Life's too short to waste it

Varför ska man vänta på allt när det när som helst kan vara slut...


Stenhård träning

Jaha då va snart veckan slut. Har gått ganska fort så det känns ju bra iaf och imorgon är det julbord med jobbet!
Idag har jag varit så snäll och frivilligt kört en mopperunda istället för min älskade bilrunda, det skulle jag inte ha gjort. Trodde att det skulle gå bra att köra men det va rent ut sagt livsfarligt. Så fort jag svängde lite så höll jag på att slira omkull men annars gick det ganska så bra. Imorgon ska jag få köra min egna mopperunda och den ser jag fram emot. Liten och bra framförallt vet jag exakt vart jag ska :)

Har också gjort mitt första gympass på friskvårdarna. Isabel tyckte att jag skulle köra slut på min kropp helt men då slog mig tanken att springrunda på jobbet imorgon kan bli jobbigt då så tog det lite lugnare men kan lova att mina ben och armar kommer vara trötta ändå och streta emot när jag ska arbeta.
Köpte ett halvårskort på en gång så där försvann lite pengar, som jag hade kunnat gjort annat kul för. Tack gode Gud att vi får friskvårdsbidrag så jag får tillbaka lite :) får helt enkelt leva på honom ett tag ;) haha


Nu ska jag få massage av bästa för nu är det periodvila :D


Regnrusk

Usch vilket skitväder. Har spenderat dagen blöt och kall på en moppe så nu sitter jag i uppvärmda kläder och raggsockor för att hålla mig varm. Hade hellre haft 10 minus idag kan jag lova för då behöver man inte bli genomblöt plus att det är lättare att hålla sig varm.
Väntar förövrigt på att Johannes ska hämta upp mig så vi kan hämta hem Zlatan som fick spendera dagen hos Anna och Mats eftersom det skulle spolas i rör hemma hos oss. Ikväll blir det julbak hemma hos mamma, måste ju ha lussebullar och vart blir dom godast om inte hos mamma ;)

Födelsedagspresenter

Idag har varit en helt underbar dag här i Gävle. Började med frukost halv 9 sen tillbaka till rummet där vi tog en varm dusch och sen kröp vi faktiskt tillbaka ner i sängen en stund till. Råkade visst somna så vaknade utvilade och glada vid 12 taget då vi gick över till gallerian och käkade lunch. Gick på paketjakt och det gick väldigt bra, klara på en timme. Strosade vidare ett tag på stan och kikade och tänkte att man skulle bo såhär i en lite större stad men va fan, Enköping duger väl så man får njuta extra när man åker bort :)
Bowlade senare och det gick hyffsat, Johannes vann bara för att Stefan lär honom massa saker men jag vann en serie iaf innan jag blev för trött i armen men då bytte jag bara till vänster en stund. Gick inte lika bra som vanligt med fel arm(alltså inte tre strikar i rad) men gick hyffsat. :P
Är så sjukt glad idag, mest för jag har min Johannes och livet känns så bra med honom. Gaaah, känslan alltså! :)

Hängde i baren en stund sen där drinkar intogs innan vi gick till o'learys och åt middag. Baby back ribbs blev det för min del, mums!
Nu sitter vi på hotellrummet och kikar på x-factor och dricker rödvin. Blir lugnt för imorgon går färden hemåt tidigt för att hinna med allt. Dagen kommer bli perfekt!

Jag älskar dig Johannes, dom här dagarna har fått kärleken att växa ännu mer! <3


Skit hockey

Felskrivning av mig som vanligt. Kommer hem på lördag så jag rättar mig själv...

Suck för hockeyn då, tur att det blev en poäng men fyfan och Johannes klagar på domaren och så vinner Färjestad och då är allt bra igen. Hans humör skiftar något otroligt fort men men what to do.
Nu ligger vi iaf på hotellrummet och chillar lite. Funderar på att gå ner till baren en stund eller bara fortsätta slappa här uppe. Så skönt att sova ut imorgon och veta att dom andra jobbar! Nu ska jag fortsätta vara social med min kära Johannes. Hörs imorgon


Är kär i min sambo!

