Jag kan inte ens funka utan dig

Åh så glad och pigg man blir av solen. Tänk om man bara kunde pallra sig ut med kameran nån gång. Om det är bra väder i helgen ska jag lätt ut. Skulle inte skada med lite mer värme men skulle aldrig lämna min dunjacka på bra länge. Men det får inte vara för varmt för först måste jag till fjällen och då vill jag helst ha minusgrader så det inte blir så jäklans blött och om vädergudarna håller vad dom lovar så ser det rätt bra ut däruppe iaf! Bara 7 arbetsdagar kvar! Låt dom gå fort, snälla.

Idag lyckades jag med något som är helt otroligt. Jag gjorde illa knät på min bilrunda idag, alltså så ont så jag inte kunde gå först och knappt klara av att köra bil. Skulle hänga ut ur bilen eftersom man inte når brevlådorna när folk inte kan ha vett att skotta!!! Seriöst hur långa armar tror folk att vi har när man ska nå ner till lådorna som sitter i däckhöjd och jag vägrar gå ur bilen. Inte mening att jag ska hoppa i och ur bilen hela tiden så när jag hängde där lite fint så gled jag till med foten som jag spjärnade emot med och knäckte knät bakåt på nått vänster så jag inte kunde sträcka ut det. Jag måste ju va en av don klantigare människorna i världen tror jag.
Gick dock halvt över så jag kunde ge allt på fysen idag, det går framåt för man märker verkligen hur mycket mer man orkar nu :)
Kul med resultat!
Imorgon blir det jobb, handling, lite solning och sen innebandy. Bra dag helt enkelt :)


Drömmer mig bort i serier och känner ingen smärta

Bästa sättet att glömma smärta är lätt vetekudde och serier. Älskar att sitta och titta på serier och bara drömma sig bort. Tror jag är en nörd innerst inne ;)
Just för tillfället är det OC som gäller eftersom vi inte hittar nått mer mentalitst avsnitt som typ är den bästa serien som finns!
Så nu är det vetekudde och serier för hela slanten innan jag ska ta tag i maten och sen ikväll är det äntligen dags för innebandy igen! Som jag längtat!!!


Smått ont i hela kroppen

Alltså är det bara jag som får ont i hela kroppen dagen efter jag har druckit? Spelar ingen roll om det är mycket eller lite men jag får alltså sjukt ont i hela kroppen. Varenda litet ben i hela kroppen gör ont om man bara rör det, måste ju va sjuk på riktigt :P

Alltså mello, vad är det för skit? Har ju nästan inte varit en enda bra låt! Tack och lov är det nästan över och låtarna har ju släppts så dom kanske kan bli bättre om man får lyssna lite mer på dom. :)


Hold me

Ett stort jävla fritt fall som känns ända in i magen..


Vad vore jag utan dig

Äntligen! Det är inte en dag försent att solen ville komma tillbaka. Man blev så mycket gladare och piggare. Seriöst alla skrev om solen så man märker hur mycket man saknat den. Har ju nästan gått och blivit deprimerad pga vädret men en liten dos sol gör att man kan bli piggare igen. Hoppas på fint väder i helgen så man kanske kan gå ut på en promenad eller ta en liten skidtur och foten tillåter som vi hoppas att den gör!
Nu är det inte lågt kvar till fjällen och efter det kan man börja längta efter sommar och sol. Vi planerade iaf våran resa och den går till Thailand i november! Ska bli grymt kul men en bra bit kvar ;) haha men ska bli så jäkla skönt att slippa november så nu kan man se fram emot det. Dock blir det nog ingen lång semester i sommar men om jobbet blir bra så kan det bli ganska sköna dagar och då gör det inget att man jobbar om man får sluta tidigt. Ska bestämma om det blir en eller två veckors semester så blir lite ändå plus att sommaren går fort och när den är över så är det inte långt kvar till november ;)
Längtar!!!

Men först en härlig fjällsemester med min familj i härliga Vemdalen!






Vad skulle jag göra utan min underbara sambo det frågar jag mig själv väldigt ofta för han får då stå ut med mycket. Mitt humör är som en jäkla bergochdalbana så jag har tur att han älskar mig ändå! Idag fick jag en välbehövlig massage så jag kan bara säga tack älskling! Du är bäst och jag älskar dig mest <3


En falskhet så bra att man nästan tror på den

Jaha då va veckan igång igen. Har träning ikväll men blir hemma för jag har lyckats paja foten på nått vänster. Typ som om jag har stukat den men det är på insidan och är väldigt svullet. Blir hemma med bandage istället och hoppas på att det försvinner. Hoppas bara det inte va som min första läkaren sa om min fot för då växer det ut ben på den sidan av foten jag har ont :S men som sagt hoppas på att det går över.

