I think about you everyday and I know we're ment to be togheter

Fredag blev lika bra som planerat om inte ännu bättre!
Skön jobbdag, for sedan till Västerås med Isabel för shopping! Skulle inte köpa så mycket hade jag tänkt men oj så fel man kan ha. Det var verkligen min dag i fredags och jag kom hem lite fattigare men vad gör det om hundra år liksom. Hittade också det viktigaste, nya golfskor och oj så perfekta dom är. Nästan lite småkär i dom faktist!
Tiden rann iväg och vid 6 tiden ringde Lena och frågade vart vi va och då blev det brådis eftersom det var tänkt att vi skulle träffa dom andra kl 6 på All In för lite mat och dricka. Räknade inte med regnet som kom från ingenstans, stårlande sol när vi klev in på Erikslund och två timmar senare öste det ner. Tur kanske att Isabel hittade en ny jacka så hon slapp bli så blöt ;)
Festade loss på en baconburgare och mmmmm säger jag bara. Måste nog vara den godaste jag har ätit i mitt liv iaf och lite roligt när alla vid mitt bord tycker jag har ätit jättemyvket och servetrisen kommer två minuter senare och frågor om det verkligen var gott eftersom hon tyckte att jag hade lämnat för mycket mat. Roligt det där men själv var jag proppmätt!

I lördags gick vi ut på en golfrunda som det riktigt bra på. Börjar bli ganska förvånad över att det faktist har börjat gått så bra nu på senaste tiden men det är bara roligt. Gick med en ny person som hade skrivit in sig i våran boll men det gick bra ändå. Får ju inte tappa humöret när det är nån man inte känner som går med och då spelar jag mycket bättre så kanske ska ta med nya varje runda ;)
På kvällen blev det langosmys här hemma med hör och häpna, melodifastival frågesport och Johannes var den som ställde frågorna. Riktigt trevlig kväll måste jag säga. Gjorde även en annannas paj som jag och mina kära sambo ska festa loss på idag :)

Idag då så har jag vägstadat 70:ian med Isabel, inte det roligaste men skönt med frisk luft. Fanns faktist inte alltför mycket roligt den här gången i diket men vi behövde ju bara städa i en och halv timme eftersom vi hade seripremiär idag! Gick sådär för min del men 1-1 mot Heby. Ledde ganska länge med 1-0 men sen kroknade vi lite och dom gjorde en ganska snyggt mål måste jag väl ändå säga så ett rättvis resultat :)
Åkte hem till mamsen och papsen och fick lite middag och lekte med Malva. Sötaste hunden! När vi skaffar hund ska vi ha en sån  :)
Tvingade även med Johannes till golfbanan så jag kunde gå nio hål eftersom han redan hade spelat imorse så gick han bara med ikväll. Gick asbra!!!!! Är så nöjd fast jag streckade 3 hål på grund av bristande fokusering men det är inte omöjligt att sänka sig har jag nu upptäckt :D
Nu ska jag krypa ner i soffan och hämta annanaspajen och kika på Barca ikväll. Imorgon väntasd det valborg hos Isabel och på tisdag en skön ledig dag:)



gillar inte när tekniken inte funkar

Blev helt fel!!!
alla fattar att bilden skulle vara längst ner men när jag publicera vet jag inte vad som hände. Suck för bloggen som krångar

I wouldn't want to be any body else

Snart har den här veckan gått också och tack vare den underbara solen som kikade fram några dagar så gick det ännu fortare :)
I helgen spelades det lite golf och det gick väl sådär kan man säga men va trots allt första gången men det var roligt iaf. Ser fram emot den här säsongen! Lördagen spenderade jag, Johannes, Jimmy och Malou i västerås där vi tittade på lite saker som vi ska införskaffa när ekonomin tillåter. Tills dess kan man ju alltid drömma ;)  Åkte till Isabel och gratulerade henne och fikade massa gott innan jag och Johannes åkte ner på middag på Vita Elefanten med lite av min släkt. Myste en stund med urgulliga Tara som blev en månad i söndags!
Fortsatte kvällen uppe hos Corneliasom var och hälsade på, äntligen hade jag också tid att ses så var där på kvällen och skrattade gott och drack innan vi gick ner till All In. Trodde kanske att det inte skulle vara så sjukt mkt folk eftersom det var helg före löning. Men Pulse hade ju 33+ så alla samlades typ på All In så våra planerför en ganska lugn kväll med dricka snack på All In blev ganska misbedömt av oss eftersom det var smockat med folk(kö för att ens komma in) och ashög musik så man inte hörde vad någon sa. Jag drog pga det ganska tidigt och åkte upp till Isabel istället där alla andra var. Hittade mina kära sambo lite småfull men det var bara roligt. Vi åkte hem runt 2 tror jag och slocknade hemma direkt. En helt underbar lördag!