Kass uppdatering men har inte orkar skriva då det har varit väldigt mycket. Lördagen va riktigt trevlig hemma hos Eva och Håkan, hade dock varit roligare om jag hade fått kunna dricka alla goda drinkar/groggar som gjordes men eftersom jag åt mitt kära penicillin så fick jag vara nykter chaufför istället men det va riktigt roligt som sagt. Åt godaste maten iaf som jag ska testa här hemma inom en snar framtid. Spelade spel så det blev mycket skratt och vi avrundade väl vid 1 tiden tror jag det va.
I söndags så kollade jag på så mycket bättre, tycker att Darin gör om låtarna jättebra men det är min åsikt det. Sen hälsade vi på Maja en stund jag och Johannes. Satt och pratade lite innan Jonas och Jimmy kom dit. Åkte hem oh bytte om och handlade på vägen sen va det bara att åka ner till Natti där vi mötte upp Isabel, Putte, Marcus och Teresa innan vi åkte ner till Joar för bio. Kollade på nya twilight och Gud så bra den va då fast Johannes och Putte hade lite andra åsikter eftersom don höll på att somna hur man nu kan göra det till då bra filmer. Tycker dock att det inte behövde vara 15 års gräns på den. Mycket nöjd med helgen isf.
Veckan på jobbet har hittills gått sjukt segt och den är inte slut än. Jag och Frida är rätt säkra på att någon drar tillbaka klockan för igår gick den aldrig framåt kändes det dom.
Har umgåtts med Maria en stund också men annars har jag inte orkar göra nånting. Somnade senast igår med fötterna över ryggstödet och huvudet hängandes ner över soffkanten(Inge vidare skönt) innan jag tillslut gick till sängen.
Fick tråkiga besked imorse så dagen har varit sådär men imorgon åker vi till Gävle för att titta på hockey! Yeey
Den här gången ska det gå bättre än förra gången, håller alla tummar som går. Sen blir det hotellmys med älskling innan vi åker hem på söndag. Superskönt att komma iväg på en liten minissmester :)

Just det min medicin hade inte hjälpt så mycket som läkaren hade hoppats så fick kortison utskrivet som jag ska testa också. När jag ska hämta det tror ni det finns?! Nej såklart så får ännu en gång börja senare och hoppas dom har hunnit få in det innan vi måste åka imorgon.
Nu ska jag packa väskan sen ska jag lätt somna i soffan ;)


Why does it feel so good but hurt so bad

Fredag kväll och den spenderas på bästa sätt. Ringde Marcus när jag hade slutat så han fick följa med och införskaffa middag, Blev oxfilé med typ strips och fetaoströra. Super gott så nu sitter jag här mätt och belåten och ska börja fixa iordning mig för att åka och fira Jessiqa eftersom hon nu bor i stan och måste bjuda hem folk :P haha
Ska bli riktigt kul att träffa henne igen eftersom det va typ när jag fyllde år som vi träffades senast, alltför lång tid enligt mig.
 
Är totalt slutkörd efter den här veckan så skulle kunna somna när som helst. Missade ju faktist sveriges match mot england eftersom jag däckade i soffan. Vaknade när Johannes skrek sen somnade jag om så det var väl en mindre lyckad kväll enligt mig men va iaf utvilad dagen efter och även klockan 4 på morgonen när min kära katt har fått för sig att han ska väcka mig. Helst genom att stånga mig så man vaknar sen sätter han sig på mig. Då får man snällt förklara att vi ska sova i två timmar till och då lägger han sig så snällt brevid innan han sticker igen och man får somna om. Det här har han lyckats med i några dagar nu men jag hoppas det försvinner. Han får väldigt gärna sluta med att ligga som en stoppkloss i dörren också för så fort man kommer hem så smiter han ut i trapphuset. Förut låg han alltid på soffan och kom springandes när man kom in men nu som sagt får man fånga upp honom när han sträcker på sig i trappan. Han tror att vi har skaffat större lägenhet och granskar ett nytt rum men det är bara mina tankar :P
 
Nu tickar klockan på så nu måste jag kila.
puss

Gurka och dipp med en galen katt

Har fått nått på hjärnan. Måste ha gurka och dipp! Tänker på det hela tiden för det är så sjukt gott ;)

