Never let you go

Mår helt enkelt piss. Det är så man sammanfattar mitt liv senaste dagarna. Helt slutkörd i kroppen och blir inte bättre direkt! Hatar det just nu och min stackars älskling är invalid här hemma och har ont så livet på fannagatan suger för tillfället. Vet inte ens om jag klarar av att jobba imorgon eftersom kroppen inte vill. Så länge som jag har varit sjuk nu måste vara rekord på länge. Är dock ganska pigg på dagen så känns som att jag borde kunna jobba men när jag väl har ansträngt mig i nån timme så kollapsar jag i sängen så lutar mot hemma även en dag till! :( måste dock bli frisk till onsdag för jag måste till fotbollsträningen. Frisk eller inte så ska jag ut dit :)


The story

http://m.youtube.com/?rdm=4owzg9k9b&reload=3#/watch?v=c2a8VzsCGlc

Min absoluta favorit


High on love <3

Hittade en väldigt gammal bild och jag saknar mitt hår har jag kommit fram till!


And I know that it's so cliché to tell you that everyday I spend with you is the new best day of my life

<3


Sick all the way into my bones

Yeey sjuk igen!! :( suck. Det går aldrig över det här. I tisdags på kvällen kom illamåendet krypandes men opptimist som jag är så trodde jag att det skulle gå över och de hade det gjort tills jag började jobba och anstränga mig på jobbet. Så illamående som jag var så åkte jag hem till sängen och där och soffan har jag nu tillbringat dagarna. Till råga på allt så har jag gått och dragit på mig världens förkylning så livet leker inte just nu. Får dock ta tag i mig själv och skjussa ner Johannes till sjukhuset för hans operation imorgon och sen ska jag typ tuppa av på soffan och vänta på att dom ringer och säger att jag får hämta hem min älskling. Om inte så får Maria hålla mig sällskap på kvällen eftersom feg som jag är vill jag inte vara själv. Nu ska jag ligga i sängen medans älskling hämtar mat. Tur att ci hjälper varandra att klara av dagen. Antar att det blir ombytta roller i helgen så jag njuter så mycket jag kan :P

Dock pissed för att jag missade min fotbollsträning som jag ville gå på men men det kommer fler :)


All I need is someone to save me Cause I am goin' down

Fredag:
Fest hos Natta med tjejerna. Mycket bra kvällblev det, hade superkul och att träffa mina flickor va nog bäst :) Saknar dom men ska bli ändring på det, får iaf träffa dom lite mer nu när fotbollen har dragit igång igen. Förfest alltså hos Natta sen drog vi vidare till Pulse där det var mycket trevligt innan det blev hemgång för min del. Sen en liten olycka på natten som jag helst inte vill vara med om igen men min älskling är så snäll och tar hand om mig när jag behöver det som mest <3 Men allat som allt så var kvällen riktigt lyckad. Behövde den här dagen!

Lördag:
Vaknade och mådde faktist riktigt bra om man bartser från att man inte kan äta så bra dagen efter man har festat men petade i mig frukost innan vi åkte till Jimmy och Åsa på födelsedagsfirande :) Satt som en säck potatis i deras soffa och mådde sisådär men blev lite piggare när vi satt och pratade resor med Jonas och Linnéa. Börjar verkligen längta till våran resa nu. Hoppas att veckorna går fort!
Mot coop bar det av för inhandling av maten till kvällen då det bjöds på fondue här hemma med Hanna och Mattias som matsällskap. En riktigt trevli kväll var det sen sängen väldigt tidigt för min del. Har nog aldrig sovitså gott som i natt.

Söndag:
Vaknade runt 11 tiden och gick upp till soffan där jag fortfarande sitter. Har kikat på Vampire Diaries och ätit chips och dipp. Nu väntar ett mysbad innan vi åker till Ida och firar att hon är klar med skolan :)



Drunk words are sober thoughts

Fest hos Natta Natta Natta Natta! Super sugen på fest, känns så jävla bra ikväll :) drickan rinner ner och allt känns så skönt :) blir en bra dag idag men får se hur kroppen reagerar efter sjukdomar och allt men hoppas på bra :) haha
Puss och hej


