 8 varje dag utvilad och pigg :) På lördagen kände jag att det var dags att städa ordentligt så fram med damsugaren och golvmoppen och så jäklarns blev det städa av! Doftade fantsiskt gott och jag blev väldigt nöjd när man såg hur rent och fint det blev. Sen ner till stan för lunch med älskling och paketinköpandes till Linda. Hem till lägenheten och kunde än en gång njuta av hur gott det luktade. Innan vi åkte ut till Linda för middag (fika för min del) och melodifestival blev det Bing bang theory här hemma i soffan. Är nog bästa serien ever!!
Vad kan man säga om melodifestivalen då?? KATASTROF är nog rätta ordet. Tur att Loreen gick vidare men dock hörde man knappt vad hon sjöng i verserna men tur för henne så är det refrängen man kommer ihåg.
Tidig hemgång blev det eftersom Johannes hade ont i knät och jag va trött. 
Idag blev det tidig uppgång igen och pusslandes, ja jag är pensionär eller barnunge men mysigt och avslappnande är det. Sen hämtade jag upp Jenny och Natta så drog vi till ilian och kollade när Maria spelade match, tyvärr förlust med 2-5 men kamp va det iaf kan man säga.

Nu filmmys med grabbarna sen toast.

pusssss

Gaaah!

Mitt liv motarbetar mig!
Har nu varit sjuk sen egentligen 3 veckor tillbaka och har legat hemma typ en vecka vilket betyder att det inte blir nån träning idag alls vilket suger. Ville verkligen men efter mina portar idag idag så förstod jag att det inte blir nån träning. Att man får en sån hostattack så att en snäll liten dam kommer ut och frågar hur man mår eftersom jag hade stört henne då känns träningen ganska avlägsen. Så en bitter/ledsen Maria sitter här hemma och tycker synd om sig själv. Dock så ska jag åka ut och kika på träningen och kanske ta en promenad. Får se vad som orkar göras. Tur att detär lite att göra på jobbet så det inte blir allför jobbigt att ta sig upp på mornarna.
Efter jobbet har jag hunnit med en tur till solarieholmarna innan jag åkte hem och upptäckte att jag var själv, lite konstigt men kul att Johannes har kunnat tagit sig ur huset ett tag innan han blir tokig här hemma. Han är till och med uppe och går med bara en krycka så det går verkligen frammåt för honom. Hoppas han slipper kryckorna till Egypten för nu är det bara 18 dagar kvar!! :D Ska bli såååååå skönt
Nu ska sätta mig i soffan och pussla lite innan det ska lagas mat

Pusss

ps. Hjälp mig att välja vad jag ska göra med mitt hår. Mörkt eller brunt. Lugg eller inte. Vad tycker ni? ;)

image description
eller