Söndag morgon bestämde vi oss för att vi skulle spela golf lite senare på dagen så drog med Marcus dit. Inte lika roligt den här gången men det gjorde det inte för nån annan heller så de va väl tur det :P
Blev inte så mycket mer av den dagen men allt som allt blev det en bra helg!

Eftersom min turär så bra på att hålla länge, noooot så har jag nu fått en knöl på min häl som gör så sjukt ont. Lasse sa att jag måste gå i skor utan häl så det inte blir värre men det går ju inte när det är fotbollsträning och seriepremiär. Dock måste jag nog ringa husläkaren imorgon iaf och höra vad dom säger. Kan alltså bli sjukskrivning på mig istället om jag inte har turen på min sida, suck!
Men imorgon är det iaf fredag coh då hoppas jag på en kort dag och trevlig shoppingrunda med Isabel i Västrås så jag kan köpa nya golfskor :) Sen på kvällen ska jag leka med Natta en stund!

Puss!

I have all I ever wanted because I have you

Underbara fredag började i kaos. Vaknade av larmet och skickade Johannes ur sängen och vidare till jobbet så jag kunde sova vidare. Tänkte att jag hoppar träningen idag med tanke på gårdagens morgonträning slutade i katastrof. Fick sova en timme extra innan min klocka ringde men dum som jag är trycker jag på mobilen och den ringer inte igen vilket orsakar att jag vaknar 25 min innan jag börjar. Stressar upp, olika strumpor på fötterna och trosorna ut och in. Japp det gick bra imorse ;) hann till jobbet i tid, hade 10 min till godo men glömde frukost hemma så hungrig va jag redan halv nio. Men som en ängel nersänkt från himmelen däck Sara upp på jobbet för att hälsa på och hon hade kakor med sig. Mitt humör steg ha ganska fort efter mina 4 kakor till frukost :) sen orkade jag fokusera på vädret som sög idag!!! Så jäklans tråkigt med snö när man bara vill ha vår! Men nästa vecka måste den komma.
Kvällen spenderades med min sambo och vi lagade god mat och drack rosé, sen somnade han i soffan till filmen så här sitter jag vaken själv och funderar på att gå till sängen med honom och sova så vi är pigga imorgon då vi har en fullspäckad dag framför oss.

Puss!


Had a bad day but who cares ;)

Sämsta möjliga starten på dagen men jag är glad ändå

Veckan har gått super fort trots mycket att göra. Har varit helt slut på kvällarna sen har jag fått tokryck och blivi piggare än någonsin. Är lite knasig tror jag och min kropp spelar mig ett spratt men idag satte jag dit kroppen. Klev upp när Johannes åkte till jobbet och så ställde jag mig på löpbandet och kollade på serie samtidigt. Kändes hur bra som helst och det var skönt att vara igång. Har inte hunnit med så mycket träning nu när jag har jobbat sena passet. Lite tajt att komma hem 20 i 6 och åka kl 6. På dom 20 minuterna ska jag hinna byta om och äta och det har inte riktigt funkat men nästa vecka är jag tillbaka i normalt spår igen så då ska det bli träna av. Ska ta tag i mig själv och dra upp till gymmet för nu har jag ingen ursäkt längre :)

Dagen har dock varit lite konstig. Kände mig illamående igår efter att jag klunkade i mig mitt té men idag så blev det värre. Efter jogg/powerwalken så tog jag en dusch och åt frukost bestående av banan och yoghurt och ett glas juice. Satt i 15 min kanske och kollade tidningen och fixade matlådan. Ställde mig sen och borstade tänderna och då kom det. Som en jävla raket åkte hela frukosten upp så min dag har inte varit den bästa. Kunde knappt äta lunch för det kändes som jag skulle spy hela tiden så nu sitter jag och funderar på vad jag ska kunna få i mig till middag som jag kan stå mig på så att jag kan träna fotboll ikväll.
Fotbollen ska bli så jäklans rolig ikväll eftersom vi gör premiär på gräs, alltså då menar jag riktigt gräs :) Blåser väldigt kallt så kanske måste ha några tröjor men det ska nog gå bra ändå. :)
Längtar tills helgen för då ska jag till Västerås och kolla saker som jag vill ha ;) Sen bort och äta middag med familj/släk på lördagkväll och förhoppningsvis träffa Maria och Cornelia en liten stund!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan en stund tills Johannes kommer hem sen försöka äta. Får se hur det går men träning ska det bli hur som helst och imorgon är det FREDAG !!! Ska bli så skönt med helg och hoppas jag hittar på något roligt imorgonkväll annars kanske det blir Västerås redan imorgon om jag har tur. Sen måste jag försöka sälja min gamla säng som jag borde ha sålt för länge sen men bättre sent än aldirg så känner ni någon som vill ha en 120cm säng så säg gärna till!
Pusss