When I look back I can see how broken I was until you came into my life

Jag som sa att jag inte skulle träna som jag ändrade till att ta de lugnt, japp de va ju lätt när det var den roligaste träningen på länge. Tiden gick fort och alla skrattade och hade kul. Inte van att se så många heller så det var plus i kanten. Hoppas på lika bra uppslutning på resterande träningar :)
Imorgon väntas bowling med jobbet och Lasse och jag slipper jobba full tid för att vi ska hinna ner i tid, plus att det bjuds på korv med bröd till lunch. Lyx hos oss som inte har höga krav direkt men vi älskar korv :) Lite tråkigt att inte hinna jobba över men träningen gick före och oj så lycklig jag är just nu fast benen knappt bar i slutet av träningen. Skulle kanske ha tagit det lugnt iaf men men, snart helg och då kan jag vila upp mig igen :) Allt känns toppen just nu förutom en negativ sak. Datorer och teknik jag är så dålig på det så jag blir arg på mig själv. Suck suck suck stackars liten Maria som alltid hittar nått hon kan bli arg på. Som vanligt gäller det datorer eller annan skit som det kallas för hos mig men min snälla Nathalie kommer och räddar dagen imorgon så imorgon blir en bra dag :)

Älskar fortfarande musik och filmer, kanske ska flörta med Johannes att bära in gamla datan så jag kan kika på serier iaf eftersom han erbjöd sig men toppmöte på tv vill man inte heller missa så har ett dilemma just nu. Tippar på att jag blir kvar i soffan med lite chips så länge :)

Puss på livet!

Happy happy happy

Sitter nere hos svärmor och väntar på att handbollen ska börja, under tiden sitter vi och äcklas av How clean is your house. Fatta att man bor så, usch! Tror Johannes uppskattar min städmani lite grann nu ;) haha
Har ätit och fyllt på magen igen för de behövs inför resten av veckan för nu ska vi slita gärnet och om det känns bra kanske det blir träning ändå imorgon :) hoppas på framsteg men förväntar mig inte så mycket.
Hittade min kamera på datan så humöret steg lite när jag förstår mig på nya saker :) happy face på mig idag. Käns skönt att mitt magont nästan är helt borta nu går det att stå ut med det iaf men nu är det hejja Sverige som gäller och lite wordfued kanske ;)

Puss


Nothing left to loose

Har under dom här dagarna som sjuk lärt mig att verkligen älska tv och musik men mest av allt min vetekudde. Vet inte riktigt vad jag skulle göra utan den närdom här dagarna inträffar. Har världens ångest för att jag sätter mina kollegor i en jobbig sits men ibland så är det kanske bättre att tänka på sig själv så jag har bestämt mig för att avstå vår första fotbollsträning imorgon med nya tränaren. Åker ut och kikar lite istället :) Håller också på att lära mig nya datan vilket inte går så speciellt bra men vad hade jag förväntat mig av mig själv. Kan inte ens skriva ordentligt på nya tangetbordet men den vänjer man sid vid förhoppningsvis. Har hittat lite nya låtar som läggs in på min lista för löpning, bra med dunk och musiken är som vanligt grym! The Pretty Reckless har alltid gillats men hade inte lyssnat så mycket på vissa låtar men dom är riktigt bra så nu nöter jag dom konstant, tur att Johannes också gillar dom lika mycket som jag eftersom jag vill höra dom jämt ;) Igår kom lite kläder som jag hittat på hm äntligen hem hit, mycket nöjd med resultatet. Äntligen ett par snygga svarta jeans som inte drar åt sig all smuts och ludd och som faktist sitter snyggt tills man har nött ut dom. :( Nu ska vi äta lite mat som Johannes så snällt har fixat, spaghetti och köttfärssås. Mums! Måste nog även klippa mitt hår också så om nån känner manad så vet ni var jag finns :)

PUSS

Nu ska jag hitta webkameran på den här datan, måste ju hitta den nånstans, hatar att inte få manual så man hittar på nya skitgrejer :P Okej en snygg bra data är alltid bra men jag fattar noll som vanligt!! :(

Can you feel my pain?

Sämst dag/natt. Magont så man knappt vet var man ska ta vägen. Trodde att de skulle gå över men tyvärr så har hela dagen spenderats i soffan. Får se om det blir jobb imorgon, som det känns just nu skulle jag inte tro det eftersom jag är i behov av toalett och en soffa att kura ner mig i. Sätter klockan en timme tidigare så jag kan gå upp och känna efter och hinna ringa i tid. Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och poppa lite popcorn och titta på Sverige som typ är sämst!

