En ovanligt tråkig fredag...

Dagen som började så bra slutade så tråkigt. En arg, upprörd och allmänt förtvivlad Maria. Som sagt, dagen gick jättebra! På jobbet flöt det på och vi skulle kunna gå hem tidigare.
Det första jag gör när jag får bilnyckeln är att jag låser in den i bilen med min grej till mobilen som gör att jag kan lyssna på spotify! Suck men tar en annan bil och får låna en grej av Micke som räddar min dag men när jag ska testa den så är den trasig så jag dampar och får lyssna på radio och enda kanalen som fungerar är P3. Jag är nu väldigt sur och jag kan lova att det inte blir bättre av att jag kör fast i lera så Lasse måste komma och putta loss mig!
Min tanke att klippa mig och färga håret den dagen försvann för hur skulle de kunna sluta. Åker ner och bokar en tid tills på måndag istället och hoppas att turen har bytt sida tills dess. Kommer hem och ser att jag måste betala tillbaka på skatten. Mitt humör ligger just nu på botten av en väldigt djup grop så jag säckar helt ihop och förblir bitter hela kvällen och väntar på att det ska bli lördag istället!

Tack och hej


Håll mig hårt och länge!

Yrsel! Illamående! Mår skit!
Kul att man behöver sätta ner foten i golvet när man ska sova bara för att känna att rummet inte ska snurra i 120! Det här suger, kan gå upp ibland och vara pigg sen slår det till igen. Måste vara frisk i morgonkväll för då är det bio och jag måste orka gå på den! Så är det bara!!

Helgen va superbra! Blev dock lämnad ensam medans Marcus och Johannes drog till Marcus för fotbollstittande medans jag väntade på tjejerna. Fixade, städade och dunkade musik på högsta nivå! :) drack och hade det trevligt innan vi drog ner på pulse! Fulla och glada dansade vi järnet tills jag behövde akut frisk luft så jag drog tidigare och tur va väl de eftersom dom drog på efterfest och kom hem vid 8 :P jag sov alltså redan gott då i min säng.
Söndagens fina väder gjorde oss alla pigga så drog upp till golfbanan och slog lite :) går så mycket bättre nu :)

Bilder ska börja tas! Och jag måste klippa mig. Ska nog stoppa lite mat i micron eftersom jag inte orkar stå och laga mat och boka nån klipptid och säga att dom får göra precis vad dom vill med mitt hår!? Haha får se vad som händer men först bli frisk och mätt!


I'm not that fragile I'm not gonna break

Sköna underbara fredag. Jobbet gick fort och vi firade med våfflor i massor innan vi storstädade hela kontoret. Äckligt med typ 4 laget damm men nu är det borta.
I en vecka iaf!

Veckan har varit superbra; gymm, fotboll, golf och bara njutit och såklart funderat mycket! Ansökning inskickat iaf så de känns bra men vet inte om det är rätt tidpunkt. Blir nog till våren kanske men man kan alltid söka :)
Livet leker! Frisk och det är chockande men så roligt att kunna vara med på allt och gymmet känns bra och golfen går åt helt rätt håll!! Superglada jag ligger i sängen och kikar på oth innan vi ska laga mat här hemma och titta på stugor som vi kan hyra i sommar på golfresan :)
Imorgon kommer tjejerna över på mat och dricka, mys!! Riktigt taggad och innan byter vi till sommardäck så bilen går lite tystare :)
Och på fredag tack vare snälla Ville så kan vi åka på hockey! Yes glada jag! Allt faller på plats.
Måste ta tag i det här lite mer och lite bilder kanske kommer upp nu när det är så fint väder! Vårkänslor :)

Pussss på er!


