Saknar solen

Usch! Säger bara att jag inte har flyt i livet just nu. Kom lika fort som regnet kom. Missar nu antagligen träningen, matchen och festen. Jag som verkligen såg fram emot matchen! Ska prata med Stefan ikväll och se vad vi kan göra åt saken ;)
Har alltså legat hemma nu i två dagar och bara glott på tv:n och försökt äta lite sen har mina tarmar levt livet och typ dansat livet ur sig i min mage så jag får panik och måste krypa ihop i fosterställning, gillar inte min mage direkt kan jag lätt säga!!
Nu blir det dags att återgå till min kära tv igen så hörs imorgon när jag förhoppningsvis mår bättre :)

Myser förövrigt runt i älsklingens alldeles förstora Sverige onepiece :P


Älskling jag kommer alltid vara din!

1 år & 5 månader med den bästa!

Jag är den lyckligaste tjejen på denna jord som får ha Johannes som pojkvän/sambo.
Innan vi blev tillsammans visste jag nog inte riktigt vem jag var utan försökte alltid hitta den rätta vägen
att gå men så kom den dagen när vi träffades och allt bara föll på plats.
Jag visste direkt att det var något viktigt som hade hänt och jag svor att alltid vara din Johannes!
Du har hjälpt med så mycket och jag skulle inte klara mig utan dig, vi två föralltid! Och idag så
firar vi även 1 år och 5 månader vilket egentligen inte är så lång tid men för mig har det varit det bästa 1 och ett halvt året och jag hoppas och tror att det även har känts så för dig.
Jag ser fram emot allt vi ska göra nu på kort sikt och en lång tid framöver och vem vet vilka önskningar som kommer gå i uppfyllelse men så länge jag har dig och vi mår bra så är det allt som räknas.
Jag älskar dig Johannes Rousu mest av allt och känslan jag kände när jag föll för dig bara fortsätter att växa!
Du är mitt allt <3



More like me and less like you!

Och så försvann värmen lika fort som den kom! Saknar den redan men what to do? Blir bara till att plocka fram understället igen trots att jag hade tvättat och hängt undan det!
Mår förövirgt inte superbra direkt, ont i fötter och mina lungar känns helt slemfyllda och halsen är inte dirket på min sida men vafan träning blir det ändå! Kanske kan få fortsätta att spela forward i fotbollen för det va riktigt kul. Speciellt efetrsom jag passade fram till målet och enligt mig själv gjorde en helt okej match :) (Bra att ha självförtroende :P)

Vill också ha lite varmare så jag kan gå ut och börja ta lite kort och lära mig den här kameran nångång men får väl släpa med mig nån stackare ut i kylan nån dag för det också så ska det nog gå bra.
Annars går väl livet vidare, händer inte så mycket speciellt förutom träningar och jobb. Hoppas på bra väder på lördag då det är dags för fest och kanske lite golf innan om vädret tillåter :) Ska bara övertala Lelle att följa med på festen också så jag inte blir själv.
Imorgon firar även Johannes och jag 1 år och 5 månader borde det bli om jag räknar rätt. Blev tillsammans 30 december så då borde det bli 5 månader 30 maj, eller? Någon mattekunnig får gärna svara ;)

Nu ska jag krypa ner i soffan och sova en stund innan träningen och hoppas jag vaknar upp superpigg!

Puss hej så länge!



Every moment whit you is knowing you're the one for me

Eurovisionkväll

Ikväll blir det myskväll med Jenny, Frida och Natta och den spenderas på bästa sätt framför tv:n där vi hejjar på Loreen, go Sveige go! hihi Innan hela alltihop börjar ska vi äta tacos och fixa massa gott till kvällen. Idag är det en nyttig dag då vi ska köpa massa melon och frukt och allt gott som passar. Blir en liten fruktsallad för oss och gud så gott det ska bli!! :D