Avslutar med ett tråkigt tack för mig för denna helg som inte har varit den bästa!


love is a wonderful thing

Trött efter veckans jobb, kul att det blir lika nästa vecka men då jobbar vi en halvtimme längre varje dag. Suck ge mig vår och sommar och semester nu! Skönt att vi åker snart. Resan är betald och alla pengar vi behöver där är redan undanlagda så kan leva på som vanligt utan att behöva spara. Känns helt okej :)
Tänkte vara duktig idag och testa något nytt i köket, gick sådär. Johannes är för tillfället nere och hämtar thaimat istället. Sen ska vi gotta oss med tunnbrödrullar med röra och lite morötter. Har hört att man blir piggare om man äter nyttigare så testar det ett tag ;) Får väl se hur lång tid det tar innan chipsen hittar tillbaka. Nu blir det myskväll med film och annat gott. Funderar på att kika på lite bilder på Egypten och hotellet så jag kan längta ännu mer tills vi åker. Ska bli såååååå skönt att komma iväg. Har inget emot att det har varit riktigt vinterväder med snöstorm typ men det skulle ha varit för typ 2 månader sen så diggar inte vädret just nu fast jag brukar älska det. Vill ha sommar och sol!
Återgå till maten och cidern och fira helg!
Jag älskar Johannes för att han är den perfekta för bara mig <3

And I'm flying so high, High off the ground When you're around

Lilla jag tycker synd om mig själv idag! Vaknade och kände att något inte stod rätt till i magen idag men bara att pallra sig till jobbet för annars skulle jag sätta mina kära kollegor i en jobbig sits. Tur att Niklas är tillbaka och kan fixa sin runda så jag får vara hemma när magen håller på att kapitulera. Jobbat att vara den enda som kan en sak så det hänger lite på mig om jag kan vara hemma om man är sjuk. Tackar ändå för att dagen blev bra och det inte krävdes så mycket utav mig. Orkade verkligen inte ställa mig vid spisen när jag kom hem så älskling bjöd på donken och jag har nog aldrig kastat i mig en burgare så fort i hela mitt liv. Kanske blir så när man typ har överlevt på 5 mackor sen fredagen. Startade den dagen med kycklingspett med jornödssås vid halv 3 sen blev de inge mer mat den kvällen. Lördag delade jag min focaccia först med Johannes sen med Marcus så det blev inte mycket till lunch sen körde jag på stor popcorn med cola till middag på bion och söndagen blev det några tuggor rester sen fika. Inte så man överlever på det precis. Har kommit in i nått skit igen när maten inte går ner och inte ens chips eller godis lockar. Får se hur länge jag klarar det den här gången. Trött på den här skiten. Orkar verkligen inte träna men man blir ju piggare av träning så har lite ångest över detta för stunden :( suck!
Ikväll så sket jag som sagt i träningen och kröp istället ner i sängen och tittade på grey's och vampire diaries. Ligger efter så jag har att roa mig med en stund iaf. Nu sitter jag här i min ensamhet och kikar på Arsenal. Skulle ha följt med Johannes till Isabel och Putte men i mitt tillstånd tar jag mig inte utanför den här lägenheten ikväll! Funderar på att öppna kylen och titta ifa vi har något att äta. Annars måste jag nog kanske dricka lite. Blir inte mycket sånt heller tyvärr så det måste man komma ihåg att tvinga i sig. Stod även på vågen idag och det gick upp för mig varför alla byxer typ hänger på mig. Väger lika mycket som jag gjorde i nian nu. Många blir glada av att gå ner men herregud, vill inte ner till barnvikter! Är liten nog som det är, detta hjälper en inte att se vuxnare ut i andras ögon. Funderar också på att slänga mig in i duschen och bli lite pigg och känna mig fräschare. Lite conceler under ögonen så ser man inte för hemsk ut hoppas jag sen till kojs i bra tid så jag orkar jobba imorgon.
Nu ska jag peppa mig själv med mitt älsklingslag Arsenal och hoppas att min Thierry Henry får spela lite också ;)

Puss på de!