Spelledigt i helgen också så nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Mellokväll garanterat men vet inte var än.
Vill hitta på nått kul iaf det är en sak som är säkert. ;)







Falskhet är det värsta jag vet!


Jävla skön seger

Spelade min andra match idag i innebandy och det slutade med vinst, 8-4 till oss. Riktigt spännande och hetsigt blev det och måste bara säga att dom va störda på riktigt. Snacka om att tappa humöret när man ligger under.
Ligger nu hemma mörbultad med blåmärken och knölar lite här och var ;)
Måste bara älska idrott!

Är så grymt glad att jag har börjat med innebandy igen och dom här tjejerna är så himla bra! Känslan när det är tisdag och torsdag med innebandy är riktiga höjdpunkter på veckan!

Lycklig men öm :)


Fettisdagen

Måste få en semla idag, jag älskar det men eftersom jag är sjuk tar jag mig inte jättegärna utanför lägenheten så jag flörtar med min älskling men kanske får pallra mig ner till ha handlarn och fixa det :) ska lätt ha en.
Till alla som tror man blir tjock av en semla säger jag bara - man blir inte tjock av en fet måltid och inte heller smal av en sallad så jag ska verkligen unna mig en semla och njuta av den. Livet blir så mycket bättre om man slutar oroa och nojja sig över saker.
Puss på det! :D


Du är allt jag nånsin önskat

Matchen i lördags gick sådär. Förlorade med 5-4 så nu ligger vi trea. Tog iaf ikapp ett stort underläge så det är bra att kunna kämpa på och det va så orättvist att dom lyckades få in sista målet :(
Har fina skrapsår på knäna som gör sjukt ont men dom läker väl om man inte pillar på dom som jag självklart ska göra men nu ska jag sluta på riktigt och låta dom läka i lugn och ro och bara smörja på kräm så jag inte drar upp dom så fort jag böjer på knät.
Blev en ganska lugn utekväll i lördags efter mellotittande hos Frida. Kom hem runt två och mådde faktiskt ganska bra dagen efter så det va skönt. Hade filmdag/kväll med massa gott :)

Idag har jag riktigt ont i magen, började igår men tog mig till jobbet ändå. Mådde illa och sprang på toa hela tiden. Blev en kort dag så stod ut men idag va det hopplöst. Legat i fosterställning med en vetekudde tills Johannes kom hem med mina tabletter så nu börjat det bli bättre. Imorgon är jag tillbaka på jobbet igen så det behövdes verkligen bara en dag hemma med lugn och ro med vetekudde och tabletter.

Igår hade jag det jätteskönt i badet framför vampire diaries och tända ljus, snacka om att all stress och stelhet försvann. Dock lite problematiskt att titta på ipaden när Zlatan sätter sig framför men han måste ju få vara med också :) dock va det lite synd om honom när han ramlade i. Inte helt eftersom jag är supersnabb och han få tag i honom men då va de synd om honom :P
Nu är det mys med honom hela dagen för han är verkligen den bästa på att få en att må bra.


It's fridaaaaaay

Äntligen är veckan snart över. Bara en kort jobbdag kvar sen är det träning ikväll. Min trötta kropp känner sådär för det kan jag säga men det är bara lite träningsvärk och lite blåmärken på ryggen från fysen. Asjobbigt att ligga på ett stenhårt golv och träna så nästa gång ska jag ligga på något mjukt.
Idag ser jag ju inte direkt fram emot att börja dagen med mopedåkning på korsängen men men sen blir det bilen ut till veckholm. Idag hoppas jag på en snöfri dag så man inte behöver fundera på att köra fast eller inte ens se vägen. Så jobbigt när det händer saker på fredagar...

Imorgon är det dop för minella ute i lillkyrka och sen bär det av mot Uppsala för match mot Loke :)
Nu är det dags för jobb sen är det äntligen slut på vardagen och vi välkomnar helgen ;)


Mitt vinterland har återvänt

Dåliiiigt kaos på jobbet idag då. Skulle ge vad som helst för att sitta på ett kontor och ruttna bort istället för att va livrädd i bilen blandat med irritation. Började med att köra fast i världens snödriva så bara hoppa ur bilen och börja skotta. Alltid kul att folk sitter och tittar på och inte erbjuder hjälp....
Sen klättra i snövallar och storsatsning upp för backen och glada tillrop från glada gubbar som faktiskt hjälpte mig att komma loss när mitt humör hade nått botten. Hjälpte Isabel att komma loss idag också så trodde inte dagen skulle bli bra men fick sluta vid 4 så nu vilar jag upp mig i soffan sen blir det innebandy ikväll :) tredje gången den här veckan och träningsvärken blir bara mindre och mindre :) imorgon är det fotboll så hoppas fotbollen håller så det inte blir problem på lördag.