Har nu även köpt min kamera så kan sluta tjata om det så nu är det bara att lära sig den och med tanke på hur duktigt jag är på sånt så går det nog ganska fort.....     nooot ;)
Tog ledigt igår(fredag) eftersom jag skulle till röntgen och inte visste hur lång tid det skulle ta men gick förvånadsvärt väldigt fort så Johannes och jag åkte upp till golfbanan och gick nio hål innan vi hämta upp Marcus och åkte till Västerås där jag köpte hem lite nödvändiga saker. Glömde dock det viktigaste, ny navelpiercing eftersom min gick sönder i torsdagas så har nu en jättestor eller kanske inte så jättestor men den har hängsmycke så finns ganska mycket att fastna i så behöver en ny och det glömde jag såklart att köpa men men kom hem med min kamera iaf. Nöjd tjej alltså!

Nu kommer tjejerna så måste kila så vi kommer iväg till affären nångång ;)
pussss




Sommaren är här

Åh jag bara älskar vädret! Jag cyklade till jobbet, hör och häpna, i bara shorts 20 i 7 och jag frös inte! Jag måste vara sjuk eller på riktigt frisk, haha!
Älskar det helt enkelt och livet är så mycket bättre när solen skiner och värmen kommer krypandes.
Veckan har gått så himla fort och vi slutade tidigare idag, mycket tidigare så jag har varit duktig och tvättat soffklädseln och handlat. Sen såklart solat på balkongen en stund :)
Ikväll är det fotbollsträning och jag längtar och det ska bli superkul! Johannes ska följa med ut idag och kolla på träningen och se om han vill hjälpa till lite.
Imorgon är det fredag och jag har tagit ledigt från jobbet för att hänga på röntgen där jag hoppas att det går fort för sen ska vi till Västerås och sen ska helgen bli jättebra :)

Puss


Take another look Take a look around It's you and me It's here and now

Helgen har varit jättebra! Strålande solsken och en match som faktist gick bra för min del trots fotbesvär så trots förlust är jag nöjd med min insats :)

Har även typ bara tagit det lugnt och degat på soffan eftersom min älskling bara jobbar och jobbar så jag har lite svårt att ta mig ut själv men det va väldigt skönt att bara göra ingenting. Skulle gått ut och lärt mig kameran lite mer innan jag lämnar tillbaka den (a)
Men seg som jag är efter vecka så blev det självklart inte så men en powerwalk innan matchen blev det så lyckades med ett mål för helgen :)
Älskar smoothies också har jag märk så nu blir det en till kvällen tror jag :)
Har även spelat golf idag med Anna och Mats och gick bättre mot slutet och jag var så överlycklig för att det äntligen går bättre! Va så nära att sluta efter förra träningen så skönt att veta att det går igen för min del! :)

Puss


With you as company I left all I knew and found a better part of me

Äntligen är veckan över! Kanske den jobbigaste i mitt liv tror jag men överlevde och nu sitter jag här hemma själv och väntar på att Johannes ska komma hem och göra mig sällskap. Han har fan inte varit hemma nått och då har han bara haft jouren i två dagar så får väl se hur det blir med resterande dagar blir. Håller tummar och tår för att slippa vakna till hans hemska ringsinal på nätterna men det går väl som det går.

Är iaf helt överlycklig eftersom jag hittade mitt avsnitt till en serie som jag har letat efter i två år men så äntligen hände det. Ska fira med en fruktsmothie ikväll tror jag faktist :)
Imorgon är det matchdags borta mot Film, får se hur länge foten är villig att sammarbeta men vi satsar på en halvlek i taget tror jag. Har bestämt mig för att köpa min kamera nu också så Jimmy kan få tillbaka sin nångång. Vi bestämde oss idag för att lägga trall på balkongen så man kan luta sig tillbaka utan att slå i huvudet i räcket ;)

Ska nog faktist dra ut på en promenix imorgon förmiddag så man blir lite pigg sen boka tvättid så soffan kan bli vit igen. Ska köpa en gråaktig soffa nästa gång vi ska köpa en ny så det inte syns så fort den blir minsta lilla skitig. Mitt ilands problem idag tor jag.
Känner mig jättepigg i benen nu så kanske blir en sväng på löpbandet innan jag kryper ner i soffan igen.
Hörs imorgon!
Puss


leker med kameran här hemma :)

Det är dom viktiga i livet man kämpar för att behålla!

