Så mycket bättre!

Äntligen mår jag bra för första gången! Fortfarande svullen men kan gapa lite mer och har inte lika ont. :) känns så jäkla bra så hoppas på att kunna jobba imorgon. På onsdag åker stygnen så hoppas på att kunna öppna munnen ordentligt då :)
Nu blir det mys fram pretty little liars sen kanske förbi mamma en stund för att komma ut och känna hur pigg jag är. :)


Tandlös

Äntligen är den ute men fy fan säger jag bara. Tog härliga två timmar då dom drog och slet i min stackars kind som gör ondast. Borrade tills borren gick sönder, kändes sådär jag säga. Låg och spände mig under hela operationen så jag fick påminna mig själv att slappna av ibland och resulterade i att jag istället låg och skakade bara så det va bland dom två värsta timmarna i mitt liv. Kommer aldrig mer ta ut en visdomstand, om jag gör det ska jag va nersövd!
Men får tänka positivt för nu kan den inte göra ont längre och inte heller orsaka feber med huvudvärk så jag får helt enkelt knapra tabletter tills smärtan försvinner. Har fått en fin liten hamsterkind så att gapa är helt omöjligt. Knappt så jag får in mina tussar i munnen så det är lite jobbigt. Märkte också att ett stygn har gått upp så jag hoppas det inte gör något eftersom munnen inte går att öppna så det känns ganska svårt att åka till tandläkaren imorgon och sy ihop igen. Har fått nog av dom för tillfället.
Lyckades också med att spy upp massa blod som jag har fått i mig under dagen så just nu tycker jag väldigt synd om mig själv och illa mår jag igen men det är hungern. Inte alls för mättande med fruktsoppa men imorgon kanske jag kan få i mig mer mat :/
Måste tacka snälla Frida som kom upp en stund innan hon va tvungen att åka ut på träning men sällskap en stund fick jag iaf. Hon erbjöd sig dessutom att komma upp en stund efter men nu är jag helt slut så ska nog sova snart så då tyckte jag att hon skulle slipps sitta här med mig när jag sover ;) men tack snälla Frida, bäst idag❤

Nu ska jag fortsätta sitta under täcket med ispåse mot kinden och vänta på att tabletten börjar verka och illamåendet avtar.
Håller tummarna för att jag är pigg på söndag så Hanna kan fixa mina naglar och att jag orkar åka ut på fotbollsträningen. Nästa vecka blir det förhoppningsvis lite förändring med håret, alldeles lagom till års ❤



Ber om ursäkt för bilden men här ser man iaf svullnaden


We're not broken just bent

Några timmar kvar innan helvetes tanden åker ut! Ska bli väldigt skönt att slippa den smärtan som så fint uppstår på bara några sekunder och som typ slår ut mig. Så lite smärta efter en operation kan jag lätt ta :)
Har varit på Apoteket och hämtat ut mina tabletter och fruktsoppan är inhandlad så jag är redo för morgondagen. Dock lite ledsen för Johannes ska åka på hockey, Färjestad mot Brynäs som jag också ville se :( så först missar jag dirty dancing med mamma så pappa fick åka istället sen missar jag hockeyn. Allt för en liten tand. Så kunde inte Frida göra mig sällskap på kvällen heller så får bli ensam när mitt lugnande går ur kroppen.

Ikväll ska jag äta popcorn och titta på Arsenal och komma ihåg hur det känns att inte ha ont i munnen.
Btw så är jag fortfarande helt öm i ryggen efter promenaden i måndags men så blir det när man i har tränat på ett bra tag. Måste ta tag i mig själv och komma igång nu igen när revbenet äntligen har läkt :) Men nu blir det grey's i väntan på att Johannes kommer hem.


Underbart höstväder!

Äntligen har solen hittat tillbaka efter veckor med regn så nu ska jag ut i bilen och bara njuta.
Har dock världens träningsvärk från promenaden igår med Madde. Men ska ju tillägga att det var otroligt skönt att komma ut äntligen. 7,5 km i mörkret blev det så en bra start. Tror kanske att jag chockade min kropp lite men det va det värt :)



Nu ska jag ut och glida lite i det underbara vädret.
Puss


Kicking this fevers as

Äntligen feberfri efter 4 dagar i soffläge. Nu sja jag gå upp, tappa upp ett bad lägga mig i det och verkligen tvätta bort allt det sjuka och det kommer kännas superbra. Först måste jag bara ta tag i tvätten som hänger i vägen :(
Hela veckan har varit så ointressant, legat i soffan och glott på tv. Kul liv va?
Ikväll ska vi ta med katten och åka ner till mamma och äta mat, hasselbackspotatis bjuds det på och nått kött :)
Som Johannes har längtat efter det. Plus att vi ska storstäda bilen också för nu är den riktigt skitig inne med gräs och massa annat som inte borde vara där.
Imorgon blir jag dessutom utslängd från lägenheten då grabbkväll står på planeringen så pigg eller inte så ska jag hänga på Jenny och Natta. Får se vad vi hittar på under dagen också. Kanske färgar och klipper hår, vem vet?
 
Nu ropar nästan duschen på mig så in med lite ljus en bra bok så ska jag vila upp mig ordentligt.
puss

Du är min bästa vän

Helt klart min allra bästa vän är du!
Vi skrattar och har så jäkla kul med varandra.
 
 
 
Blev den bästa kvällen på länge, har aldrig dansat så mycket och skrattat så mycket i hela mitt liv tror jag. Lätt en favorit i repris.

