Hösten är verkligen här

Sista matchen avklarad nu i fotbollen, tyvärr torsk med 0-2 mot rasbo men tjejerna kämpade på ordentligt. Jag och Lena satt på läktaren och frös ihjäl typ. Dags att hänga undan sommarkläderna och plocka fram tjocka jackorna. Vad det är tråkigt med just den här årstiden, jag ser fram emot vintern och massa snö :) haha


Det var bättre förr än nu

Jag förstår inte vad jag har gjort dig! Det var bättre förr än nu


Jag är lyckligare nu

Kass uppdatering..

Igår så blev det inte myskväll med bara tjejerna utan middag för 5 och Singstar på det innan vi gav upp för tröttheten. Riktigt roligt och trevligt så är supernöjd. Får ta en myskväll en annan gång helt enkelt!
Nu sitter jag och väntar på att lena ska komma och hämta upp mig så vi kan åka till Isabel. Eftersom Putte är i London (inte alls avundsjuk) så blir det middag och vinkväll med lite trevligt folk :)
Trodde att jag skulle ha lämnat Johannes med lite sällskap här hemma men eftersom han är sjuk så får han spendera kvällen endast med katten men det ska nog inte gå någon nöd på honom eftersom jag är världens snällaste flickvän och köper hem massa gott :)

Nu ska jag fixa det sista innan jag ska iväg, hörs!


Happier everyday

Måste tacka Johanna och Kalle för en supermysig middag i lördags. God mat, god dricka, mycket skratt och dans :) haha! Blev en liten kort utgång på all in som sög men kul att gå ut med min underbara pojkvän <3
Hade dessutom mina nya snygga jeans på mig också och jag älskar dom!!!
I söndags så blev det fotboll hos Putte och Isabel innan vi åkte och storhandlade. Vuxenpoints! Haha usch va det är tråkigt att vara vuxen ibland men det har fler fördelar än nackdelar iaf må jag säga. ;)

Är sjukt sugen på en garderob till sovrummet eftersom våra kläder inte får plats trots våran stora garderob och byrå och nätkorgar eller hur man förklarar. Förstår inte att det tar så stor plats när man skälv inte tycker att man har speciellt mycket kläder ;)



Eftersom jag verkligen lyckades paja mitt revben så missar jag garanterat sista fotbollsmatchen så det va riktigt tråkigt men eftersom jag inte ens kan springa än, inte ens jogga så gör jag ingen nytta så det va ju kul! Får kolla på helt enkelt.
Så ikväll blir det ingen träning utan soffläge framför grey's så inge synd om mig iaf ;)








Förstår mig inte på dig och din värld du lever i





Äntligen passar det

Shopping i Västerås med fina vänner! Och äntligen har jag tagit mig i kragen och faktiskt köpt ett par dyrare jeans så dom passar lite mer än några gångers användning. :) super nöjd med all hjälp jag fick dessutom så nu är jag nöjd här hemma. Fick även med en supersnygg långklänning som jag ska ha på års! Synd bara att den inte fanns i en storlek mindre men jag får det här att funka isf :)

Nu är det dags att fixa mig för ikväll blir det middag hos Johanna och Kalle :) mysigt!

Är så himla nöjd med dagen och den blir bara bättre :)
Först lite zlatanmys tror jag att det blir eftersom han har lagt sig på mig :P


Mysfredag på schemat

Fredagen är här och det betyder att man kan koppla av och njuta för fullt!
Tacos till middag självklart eftersom det är fredag och det va så länge sen vi åt det sen blev det snabbt ombyte till min underbara onepiece. Nu sitter vi bänkade i soffan och kikar på film och dricker vin. Precis som det ska vara :)
Dock håller mina två pojkar på att somna så måste hålla dom vakna här annars blir det bara fredagsmys för mig själv.
Imorgon bär det av till Västerås för shopping sen middag på kvällen, mysigt!
Måste ut och ta lite kort nu när träden börjar bli så fina men jag har ingen ork till det alls :(

Va nere på innebandyn i torsdags och kände suget på en gång men ska tänka lite på det. Kanske skippar det ändå.




Dina blickar säger mer än tusen ord


Out of the rain

Hell week!
Och den är inte över....

Hoppade över fotbollsträningen och stannade hemma så vår kära granne kunde komma upp och fixa våran taklampa i köket :)
Äntligen har vi en lampa som lyser upp hela köket :)
Så fort Johannes kommer hem ska jag åka till innebandyn en stund och säga hej och så fort fotbollen är slut så ska jag köra det :) och ikväll ska vi äta popcorn och ha det mysigt här i soffan! Behövs lite kvalitétid här hemma med vecka som har varit på jobbet.
Längtar mycket till helgen nu också för då vaknas det roligheter ;)