Fredagen va superbra. Trevlig sällskap, goda shottar och spel! Kvällen innehöll allt som en bra kväll ska ha. Kunde inte vara nöjdare med människorna som spelar med mig i laget. Vi vet verkligen hur man har kul ihop och alla får vara med :)
Vi hade förfest hemma hos Isabel innan vi åkte ner till stan. Redan innan vi kom ner på hörnan va det kanske egentligen dags för vissa att åka hem på grund utav för mycket alkohol men vi körde bara på. Först in på hörnan där vi dansade loss trots att vi va typ själva så vidare till pulse. Minnet sviker men riktigt kul!
Lördagen blev inte en lika rolig historia. Johannes låg med migrän halva lördagen så han missade ölmässan tyvärr. Så mina planer på att ta hand om mig själv gick sisådär. Va ganska pigg när jag väl hade tagit mig upp ur sängen men runt 3 tiden vände det. Fick varken behålla mat eller vatten så det va en riktigt pissig lördag för oss här hemma. Först vid 9 tiden kunde jag dricka första glaset och behålla det så lördagen blev inte som planerad men fredagen va ju rolig iaf och det är allt som räknas ;)
Igår firade jag kusinen innan jag åkte ut till hundran och kollade på matchen men va alldeles för kallt för att kolla klart så åkte hem innan den va slut. Kröp ner i soffan och kollade på Marley & jag innan jag kröp ner i sängen med älsklingen min.
Bara en månad kvar tills nya kommer :D

Pussss!


i turn the music up, i got my records on i shut the world outside until the lights come on

Tagga tagga tagga!
Lagfest om en halvtimme och jag är helt klar och sitter och väntar med en cider i handen. Hoppas att vädret håller i sig tills vi har kommit upp till Isabel.
Funderar också på skor för tillfället, de ända jag inte har bestämt än :/ men vilketsom blir bra eftersom alla skor ändå gör ont så får bli ett par med klack så jag slipper ha hälen emot hela tiden.
Ikväll ska bli den bästa kvällen på länge känns det som :)
Imorgon ska jag vara bakis och inte göra ett endaste dugg och på söndag ska jag åka ut och kolla när mina flickor spelar match :)

puss och kram

Jordgubbar och vindruvor !

ÄNTLIGEN!!!!
Har träffat en ny läkare idag och jag är supernöjd eller typ nått sånt! Fick remiss till röntgen sen ska jag till en ortoped och kanske vidare till en annan specialist. Hade tydligen fötter som läkarstuderanden skulle älska, han tyckte dom var roliga men lite chockad över att jag inte kände av något tidigare, dock har jag gjort det men vant mig men skönt att veta att min nya läkare tog mig på allvar och förstod hur jag kände så supernöjd tjej sitter här hemma.
För att fira att knölen ska bort, haha att man vill fira de men det känns skönt iaf så har jag köpt hem jordgubbar och vindruvor så jag kan festa loss riktigt ordentligt! Så jäklans gott med jordgubbar, tror jag älskar jordgubbar ;)


I follow you

Sjukstuga här hemma fortfarande men idag är jag faktist ganska pigg för första gången. Vaknade ganska tidigt och hade inte längre ont i varenda led och muskel så det går frammåt! Imorgon måste jaga vara frisk för jag vägrar missa ännu en lagfest så kurera satan idag sen pigg imorrn hoppas jag på :)
Idag ska jag faktist städa lite här hemma, eller bara dammsuga men det får duga sen orkar jag nog inte så mycket mer. Kl 2 har jag en läkartid för att kolla in knölen, haha mina kära vän som sitter på min häl.
Hoppas på att dom säger nått bra så jag kan börja ha skor på mig igen, vore ganska skönt att kunna dra på sig löpardojjorna utan att hälen ska brinna upp. Håller alla tummar och tår idag!