Mina föräldrar! <3

Helgen har varit så himla bra!
For till Göteborg igår morse vid 8 tiden och kom fram vid 1. Vid den tidpunkten hade min rumpa avlidit men den smärtan försvann när vi kom till hotellet. Ett glas vin innan vi traskade iväg till ska scandinavium och såg Brynäs krossa Frölunda!! Äntligen får jag se mitt lag vinna :)
Fick även se en människa kollapsa på ett övergångsställe, så himla läskigt och jag hoppas att han klarade sig men det verkade inte bra alls. Ambulansen kom fort men det är läskigt att man bara faller ihop utan anledning. Speciellt också nu när det händer i fotbollen också. Livet kan vara för kort ibland och man vet aldrig när det sker så man ska ta och leva livet ordentligt och aldrig ångra sig!
Mindre om det och mer om helgen.
Efter matchen gick vi upp på avenyn och åt middag på en supermysig restaurant! Entrecote och cider stod på menyn för min del, smakade riktigt bra! Tyvärr va jag väldigt trött så efter nån dricka på hotellet gick jag och lade mig i sängen och kikade på tv medans Johannes och Anders gick ut på rock baren och festade vidare. Johannes kom hem tidigt runt 12 och väckte mig och sa att Anders va kvar så då va min sömn lite sisådär tills han ramlade in vi 4 på morgonen. Han hade haft väldigt kul men inte lika kul blev det för han när jag vaknade 8 och ville gå upp. Men dom är så snälla och lyder mig och följde med ner till frukosten runt 9 tiden innan vi gick upp till relaxen och bara njöt en bra stund i bubbelpoolen innan det blev bastu och och fix! En hemsk resa hem enligt mig men de kanske va för att jag va trött och körde men med en milkshake så går allt strålande :) tack mamma och pappa för allt den här helgen!!
Nu sitter jag här hemma med älskling och vilar ut oss i soffan till miljonjakten! Jag vill också vinna så mycket pengar!! Och nu måste jag fortsätta med mina funderingar men det känns bra måste jag säga! :)

Slutord från mig idag; Brynäs äger!!


I'm going out of my mind

Duktiga jag har varit ute och gått lite mer än 7 km idag! Jag är chockad att jag fortfarande står på benen med tanke på min träningsvärk som jag har. Snälla Madde tog med mig ut på en 6 km runda och det kändes hur bra som helst och tiden bara flög iväg och när jag hade sagt hej då till henne fortsatte promenaden upp till magasinet genom herrgården. Satt och kikade på dom andra som gymmade en stund medans jag åt upp min banan. Gjorde några situps bara för att innan jag solade 10 min medans jag väntade på att Johannes och Marcus skulle bli klara.
Fotbollsträningen igår då, inget vi pratar om! Jag typ dog i mina ben. Alltså blev jag inte av med träningsvärken. Den blev hundra gånger värre men fan va kul de va :) detta uppskattas verkligen efteråt och känslan när man är klar. Orkade knappt köra hem men va härligt det kändes!
Så imorgon är förhoppningsvis benen igång igen och då är det första träningen ute på grus :) wiee!
Veckan känns riktigt bra än så länge, ett nytt inlägg kommer imorgon efter att jag har kört moppe till hummelsta! Får se hur humöret är då med tanke på mängden post vi har! Tack gode Gud för våra overaller på jobbet! Ja jag ska så lätt ha overall trots att det är plusgrader. Här tas inga risker för att bli sjuk för helgen ska spenderas i Göteborg med älskling och familjen :)


We used to be friends........ A long time ago

Handikappad? Javisst! Mina ben mår skit, kan knappt gå. Tydligen tog träningen igår :P idag botar vi det med fotbollsträning, förhoppningsvis mycket fys och spel :) såg Madde ute och promenerade idag och blev så sugen nu när det är så fint väder :) ska tvinga ut henne med mig! Men nu lite mat sen ut till hundran och bygga muskler :) hoppas värken är borta imorgon :D

Puss & kram <3


Start of something new

Då va det måndag igen och det har hunnit tänkas en hel del under helgen! Många funderingar men det känns som att det är bra saker att tänka på :) nån gång ska jag bara våga men det blir nog av snart hoppas jag :)
Också börjat mitt nya liv igen! Ännu en gång. Har varit ifrån idrott och gym nu ett bra tag på grund av sjukdomar osv men den här veckan slår vi på stort. 4 träningar på en gång och vi startade idag med ett pass på gymmet! Sprang tills fötterna domnade, kom då på att man ska gå in ett par skor innan man kör en löprunda! Men men kul att vara igång igen! Imorgon väntas fotbollsträning men nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på Maria Waern och bara vara nöjd över mig själv! :) livet känns bra