Changes begins with a whisper




Den här filmen är verkligen värd att se. Jag, Johannes och Marcus kikade på den igår och vi alla ger den skyhöga betyg. Man blev arg, berörd och glad på samma gång. En ganska lång film men ge den chansen för ni kommer inte ångra er :)
Ikväll forsätter vi på samma spår och kikar på Missisippi brinner som handlar lite om samma sak och den upspelar sig på samma ställe. En riktigt bra film också som berör.
Mycket film har det blivit på senaste tiden men det är mysigt. Bion igår va super men hade inte förväntat mig något annat eftersom att filmen är så bra, denna gång stannade jag dock kvar för att se det som hände efter att eftertexterna hade rullat ett tag. Ja just de, filmen fortsatte och det är inte riktigt helt okej men nu är hela filmen sedd iaf.

Idag har mitt liv som hurtbulle börjat ;) En rask promenad medans jag väntade på Johannes skulle vakna men om man tänker gå ut och powerwalka som man inte har gjort på länge ska man kanske inte börja för fort. Efter nästan hela rundan började knät värka satan igen och jag trodde jag skulle ramla ihop så nästa gång tar vi det lite lugnare. Men annars var jag nöjd med mig själv :)
En biltur ut till hummelsta där vi hälsade på Jimmy med familj innan vi for vidare till Hanna och Mattias i Västerås för fika och titt på lägenheten. Jättefint va det och Hanna och jag bestämde oss för att vi faktist måste ses mer :P haha bra idé så snart blir det fonduekväll här hemma!

Nu ska det kikas film och sedan fotboll. Taggning för jobb men vet inte riktigt när jag börjar men det löser sig, diffar bara en kvart eller halvtimme max ;)


Stuck on you babe!



Äntligen

En lång väntan är äntligen över, kaklet sitter uppe och jag är hur nöjd som helst! tyck gärna till vad ni tycker men jag tycker det blev grymt! Tack Lina som gjorde det här för oss. Ett steg kvar i renoveringen innan vi är helt nöjda men det största projektet är klart iaf :)

Igår va det spelkväll hos Putte och Isabel, mycket bra initiativ av dom. Var superpigg hela kvällen med tanke på att älskling och jag sov till 12 igår. Busigt av oss men har man tre dagar helg är det helt okej att få sova ut en dag och ladda batterierna ordentligt för en gångs skull :) Idag väntar shopping i västerås med älskling och Marcus och vi avslutar kvällen med bio :) Breaking dawn blir det fast jag redan har sett den men oj så bra den var så jag går gärna på den en gång till med grabbarna!
Imorgon åker vi iväg till min kära vän Hanna och hälsa på. Ska bli superkul eftersom jag saknar henne. Ska bli kul att se den nya lähgenheten också :)

Tjingeling :D

As we go on, we remember All the times we had together

All the good times

Sitter och tänker tillbaka på gamla minnen och bara tänker att jag har levt ett ganska helt okej liv om jag får säga det själv. Alla minnen, bra minnen som vi hade i skolan. Kan ju säga att jag saknar skolan lite med tanke på hur mycket man orkade göra:) Jämt och ständigt nys planer, nya saker att göra! Allt att se fram emot! Kollade precis igenom alla bilder från balen och studenten och bara minns, trots skit vädret vi hade så var det iaf kul och nått vi kommer minnas föralltid. Lyssnade på graduation song igår ute på rundan och fick nästan en tår i ögat när man känner igen sig såväl i allt dom sjunger om. Hur vi föreställde oss livet och vad vi skulle bli när vi blir stora. Inte för att jag är så stor än men lillvuxen och mitt liv blev inte som jag trodde. Blev bara bättre!
Vi hade alla drömmar så stora men egentligen ville vi bara en sak, att få växa upp och bli bra och lyckliga människor och jag tycker det har gått ganska bra för min del! Visst folk får vara arga på mig för saker men man måste göra det som känns rätt helt enkelt och självisk måste man vara för att få vara lycklig på riktigt!
Kan verkligen satsta vidare på livet och alltid kunna tänka tillbaka på att jag valde många vägar som var rätt när jag var yngre. Gjorde många fel val men det är väl så man lär sig i livet?! eller. Men allt som allt så har det gått vägen hittils och jag fann min dröm! Johannes Rousu du gör mitt liv <3