Puss på er!


Som en lyckorus utan slut

Utan till match på lördag då, jag va bh grym! Haha nej skojja bara men är faktiskt uttagen trots att det nog blir till att nöta massa bänk. Man måste börja någonstans och här är min chans. Kommer dock ha lite bråttom om jag ska hinna med dop innan så får bli lite stressigt men det ska nog vara lugnt.
Den här veckan blir det träning för hela slanten och snart är min månad över på jobbet så man får börja tidigt igen. Att sluta kl 5 kanske inte är så sent för er andra men när träningarna börjar kl 6 så blir det lite stressigt och man hinner göra väldigt mycket när man slutar halv 4 kan jag bara säga. Storhandla, städa och typ fixa mat brukar jag hinna och då har jag hela kvällen framför mig så jag ser fram emot tidig uppstigning så jag har massa tid över för min lilla kisse.
Men nu när jag ändå jobbar sent ska jag njuta av serier, mysfrukost i soffan och extra gos med Zlatan!!!


Hold my hand and keep it thight

Uppstigning kl 8 idag och snabbt in i duschen för att bli pigg. Slog ihjäl tiden med mysig frulle tillsammans för en gångs skull. Marcus som också va uppe med tuppen kom över och gjorde oss sällskap. Fixade iordning oss och så innan vi åkte till ilian för att kolla på innebandy, fick sällskap av grabbarna så jag slapp sitta själv.
Inte den bästa matchen vi sett men Maria gjorde iaf en kronwald eller hur det stavas och vi utsåg henne till matchens lirare ;)
For till Västerås och köpte nya löparskor för skobidraget, man tackar hjärtligast :)
Ett nytt skydd till ipaden och en sodastream fick också följa med hem så nu hoppas jag på att panthögen här hemma ska minska drastiskt!

Har precis tittar på berättelsen om Pi en gång till så Marcus fick se den och tror vi ska kolla på en till. Är grymt sugen på att testa mina nya skor men kan säga att jag ligger ganska bra här hemma i min onepiece uppkrupen i soffan så får nog bli en vilodag. Kroppen säger inte emot kan jag lova! Nästa vecka är det nya tag som gäller för få ska jag träna innebandy både på tisdag och torsdag hoppas jag och fotboll onsdag och fredag :)

Nu måste jag återgå till soffan så hörs imorrn!


Mellokväll

Idag har det storstädats här hemma medans Johannes va i Västerås. Dammsugit, torkat golv, tvättat och fixat har hunnit med innan jag gick ut på en kort promenad för det va isbana överallt så kände att det va dumt att halka omkring därute. Mest skönt med lite frisk luft och få igång benen. Hade en riktigt dålig träning igår från min sida så kändes skönt att bara gå av sig lite.
 
ikväll blir det myskväll med Maria, Matilda och Malin framför melodifestivalen! Hoppas på att alla låtar inte suger ;)
imorgon ska jag kika på innebandy innan vi ska till Västerås en snabbas och shoppa lite :) måste använda skobidraget så funderar på nya löparskor. Dags att byta ut mina tycker jag. 
 
Bjuder på en fin bild på min underbara vän och mig 

Känslan träffade mitt i prick

Åh så nervös jag va igår inför träningen. Kände att det skulle gå sämst och kände typ ingen där men va fan hade jag att oroa mig för, gick över förväntan så jag är grymt nöjd nu. Känslan jag letade efter hittade jag på innebandyplanen och känner mig allmänt lycklig. Dock blir det väldigt mycket träning...
Tisdag - fredag är det fotboll, innebandy om vart annat men kul är det :)
Ska försöka hinna peta in gym, OMG!?!?!?
Aja just nu ska jag bara ta en dag i taget och bara njuta. Idag känner jag kanske inte så mycket njutning eftersom jag har träningsvärk from hell!
Men ikväll är det träning igen så då kanske den kan försvinna om man får springa lite :) imorgon har jag planer på att sova länge ;) nu är det off to work innan man får ta helg.
Nu är minusgraderna tillbaka, woho!!!!!