Förövrigt ligger jag bara och tänker på sägen och kameran jag vill ha men tills dess har jag lagt beslag på Jimmys kamera. Dags att ge tillbaka den men jag vill inte bli av med den och det är så lång tid kvar tills jag fyller så kameran kommer väl kanske till nästa år då :/
Nu dags för frulle och en film :)
Sen ska jag väl kanske känna efter ordentligt i kroppen men ska bli skönt att komma ut ur lägenheten en stund idag också :)

Puss


Don't ever leave

Mår som en vet inte vad. Stod ut på jobbet och har mått skit sen jag kom hem! Orkar knappt stå på benen men jag får inte vara sjuk imorgon. Dock så har jag redan feber och tar mig ingenstans men jag kämpar på ;) hihi
Har iaf kvar min humor än så länge men tyvärr försvinner den med smärtan som kommer krypandes i hela kroppen. Känns som jag har gjort det jobbigaste fyspasset i mitt liv och jag kan knappt röra mig :/ ska gosa ner mig i soffan, kolla på serier och försöka äta lite så jag får tillbaka lite krafter!


You shook me all night long

Återsken va såååå jäklans bra igår! Bästa föreställningen jag har sett av dom!! Klappade händerna tills dom ömmade då stampade man takt istället. Tack mamma och pappa för en jättetrevlig kväll med middag och underhållning.

Började lördagen med att kliva upp ganska tidigt för att ta en promenad ner till Anna och Mats där det bjöds på frukost bestående av ägg och bacon, mums!
Gick hem igen och bytte kläder för att hinna åka till Barkarby och köpa lite kläder sen fort hem för att hinna se fotbollen, missade en kvart och missade två mål. Inte okej men fick dock se fler mål, tyvärr då åt båda hållen så det var tråkgt att Arsenal inte ser allvaret i situationen och nu kanske missar Champions League.
Drog ner på stan en stund med Maria för att kolla vårmarknaden men insåg att den var så mycket bättre när man var mindre så det blev en kort visit innan jag åkte hem för att fixa mig innan kvällen. Cyklade ner till Sarajevo i motvind, kom knappt fram och kändes som det var 40 grader varmt men det var skönt när vi cyklade ner till Bachohallen i medvinden :) Tänk om man kunde ha medvind jämt ;)
Som sagt, dansade sjöng och klappade med för fullt i Bachohallen sen vidare på 50års fest. Att jag inte har tuppat av redan nån gång under den här dagen är ganska starkt jobbat av mig tycker jag faktist :)
Hem vid ett tiden och bums ner i säng efter en riktigt bra dag. Tänk om alla dagar kunde vara såhär!

Idag har vi varit hos Mats och Anna igen och ätit frukost och även fått med lite sallad hem som blev över från gårdagen. Nyduschad sitter jag nu här och väntar på att klockan ska bli två så jag kan få åka upp till golfbanan och spela med Jonas och Mats medans älsklingen redan har åkt ut till orresta för att spela med några jobbarkompisar.
Kan ju fördriva tiden här hemma med att titta på sängen vi ska köpa och sen kan jag längta lite tills jag har sparat ihop pengar till min kamera som jag vill ha :)

Puss

Nöjd

Härlig Valborg som slutade med tidig med hemgång då alla va trötta. Hittade en tidig golftid på tisdagen i det underbara vädret, gick dock käpprätt åt helvetet men men kan ju bara gå bättre nästa gång och det gjorde det. Igår spelade vi på orresta med Johannes bror och pappa och då gick det mycket bättre :) tre enputtar och mina inspel va fantastiska! Synd att slagen inte var riktigt lika bra men skrapade ihop 13 poäng med tre streckade hål och dåliga slag men superavslutningar :) nöjd tjej!
Blir ett kort inlägg med jag har bokat en ny tid med ny läkare nästa vecka som ska kolla på foten, tills dess blir det nog ingen fotboll :(