Ska försöka hålla mig uppe idag tills finalen börjar kl 2, får se hur det går med den saken men är på god väg med mina drinkar som jag och Marcus har gjort idag. Inte för att nån annan gillade dom men jag och Marcus tyckte om dem iaf :) Nästa gång testar vi något nytt! 
Imorgon åker kaklet upp och det känns skönt att få ett helt nytt kök för det är precis vad vi kommer få. Från ljust till mörkt så det kommer bli en skillnad iaf och jag gillart! Bilder kommer när det sitter uppe.
Sen ska jag även ringa och gratulera Hanna som fyller imorgon och kanske hälsa på henne en snabbis på lördag och hon är hemma och har tid :)
Nu ska jag försöka roa mig med nått eller sova i nån timme innan hockeyn börjar eller sätta mig och redigera bilder. Får se helt enkelt! Har dock tröttnat på att inte kunna så min älskade vän Nathalie får komma och hjälpa mig som vanligt :P Haha jag måste vara den sämsta vännen som inte klarar av nått själv fast folk visar hur man ska göra ;)

Tar en klunk cider till och firar att det är 3 dagars helg och bara njuter.
Puss på er!


A never ending story

A happy happy new year still!

Lever alltså fortfarande på att det är ett nytt år. Och med detta kommer alla nya starter som det nya året inbringar :)
Renoveringen är äntligen igång :) Jag rev kaklet i köket igår, säger det igen. Jag gjorde det :P hah så stolt över mig själv men det var så roligt. Funderar starkt på att lära mig lite mer om sånt. Gillar när man får arbeta på det sättet och det kanske kan vara nått för mig. Eller inte! får helt enkelt se.
Även toastolen är ditsatt idag så nu har vi en fin toa som spolar blått :) Den förra va ju faktist lite trasig och då får man byta och med tanke på hur länge den har stått i garderoben och väntat på att bli ditsatt så var det äntligen på tiden.

När jag kom hem från jobbet idag så blev jag överlycklig när jag upptäckte att min älskade sambo hade gjort totalmakeover i garderoben. Kunde knappt hitta mina saker och man fick plats och det var superfint :) Bra att ha en sjukskriven person hemma speciellt när han tröttnar på att vara hemma och hittar på sånna idéer som gör mig glad. Fick spendera dagen i soffan medas Johannes och Ryssen lagade mat, spaghetti och köttfärssås! 10 av 10 ger jag i betyg, riktigt gott :) Ryssen ska även hjälpa mig att göra lamm på samma sätt som på kungsbacken. Kan ha varit den godaste maten jag har ätit på länge så jag vill lära mig att göra den själv :D

Ikväll ska jag slå mitt rekord i att vara uppe och titta på tv, ikväll ska jag faktist hålla mig vaken för att se småkronorna spöa finland. Sen får vi se om jag ens orkar vara vaken hela kvällen men första perioden ska jag se. Är ju bara två timmar kvar och jag brukar ju lyckas sova strax efter 9 i vanliga fall men nu jobbar jag ju sent så kanske pallar att vara uppe lite längre :P

Puss på de säger jag bara!
Shottroulette gick sådärRenovering pågårklippte även ner granen och det slutade med många små sår på händerna :(

Start of something new :)

Ännu ett nytt år med nya förväntningar, många löften och samma gamla vanliga sak att göra! Ändå så känns det så underbart med ett nytt år! Jag har mina förväntningar på hur det ska gå och hoppas att allt går i uppfyllelse :)
Nyårslöftet för mig och Johannes blev nått liknande för båda. Mitt: att gå till gymmet två dagar i veckan förutom när jag är utomlands, sjuk eller på dåligt humör ;) alltså inte så svårt att hålla mitt men jag ska verkligen försöka att klara det här. Har Johannes på min sida som stöd eftersom hans löfte var att träna upp knät så fort som möjligt efter sin operation så vi spenderar nog ganska mycket tid på gymmet ihop :)
Gårdagen blev en riktigt lyckad fest med super god mat, shottar och rakettittande på torget! Firade in 12 slaget med älskling vid min sida och bara njöt! Tackar värdparet johanna och kalle för en trevlig kväll och underbart fixat!
Denna dag har vi ägnat oss åt tvtittande, sovpauser i soffan och promenad. Har även pimpat Marcus bil med strålande texter :P
Nu njuter jag av glass till morden i midsommer och laddar inför en veckas jobb igen. Imorgon ska vi köpa kakel så vi kan börja riva och kanske förhoppningsvis få allt klart till helgen.
Slängde också ut julgranen idag eftersom barren låg mer på golvet än satt på granen ;) i samma veva åkte alla döda blommor ut också så nu är det tomt här hemma men det känns ganska skönt :) kan sova gott inatt och tänka tillbaka på ett fantastiskt år!


Pusssss