Grey's anatomy maraton

Har man inget bättre för sig när man är sjuk kan man lika gärna slappa framför tv:n och ha grey's maraton. Är nu inne på säsong åtta så får snart hitta en ny serie att glo på.
Försökte vara snäll att hjälpa Johannes med att såga lite brädor men blir ju svimfärdig så tar små pauser och så hoppas jag på att orka göra en till innan han kommer hem. Kan ju vara lite duktig idag. Har även lyckats få hjälp med fötterna så hoppas att dom här nya inläggen som är formade efter mina hälar ska kunna hjälpa lite mer och så håller vi tummarna för att han kan fixa mina vinterkängor så jag slipper köpa nya som ska kunna passa mina cp-fötter. Känns som det går lite åt det håll iaf :) nöjd tjej!
Blir dock hemma imorgon också eftersom jag vill bli helt frisk plus att jag fortfarande har feber så är så tvungen att vara hemma. Nästa vecka är det dags för att operera bort tanden så hoppas det går ganska smärtfritt för jag vill gärna vara med på träningen nästa helg för nu börjar revbenet känns bra :)


Värmen som försvann

Håller mina tummar och tår att Johanna har fått hem en snäll häst så hon kan fortsätta lära mig att rida ;) hade så kul förut när vi försökte och det var två år sen så nu är det dags igen tycker jag! Haha
Tycker att det är lite roligt så skulle vara kul att faktiskt kunna på riktigt så är det någon mer som känner att dom vill ha ett hopplöst fall så får man gärna ta mig under sina vingar :P


Imorgon är det äntligen fredag vilket betyder att jag får umgås med min fina Maria som jag inte har träffat på länge så nu är det på tiden. Ingen aning om vad vi ska göra men det löser sig alltid.
Nu springer verkligen veckorna äntligen förbi så på måndag ska jag äntligen till ortopeden efter 3 månaders väntetid så hoppas dom säger nått bra bara! Längtar nästan tills måndag men först ska jag njuta av helgen :)


Idag har vi varit och firat mormor som fyller hela 82 år och som nyligen firade 60 årig bröllopsdag. Så vill jag också ha det säger jag bara. När jag och Johannes är riktigt gamla ska vi också kunna fira 60 årig bröllopsdag men då ska man kanske ha gift sig också ;) måste alltså fundera lite på det också om man vill fira det. Nu ska jag krypa till sängs och drömma om framtiden tror jag bestämt!
Puss och godnatt!


Lugn hemmakväll

Det bästa sättet att avsluta kvällen är att få sitta hemma i lugn och ro med älsklingen och titta på tv. Har man flängt runt och haft folk hemma nu i några dagar så är det helt underbart att bara sitta hemma i lugn och ro känner jag så man kan hämta nya krafter till resten av veckan för på lördag är det fotbollsavslutning :) yeey! Taggad till tusen nu!

Kort uppdatering men finns inget roligt att skriva om så återgår till min härliga hemmakväll :)


wine night

Härlig kort vecka men ganska mycket arbete utanför jobbet. Renovering klar och vi kunde inte varit nöjdare med resultatet. Känns verkligen hemma nu på riktigt så mycket nöjda. Lite finjusteringkvar med tavlor osv men sen så.
I lördags var det vinkväll hos Isabel, mycket trevligt som slutatade med för mycket vin men riktigt kul! I söndags så förfrös vi när vi kollade på fotboll i Heby så då kom vi fram till att det var bra att det var sista matchen. Nu ser vi fram emot avslutning, års och innomhusträningarna men våra kära tränare jojjo och steffi ;) haha
 
Hela veckan har som sagt sprungit förbi då vi har jobbat på kvällarna med panelen och mina jobbdagar har varit ritkigt korta :) (nöjd tjej)
Igår vastefan här och hjälptes oss att bli klara med allt och idag har vi varit på bruket med all skit som legat här hemma och sen städat hela lägenheten. Det kommer nått bra med att göra om, man får rent överallt efteråt!
Resten av dagen har spenderats i soffan med Johannes och Jonas innan jag fixade mig och åkte på middag medans Johannes fick gäster här hemma.
Snäll som jag är åkte jag förbi coop innan jag åkte hem och handlade lite chips som jag fick sms om att jag skulle handla sen kom jag hem och då låg mitt lag under i TP med 3 pluttar men sen vände vi och vann. Kan bara ha att göra med att jag kom hem och inte med att alla andra hade druckit en hel del och var väldigt trötta och men ofokuserade ;)
 
Men nu är det Criminal minds time i sängen eftersom min älskling ligger och halvsover i soffan och väntar på att jag ska bli klar så vi hörs!
 
Puss

Förändring klar!

 
 
 
 
 
 

Tandläkaren

Korta jobbdagar älskar jag!

Imorgon börjar nästa renoveringsprojekt här hemma :) vardagsrumsväggen ska göras om, panel ska sättas dit! Kommer bli supersnyggt hoppas jag. Så just nu är Johannes och Marcus och köper allt som behövs medans jag väntar på att klockan ska bli 10 över 6 så jag kan åka till tandläkaren, kul va?
Tandläkartid så sent endast för att prata operation. Någon som vill byta liv med mig!?
Dock är det ganska bra att jag har fått tid eftersom mina visdomständerna växer så det knakar och jag har då verkligen ingen plats för dom i min mun så hoppas på att dom tas ut..
Nu ska jag vila upp mig innan jag måste spetsa mina öron för jag kommer ha lite svårt att förstå men det löser sig nog :)



En bild på väggen nu innan vi börjar :)