Du vänder, du ler, du andas

Lugn och skön helg!
Fredagen bjöd på mysmiddag på Sarajevo med min älskling. En black and white till mig och en halstrad råbiff till Johannes. Eftersom han va så snäll och körde unnade jag mig ett glas rosé innan vi åkte hem till lägenheten där vi hade filmkväll. Riktigt skönt att bara ligga hemma och titta på tv och inte bry sig om något. Friends with benefits, riktigt bra film och så började vi kolla på dom tre musketörerna som vi somnade till men början va bra så kollade klart på den på lördagen.
Lördagen bjöds det på fotboll i ett iskallt Heby mot åsunda. Dom hade bara tio spelare så vi spelade med 10 spelare på planen i ett riktigt ruskväder. Blåste nästan bort på planen men tur att dom hade så varma duschar så man fick tillbaka känseln i kroppen efter ett tag. Åkte hem till mamma på eftermiddagen efter en snabblunch på café magnefic. Gratulerade henne och fikade lite och kikade på Anders nya hoj. Hoppas på att få åka med nån gång, hoppas dock att den håller bättre än hans bil ;)
Lördagskvällen ska vi inte ens prata om. Ett ord kan beskriva mig den kvällen, åskoväder!! Big time

Söndag vaknade jag upp på mitt gamla vanliga glada humör och vi åkte hem till mamma och pappa som bjöd på frukost innan vi åkte till golfbanan där det blev dags för vårstädning. Har aldrig i mitt liv krattat så mycket och jag har fortfarande ont i mina händer men det var riktigt skönt att vara ute i solen i några timmar. Äntligen så är det vår och banan öppnar snart! Längtar så sjuk mycket nu! Eftermiddagen spenderades i soffan medans älskling sov städade jag, bytte gardiner och strök lite kläder. Vad händer med mig?! ;)
På kvällen blev det lite langos till middag, mums! Eftersom att Johannes och Marcus aldrig har ätit så kände jag mig tvungen att laga till det och det blev riktigt lyckat. Inte ofta man ser dom trycka i sig så mycket och medans dom åt och åt satt jag och tänkte tillbaka på hamnfestivaler och hoppas att sommaren blir superbra med roliga saker att göra :)
Efter matkoman vi hamnade i så hejjade vi på Brynäs som tyvärr förlorade men hoppas på vinst så SM-guldet kommer till Gävle iår! :)

Puss! Bättre uppdateringar kommer och mer bilder!


What makes you beautiful is you! All of it

Påsken va superbra! Trevliga middagar och härlig ledighet. Ska fortsätta att njuta av livet för det känns väldigt bra och våren är påväg till oss! Skönt med fredag idag trots att det är fredag den 13. Kan sluta i katastrof men hoppas på det bästa. Har köpt kladdkaka till jobbet för att jag va skyldig lite med tanke på hur jag gjorde bort mig för två veckor sen, men bättre sent än aldrig så nu kommer kakorna upp till jobbet. Ska även flörta lite med Julia och se om hon vill göra mig en liten tjänst eftersom jag har en tok stor knöl på min fot efter fotbollen igår som gör att jag knappt kan gå så får se hur matchen går imorgon. Men nu är de dags att göra sig redo för jobbet och hoppas på en bra dag :)

Puss


Den enda Mitt allt Mitt liv

image description
Vad vore jag utan dina andetag


En bild beskriver mer än ord!

missade bästa bilden


Hard work work

Arbetarligan i Putte och Isabels nya hus där vi spenderade hela lördagen men att måla och fixa. Är väldigt nöjd med min insats för de va så jäkla kul :) Hårt arbete men man fick se resultat fort så det var helt okej :)

I söndags for vi till Karlstad och fick se mitt kära Brynäs vinna med 0-3! Yees guldet ett steg närmare så hoppas på vinst idag också. En heldag i Karlstad där solen tydligen alltid skiner förutom när Färjestad förlorar för det regnade under matchen men sen sken solen igen. Tyvärr försvann den ganska fort påväg hem och det började snöa och låg runt nollan. Kul att vi redan hade bytt till sommardäck så det blev en lugn färd hem och jag satt men näsan i en bok nästan hela vägen hem tills mobilen blev för varm för att hålla i så jag var tvungen att lägga ifrån mig ficklampan och boken sista timmen hem. Det är vid sånna tillfällen som man ska komma ihåg att packa med sig sin boklampa så hade mitt problem varit löst men men sånt är livet! ;)


Har haft dom konstigaste drömmarna också. Skumma saker men om dom skulle inträffa skulle jag bli glad :)
blir visst en liten bildbomb här idag. Kommer bilder på mitt hår sen också när vi orkar ta kort. Men blev supernöjd iaf men klippning och färgning!! :)