Fanastiska helg

Äntligen efter några jobbiga dagar står jag på benen och känner mig riktigt pigg igen, imorgon får det alltså bli ett gympass om jag inte drar ut och springer. Allt hänger på vädret.
Kvällen igår var riktigt mysig och rolig. Johanna och Kalle kom på en lite (ganska mycket) försenad inflyttningsmiddag. Men bättre sent än aldrig kom vi fram till. Enchiladas, rött vin, öl, stjärnor och toblerone beskriver kvällen ganska bra. Trevlig middag med mycket prat och skratt sen lite spel. Jag och Johanna måste defenitivt ta revangsch på killarna då dom vann med ytterst små marginaler :/ hihi! Nej men som sagt kul va det att träffa dom igen :)
Idag har vi hjälpt mamma och pappa med att köra till återbruket några vändor med hela häcken som nu är borta och typ hälften av träden. Känns ganska tomt där hemma på tomten men det blir nog bra ändå. Tycker också att min pappa ska ringa till kommunen och fråga om dom tänker förstöra deras nya staket också när det kommer upp. Eftersom dom lägger världens snöhög precis mot vårat staket varje vinter så är det nu helt trasigt och tyvärr syns det nu när häcken är borta så hoppas han ringer och klagar lite på dom :P Så helt slut är man efter den här dagen men har sytt klart mitt påslakan så det sitter bättre nu så det va värt att slita lite extra idag för att få det klart :)
Snart ska vi åka ut till Johannes bror med familj för middag och melodifestivalen tittandes. En ganska lugn och skön kväll. Får se om vi hänger med resten av gänget ut på all in efter att vi har kommit hem från Jimmy ikväll. Får se hur kvällen slutar men vore nog skönt om det slutar med tidig sängdags för jag är trött. Men nu är det dags att börja fixa iordning sig och kanske väcka Johannes så småningom, han som har tur att han hinner sova en stund till skillnad mot en annan som måste duscha och fixa. Suck för att vara tjej ibland, måste dessutom bestämma kläder :(   Dagens problem, vilka kläder ska man ha? ;)


pusss

It's everything to me

Myser med ljus, gossip girl, glass och ett täcke här hemma i soffan. Johannes tog med mig ut på lunch så första måltiden som faktiskt bestod av riktig föda och inte av ännu en dag av dryckesmat! Framsteg med andra ord så hoppas på jobb på fredag :) njöt ordentligt av vårsolen med mina nya skor. Kände mig faktist nästa frisk tills vi kom hem och jag dog lite i soffan och här har jag legat sen dess. Nu ska jag slappa och vara förbannad på mig själv för att jag inte hinner med mina serier och nu kan jag sträckakolla på en serie som jag har missat en hel säsong av :) yes för mig mitt liv går uppåt! Suck dock för att jag missar fotbollen men så fort jag är frisk så är det gym och promenader för att hålla mig frisk!! Tror på det här och speciellt nu när Johannes kan börja gå med mig eftersom hans ben blir bättre :) lycklig tjej fast krafterna har flytt kroppen.

En bild på mina nya skor! Gillar dom grymt mycket :)


Inte ens förvånad

Som sagt, influensan hittade även mig trots mina försök att undvika den!
Ligger här hemma i soffan och det känns som jag har blivit överkörd, ont i hela kroppen och aptiten flög iväg till en annan planet tror jag. Johannes tog med mig till donken idag för att få mig lite mat men känns sådär när man inte ens orkar ta sig ner för trapporna, tack gode gud för hissen. Har sovit nästan hela dagarna men blir inte direkt piggare för det så för att roa mig så har jag bunkrat upp med seier, ben&jerrys och cheesballs som jag tänker överleva den här dagen med plus lite fruktsoppa som kan vara min räddning när jag är sjuk. :/ Lite väl trött på det här och jag som trodde att vi slapp influensan när vi drog iväg till egypten men den bara låg och väntade någonstans. Så nu tackar jag för mig för några dagar framöver och kryper tillbaka under täcket och längtar tills jag är frisk igen eller åtminstone tills jag inte har ont i hela kroppen längre!

over and out

Time of my life

Dirty dancing va asbra! En riktigt bra lördag blev det med ett par nya skor, två tröjor och ett skärp med sig hem. Dock fick vi springa som två idioter från china till tågstationen men de va värt att hinna med 6 tåget men kan ha varit det jobbigaste i mitt liv, bra kondis man har? Vidare till inflyttningsfest hos Kamilla Alex och Emilia på kvällen som var mycket rolig! Dock ingen utgång för min del men en liten löptur hem då det åker runt läskiga bilar i den här staden. Hem och visa upp mina nya skor och berätta om hela dagen i Stockholm på två sekunder typ. Tydligen kan jag prata på riktigt ordentligt när jag har druckit och är på strålande humör :) haha men en riktigt bra dag! Tack nathalie för att du finns och är en sån bra person som finns i mitt liv!
Idag blev det tidig uppstigning för att titta på Vasaloppet. Såg starten och sen sov jag lite mer innan vi åkte och åt lunch på magnefic. Älskar min foccaia! Varit en sväng på ÖB och hemma hos Johannes pappa och fikat. Satt där med ögonlock som kändes som bly så blir tidig i säng ikväll iaf. Har precis kilat klart på ett avsnitt av alcatraz, bäst serie! Längtar tills nästa avsnitt kommet ut. Men nu mot sängen för ett avsnitt av oth innan jag sover.

Ps har sjukt ont i hela kroppen och halsen blir bara sämre. Har träffat mamma två gånger på 5 min vardera men det kanske är nog för influensan att hitta över till mig :/ håller alla tummar så jag slipper den!