But I'd rather work on this with you Than to go ahead and start with someone new

Längesen jag skrev här. Haft fullt upp på jobbet och jag har varit hos kiropraktorn och börjat fixat till ryggen. Känns bättre redan efter första gången men så skulle jag inte ha spelat fotbollsmatch men blev inte så utan jag spelade ändå, i en kvart innan jag blev manglad av en tjej så nu har jag jordens största lårkaka som gör att jag inte kan gå sen lyckades jag landa på min arm så har troligtvis spricka i revbenet så fick noll sömn inatt. Har legat här hemma som en liten invalid. Imorgon ska jag dock åka till jobbet och hjälpa till för där är det kaos. Får strutta runt på ett ben och hjälpa till så mycket det går :) haha
Ska nog faktiskt skita i våran sista match för senaste matcherna har jag bara gjort illa mig ordentligt och jag vet inte vad som händer nästa gång. Lär väl bryta ett ben om det ska fortsätta såhär :P
Nej men seriöst så känns det som nått ännu värre kommer hända så för att vara på den säkra sidan borde jag avstå men jag känner mig själv allt för väl så nästa helg står jag där på planen ombytt iaf.
Nu ska jag vila vidare och vänta på att Marcus ska komma och hjälpa mig med handlingen för det klarar jag inte själv för tillfället ;)
Haha


Myyyys

ÄNTLIGEN!!
Min underbara onepiece är äntligen hemma och är redan på mig. En riktigt skrikrosa men då kan jag ju liksom aldrig lämna lägenheten och bli en sån som lallar runt i den överallt. Jag är fast i lägenheten och måste byta om innan jag lämnar lägenheten. Hade jag valt den gråa hade jag kunnat gå ut utan att tänka på den och blivit som alla andra lata personer men den är ju så grymt skön så önskar ju nästan att den va grå så jag skulle kunna bo i den ;) haha

Har fortf sjuk ont i magen och börjar snart tro att det inte är det vanliga problemet eftersom mina tabletter inte gäller och då blir det bara ännu jobbigare :/ men idag va det lite bättre för en gångs skull.
Har även sett min fina lårkaka och dobbmärket som orsakade stora blåmärken på benen så har lite problem att gå för stunden men med en vinst i bagaget så överlever man det. Även snygga blåmärken på armen för våra kära motståndare spelade fotboll med armarna och inte fötterna :@



Nu blir det filmmys i soffan i min onepiece!
Hörs


we are hiding in a safer place

Som sagt min kväll igår blev ju inte som planerat när jag inte drack utan satt nykter hemma hos Maria med magont. Åkte hem vid 11 tiden och la mig i sängen direkt och kollade på criminal minds en stund innan jag somnade.
Idag så kom jag på den briljanta idén att åka till intersport och använda mitt presentkort. Hittade ett par löparbyxor i en lite tjockare modell så jag kan använda dom även när det blir kallt så hårdträning nu då :)
Bestämde mig även igår att jag ska börja med innebandyn igen så får se hur det går men hoppas det går bra för det va så roligt sist :)
Lina och jag bestämde oss för att spela klart våra fotbollsmatcher sen börja med innebandy så vi inte tränar slut på oss innan.

Ikväll blir det middag hemma hos Putte och Isabel så det ska bli mysigt men innan de blir det nog en pw bara för att vara lite hurtig :)
Imorgon är det fotbollsmatch på schemat och handla lite så vi får nån mat i oss här i huset :)

Puss


En kärlek så varm utan den vilket öde

Ligger hemma med en mage som inte är på min sida. Måste ha en toa i närheten hela tiden för när jag inte har kramp så måste jag till toan och det blir inte bättre av illamåendet. Har mått illa sen i söndags så jag har ingen aning om vad det är för fel heller :(
Har tagit med mitt täcke ut till soffan och min toblerone så här tänker jag ligga tills jag mår bra igen. Ska ringa och säga att jag inte kommer imorgon heller :( suck! Trodde att jag skulle slippa sånt här snart men icke då....
Tur att jag har lilla Zlatan hemma som ligger och sover på mig. Vi utnyttjar absolut inte hela soffan eller sängen utan ligger så nära vi kan.
Tror han är lite sällskapssjuk lillkatten :) fast just nu ligger han faktiskt uppe på soffkanten och kollar ner på mig bara för att jag försöker äta och håller på att gosa ner mig i soffan igen men så fort jag har lagt mig tillrätta kommer han på en gång. Vi kunde inte ha fått hem en bättre katt och han har äntligen börjat äta ordentligt och börjar sakta men säkert gå upp i vikt :)


Don't wake me 'cause I'm dreaming

Då va helgen slut och jag har inte gjort ett dugg förutom en helt onödig match på sämst plan. Legat hemma och sovit alldeles för mycket. Inte ens vin drack jag fast jag sa att jag skulle unna mig både i fredags och i lördags. Känns som en riktigt värd helg att komma ihåg..
Har iaf burit upp saker till förrådet så det blev lite mer plats i garderoben igen men det sammanfattar nog allt.

Vi har också lärt oss Zlatans sovrutiner. Först kommer han till mig en stund sen går han till Johannes och säger godnatt i en minut sen kommer han till mig igen och kryper upp på mitt bröst fast jag sitter så jag får hålla i honom hela tiden sen somnar han där. Hur söt som helst :)

Har även sett världens sämsta film, har blivit utnämnd till det och med all rätt. Birdemic ska ni kolla på om ni vill ha ett gott skratt och nöjer ni er inte med den så har dom tydligen släppt en tvåa också så bänka er framför era tvapparater och kolla på dom :P

Puss