Dags för kastrering av Zlatan för nu vet jag inte vad han håller på med längre. Jamar och springer som en idiot fram och tillbaka så är nog dags snart. Johannes ringde veterinären idag så vi väntar på att han ska ringa upp bara.
Nu tänker jag fortsätta hänga framför tv:n och revenge och vänta på Johannes och sen blir det chili con carne till middag och ikväll är det Sverige England son vi ska kika på :) två dagar kvar till helg, underbart!
Måste även förbi ep och hämta ut min vinst! Jag vann en grej som jag bara hade fyllt i på skoj hemma hos mamma och pappa men som dom skickade in så än så länge är jag miljonär tills lotten är skrapad ;) haha


Höstmys

Unnar mig chaithe och tända ljus medans pojken min tränar. Ska komma igång jag med igen men byter nog gym och hänger med Isabel till friskvårdarna istället :)
Ska dock inte göra något förhastat utan äta klart min medicin och bli fullt frisk sen börjar vi lite lugnt så ska det gå vägen :) läste även en intressant artikel i kurera som jag tror stark på så ska testa den!
Nu är jag inne i en härlig läsperiod igen så fram med massa the och en härlig bok så är livet perfekt. Får gärna ha en kille brevid mig som masserar mina fötter men det kanske är att begära lite för mycket ;) haha

Längtar redan till helgen trots att det bara är tisdag men dagarna har varit så sjukt långa. Tar liksom aldrig slut så känns sådär att veta att det är 3 dagar kvar men nästa vecka blir bättre för då har älskling och jag planer :)
Förövrigt gillar jag mig tokiga kisse som har smitit ut i trapphuset 3 ggr fast han stannar bara utanför och kikar lite försiktigt. Han är konstig han.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3124429/images/2012/pic_50a280b5e087c368d68fbea5.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3124429/images/2012/pic_50a280b99606ee20bef101da.jpg" class="image">


Lyckades med hela planeringen

Igår blev ju inte som planerat men va ganska kul ändå. Jag hade filmmys i soffan och så kikade jag på så mycket bättre. Samtidigt i rummet så spelade Johannes och Stefan ölspelet. Va lite konstigt men kul. Va lite väl inne i filmen så missade att dom hade druckit så mycket så det blev som sagt en riktigt roligt med deras diskussioner :) haha
Kvällen slutade däremot ganska tidigt men så går det när man dricker lite väl fort och lite för mycket.

Imorse så vaknade vi klockan 8 pigga och glada. Storstädade hela lägenheten så nu doftar det underbart och toastolen skiner! På riktigt!
Pantade alla flaskor och vi fick 90 kr. Då har man väntat alldeles för länge enligt mig men nu är hela garderoben tom igen. Sen en snabbis till erikslund där vi köpte skor, båda två lyckades hitta :) jag köpte ett par snygga högklackade och ett par riktigt varma skor. Tror på vinter iår! Håller tummar och tår för det.
Blev ingen träning för mig idag eftersom jag fortfarande inte är helt frisk så blev hemma framför tv:n så nu är det serier som gäller innan vi ska ner till Johannes mormor och morfar och hämta en spegel sen ska vi köpa mat. Redan hungrig men får stå ut några timmar till. Köpte ett nytt duschdraperi som jag har satt upp nu och blev väldigt nöjd men Zlatan är mest nöjd för han leker med det gamla :)

Köpte även breaking dawn del 1 för den hade jag inte!!!? Hur kan jag inte ha den men ska iaf kolla ikväll sen ska vi försöka bestämma en dag när vi ska se del 2 :)


Nov. 09, 2012

Äntligen fredag och en bra fredag känns det som :) sprang ner till bilen och satte i värmaren eftersom termometern visade minus 5! Burr
Som sagt det känns som en bra dag idag. Vet inte riktigt vad kvällen har att erbjuda men någonting roligt ska vi nog kunna hitta på tror jag nog. Har iaf fått tabletter som kroppen tål så nu kör vi penicillinkur i 10 dagar så ska jag känna mig fullt återställt igen.
Igår körde jag och Johannes lite twilight maraton, eller vi kollade på två filmer och mumsade på mat från Sarajevo. Han firade att hans jour va över och jag har inget emot lite god mat en vanlig torsdag.
Döpte om Zlatan till terror igår en stund då han va helt hopplös mot mig men då tog jag till sprutan och sprutade på honom så han skulle förstå att det han gjorde va fel sen så blev vi bästa vänner igen efter en timme :) då kom han och kröp upp i min famn. Då älskar jag honom ;) haha
Nu är det dag för jobb så håller tummarna för en bra och lätt arbetsdag :)

Ha en bra dag allihop